Snel en goedkoop

correct, snel, duidelijk

In de bouwmarkt is het assortiment te klein en onvoorradig, en in de groothandel is het lastig een snel een kleine order te krijgen, tegen niet al te hoge leverkosten. Kortom; volgende keer bestel ik weer bij ijzershop.

IJzersterk

Deskundig en vriendelijk personeel, heldere website, snelle afhandeling en goed materiaal.

ben zeer tevreden

besteld en zeer snel geleverd

Ik zal zeker terugkomen bij een volgende bestelling!

Super snelle levering

supersnelle levering en concurrerende prijs.

Gewoon TOP!

Veel mogelijkheden en snelle levering. En dat voor een hele mooie prijs.

Snel geleverd en mooi verpakt

Snelle nette leveringen

Of je nu plaatwerk of profielen besteld het wordt altijd snel en netjes verpakt geleverd. en wat ik zelf belangrijk vind dat het materiaal netjes recht is.

Zeer snelle levering

In de middag besteld en de volgende ochtend voor de middag al geleverd. Netjes en volledig verpakt.

van bestelling tot levering was het top

het was de eerste keer dat ik wat bestelde . Alles om te bestellen was goed gesorteerd, dus ging het heel vlot en naar een paar dagen was de bestelling al thuis. dus van bestelling tot levering was het top

Geweldige service.xxx

Super snel en goed

Prima! Aanbevelingswaardig

Snelle levering en scherpe prijzen.

Prima ervaring

Handige tool voor plaatijzer op maat laten knippen, volgende dag bezorgd!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prijs, kwaliteit en bezorgen zijn top!

Prijzen zijn goed zo ook de kwaliteit van de producten. Ook de verzendkosten zijn heel netjes. Bezorgers zijn vriendelijk.

Verrassend

Als nieuwe klant was ik zeer verrast over de snelle levering Maar ook de kwaliteit prijsverhouding en ook de verzendkosten vielen mee Ik weet in iedergeval, waar ik mijn ijzer voortaan vandaan haal ;)

Vlot, no-nonsense, redelijke prijzen

Ik heb af en toe metaal nodig voor diverse projecten. Ik ben geen professionele metaalbewerker, maar beheer en onderhoud gebouwen. Sommige bedrijven hebben dat door en proberen mij dure oplossingen aan te smeren die niet echt nodig zijn. Ik denk liever zelf na, en koop bij IJzershop wat ik echt nodig heb. Dat is een stuk voordeliger, en de spullen worden altijd vlot geleverd.

Snelle levering!! Goede prijs

Fijn dat alles zo snel geleverd werd.. in twee dagen. De prijs is prima en de keuze groot..

Snel ontvangen wat ik besteld heb.

website is prima, besteld en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snelle levering

Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit, ga zeker vaker bestellen.

Gewoon snel en goed verpakt

ijzer besteld is ijzer geleverd!

Bestellingen worden als je optijd besteld de werkdag erna netjes geleverd, goed verpakt en voor een redelijke prijs

Snelle service en goede communicatie met de chauffeur

Snelle service goede communicatie met chauffeur

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.