Zoals een mens wenst

Perfecto

snel, goede klantenservice, goede prijs

zeer positief

Top geregeld

Goed bedrijf

Super snel, makkelijk te bestellen, goed materiaal

Fijn bedrijf, houd zich aan de afspraken. Tijds indicatie op site ook erg fijn.

goed en snel

goed en snel

Heb al minstens 25 keer een bestelling geplaats bij de ijzershop. Het is toch niet nodig dat ik elke keer gevraagd word om ze te beoordelen?

Perfect materiaal en snel geleverd

Was mijn eerste keer ,bestel er zeker vaker !!!

Snel en voordelig

Snel en voordelig

Zeer tevreden!

Al een paar keer besteld, goede service, zeer tevreden!

super

alles goed geregeld

Prima webshop. Alleen werkt het niet om de transporteur te vragen vooraf even te bellen. Nu was ik niet thuis.

Samengevat. Top

Prima vandaag besteld morgen in huis.

Veel te vinden op metaal gebied

Goede en snelle levering

Mijn bestelling werd snel en vakkundig ingepakt geleverd op de juiste dag en tijd, Vriendelijk geholpen duur de chauffeur die de spullen leverde.

Alles prima geleverd

1 levering gehad...kan verder nog niet oordelen

Alles werd snel en gemakkelijk afgeleverd!

Profielen van 2m zijn ook precies 2m. Netjes hoor!

Goede prijzen, snelle goedkope levering

Perfect voor de hobbyist veel keuze en geen enorme vrachtkosten....ijzershop heeft positief verrast....top.

Snelle verzending

Goede prijzen Snelle verzending en goed verpakt Erg tevreden

wat koker ijzer besteld

Super snelle levering. Maandag besteld, dinsdag geleverd. Koker besteld voor een bartafel. Super tevreden.

Slecht telefonisch bereikbaar

Levering was goed Materiaal was volgens omschrijving Ik wilde wat nog bijbestellen maar niemand reageerde op telefoon

Snelle levering!

Ruime keus en snel geleverd!

Duidelijke site, nette en snelle levering

Fijn en makkelijk. Ik was op zoek naar Corten stalen strippen en via google IJzershop gevonden. Duidelijke website, veel keus. Scherpe prijzen en snelle nette levering. Kortom zeer tevreden.

Top Shop

Ruim assortiment, redelijk geprijsd voor het volume en formaat. Altijd snel geleverd

Prima.

Geleverde kwam volgens planning en zonder verdere problemen.

Alles goed

Materialen zoals besteld en keurig verpakt + snel verzonden.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.