Op tijd leveren

Pallet wordt door de wei heen in de opslagcontainer geplaatst.

Goed, betaalbaar en snel

Gewoon een superhandige site. Je vindt er alles. Vooral handig vind ik het overzicht van de bestellingen die je hebt gedaan met de mogelijkheid om een bestelling te herhalen.

Er is altijd wat

Er is bijna elke keer wel wat waar een klant rekening mee moet houden. Al maamden lang zogenaamde extreme drukte, langere levertijden, nieuw systeem, foutieve levering etc etc etc.

Fijne service

Super fijn om als particulier toch een grotere partij te kunnen kopen. Je kunt zelf makkelijk aangeven wanneer je het product geleverd wilt hebben. Ik had zelf een fout gemaakt bij de bestelling, dit was telefonisch binnen enkele minuten opgelost.

Snelle levering goede producten

Goede producten en snelle levering

Perfekt

Netjes op afgesproken tijd en plaats Beleefde vriendelijke bezorger

Goede service!!

Goede service en levering.

Geweldig!

Geweldig!

Erg tevreden

Een van de weinige bedrijven waar je als particulier ook een pallet voer kan bestellen. Hier ben ik erg blij mee aangezien mijn bejaarde paard toch heel wat zakken weg eet per maand. Besteld en snel binnen. Top!

Kwalitatief voer

Tevreden over het voeder gamma. Wij voederen, sereen, torso, basic, slobber, omega +. Enkel jammer dat er nog zo weinig verdelers zijn in Belgie. Soms een beetje onhandig als hier plots staan om te leveren. (Zonder vooraf verwittiging)

Fijne groothandel voor je paardenvoer

Altijd fijne ervaring met dit bedrijf, bestellen al een paar jaar hier. Leveren keurig voor de deur af op de afgesproken dag. Spullen altijd goed ingepakt en zelden een scheur in de zak. Zeker een aanrader als je zelf niet met zakken voer wil slepen, ruim assortiment.

Super goed

Goed te bestellen en wordt op de juiste dag bezorgd.

snelle levering en superbezorger!

Bezorger is superbehulpzaam.

Prima voer

Goed voer. Toevallig gisteren bloeduitslagen gekregen van de paardenkliniek van een van de pensionpaardjes en nergens tekorten. Ruime keus en fijn nu dat supplementen er ook zijn te bestellen.

Snelle en verzorgde levering

Zo makkelijk bestellen van achter de pc. Niet meer met je zakken voer in de auto maar keurig netjes op een pallet thuisbezorgd. Website is heel overzichtelijk, prijstechnisch ook fijn door de staffelkorting die je krijgt. Ik bestel al een aantal jaar en ik ben er blij mee!!

Fijn assortiment en snelle levering

Van bestellen tot de levering tot aan de stal (lastig manoeuvreren langs hagen) ben ik super tevreden. Fijn assortiment, aangegeven wanneer een bezorging gewenst is, wat tot nu toe altijd is gerealiseerd.

geweldig

scheelt zoveel werk en perfect geregeld

Alles is TOP

Zoals altijd heel erg goed verzorgd en snelle levering. Klasse! Dank ook aan de bezorgers :) Super blij

Normaal tevreden, komen nu afspraken niet na

2x achter elkaar muesli oude paarden niet geleverd. Eerste keer stond het met pen op de pakbon, tweede keer niet. Gebeld zou vrijdag na geleverd worden. Vrijdag niks ontvangen en ook geen bericht dat het niet geleverd zou worden.

Snelle en goede levering.

De bestellingen worden snel geleverd met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Het voer word netjes en goed verpakt geleverd. Ook de leverinstructies worden goed opgevolgd.

Over het voer niks te klagen wel het transport

Transport komt nie top afgesproken datum....

Helemaal Top

Had gevraagd of ze mij wilden een half uur voor aankomst te bellen, keurig netjes. Hele vriendelijke man bracht het voor. Kon nog net m’n paard z’n stal niet in. Helemaal super.

Al jaren vaste leverancier

Al jaren erg blij mee. Chauffeurs zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en t voer is goed en gunstig geprijsd

Duidelijke website en snel en netjes afgeleverd , helemaal tevreden.

top

vlugge levering

Marsdijk 31

4033 CC Lienden

Over Paardenvoer.nl

Paardenvoer.nl is het adres waar je al je paardenvoer en aanverwante voedingsartikelen kunt kopen. Van basis tot sportvoeding, supplementen en speciale paardensnoepjes. Wij bezorgen overal in Europa en vanaf 300 kilo in Nederland gratis.