Scherp geprijsd en razendsnel!

Scherp geprijsd en razendsnel

Alles gedaan zo als ze zelf beschrijven op hun site

Binnen 36 uur geleverd, goed verpakt en op 2 minuten klopte de tijd.

Zie boven in een zin.

Mooie prijs en snel geleverd

Super snel geleverd

goede service

Snelle levering. Goede prijs tov concurrent. Andere webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Top Geregeld

Makkelijk bestellen, snelle levering

Snel en correct.

5 x afgekort strip geleverd. Correct.

Goede service snelle levering

Top producten, snelle levering en precies wat ik besteld heb. Ook is bestellen erg makkelijk. Duidelijke maten en foto's.

Ijzer besteld en snel geleverd zodat ik verder kon met mijn klus, kwaliteit en prijs zijn goed.

Netjes optijd geleverd

Top snel geleverd

Top zaak

Netjes afgeleverd!

De kokers die ik had besteld waten netjes geleverd, snel en fijn ingeseald! Was na mij mening prima qua prijs, ben blij met mijn bestelling :)

snel en volgens afspraak

snel en volgens afspraak

Goed en aantrekkelijk aanbod

Een heldere website waarbij duidelijke productomschrijvingen, scherpe prijzen en een snelle afhandeling van een bestelling centraal staan.

Vlotte service en goede materialen

Binnen een dag geleverd

Goed assortiment met nette prijzen

Het is meestal niet zo eenvoudig om fysiek ijzer profielen te kopen. Online is er wel van alles te koop maar zit daar, zeker bij zware of afwijkende maten, een aardig kosten plaatje bij het transport. Dat vind ik het bijzondere van deze zaak, transport is een vaste vriendelijke prijs. Mee genomen is dat voor 'thuisgebruik' het assortiment ook voldoende is en ze een best goede webshop indeling hebben. Heel fijn dus !

ze zijn een voorbeeld in de markt van hoe een webwinkel MOET zijn......

Kindelijk eenvoudige site, alles makkelijk te vinden, tegen wel zeer scherpe prijzen, en met hele snelle bezorging. Voormij als voordeel dat profielen met een lengte van 2 meter geleverd worden, ze werden bezorgd met een grote bestelbus, voordeel ook dat de transport kosten a 10 euro wel prettig zijn. De bezorger zelf een jonge man was ook erg vriendelijk, aangegeven met de bestelling om achterom te komen en dat deed hij dan ook, was ook erg geinteresseerd in wat ik aan het maken was. De ijzershop was voor mij voor het eerst maar zeker nier voor het laatst, een gigantische aanrader, echte toppertjes die weten hoe het moet. Met vriendelijk groet Erik.

Vriendelijke website en dat je ook nog bij bestellingen kan plaatsen zonder extra verzendkosten

Mooie spullen

Geweldig, snelle levering nadat ik heb besteld.

Goede en snelle service kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen. Alles word keurig en netjes aangeleverd. Grote klasse

Ziet er goed uit, snel geleverd.

Dik in orde.

Makkelijke webshop

Super makkelijk bestellen en snelle levering.

uitstekend, goede webshop en snelle levering

Uitstekend bedrijf.

Perfect gezaagd, goede kwaliteit, snel geleverd

Had stevige (5mm) stalen profielen nodig, in verschillende lengtes. Keurig op maat gezaagd aangeleverd, goede kwaliteit en heel snel geleverd, top!

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.