Prima geregeld

Snelle levering en goede service

Helemaal geweldig!

Bestelling wordt netjes en snel gebracht De prijzen zijn ook te doen! ik bestel voortaan bij jullie bedankt.

Opnieuw snel, compleet en keurig verpakt geleverd

Opnieuw snel, compleet en keurig verpakt geleverd op de afgesproken plaats.

Snel bezorgd, netjes verpakt, mooie kwaliteit en lage verzendkosten

Snelle levering als je iets nodig bent

Qua bestellen en ontvangen kan het eigenlijk niet beter/sneller. Ijzershop is een blijvertje voor de toekomst

Duidelijke website en snelle levering

Prima levering snel en compleet

Makkelijke site om te bestellen, en super communicatie over de levering

Snel op tijd en correct

Snel op tijd en correct

Snel efficiënt en compleet

Zoals gezegd snel, efficiënt en compleet elke keer als ik hier bestel. Dus ik zal hier blijven bestellen

Helemaal top!

Als ik bestel wordt het netjes en snel gebracht , de prijzen zijn ook te doen! ik bestel voortaan bij jullie bedankt.

Top geregeld

Top geregeld. Bestellen, snel verstuurd, en snel en netjes verpakt ontvangen. Ben zeer tevreden met jullie service.

snelle levering , maar een wat uitgebreidere keuze aan materiaal zou nog beter zijn

Netjes snel geleverd, goed verpat

Snel geleverd door koerier. Alle metaalsoorten netjes verpakt tegen beschadiging en per metaalsoort.

Peins service, ze doen wat ze zeggen

Altijd snel en correct

Altijd snel en goed

Top.

Ruim assortiment en ook vergissinkjes worden supersnel opgelost.

Prima geleverd zoals besteld

niet

Extreem snelle levering, exacte maatvoering

Zeer duidelijke webshop waardoor bestellen eenvoudig en snel is. De ondanks het late tijdstip van de bestelling (in de middag) en veel zaagwerk, werd pakket volgende dag ontvangen. Maatwerk subliem nauwkeurig

Foutje snel hersteld

Telefonisch voorraad en prijs opgevraagd. Snel offerte ontvangen en gelijk verstuurd. Fout artikel bij aankomst geconstateerd. Telefonisch snel opgelost en afgestuurd, retour ophalen foute artikel gelijk meegenomen door vervoerder. Fijn telefonisch contact en snelle afhandeling Nijsen Metaalwerken te Deventer

Besteld , geleverd en gebruikt

Weining toe te voegen , snelle levering en het blijft een stuk ijzer.

Prima geregeld

Prijs netjes en snel geleverd

Snel geholpen en prima produkt

Ondanks de opstartfase na de vakantie heeft de IJzershop mijn aanvraag en de uiteindelijke levering sneller dan verwacht afgehandeld. Complimenten hiervoor!

lekker snel en goed verpakt

verrassing dat ze al zo snel voor de deur stonden met mn bestelde spullen . kon gelijk aan de gang .

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Goede kwaliteit, Zeer snelle levering

Zeer tevreden. Goede kwaliteit staal ziet er netjes uit geen roest, of deuken. Netje verpakt, Zeer snelle levering

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.