correct afgehandeld

correct

Goede informatie

Door uitgebreide informatie, goede keuze kunnen maken.

prima paardenvoer senior

prima paardenvoer senior en zeer snelle levering!

Netjes optijd leveren

Goede kwaliteit

Top kwaliteit, en super levering!!

Gewoon goed!

perfecte service

Makkelijk en snel besteld en geleverd

Snel

Na bestelling van een pallet voer werd deze na 2 werkdagen geleverd en op de plek neergezet waar ik de pallet wilde hebben.

Snel en compleet

Wel een punt van aandacht was de bezorging, het werd ondanks het feit dat ik had ingevuld bij de bestelling waar het moest worden afgeleverd ((achterste huis), bij de buren buiten op de bank afgeleverd....

Goede ervaring

Het voer is makkelijk te bestellen en wordt snel thuisbezorgd. Als tip wil ik meegeven dat het wel heel handig zou zijn dat jullie een richttijd geven van wanneer de bestelling geleverd wordt.

Slechte communicatie

Ik had een mineralenemmer bij jullie besteld. Tijdens het bestellen kon je een voorkeursdag opgeven. Ik had hiervoor woensdag ingevuld. Na de betaling kreeg ik netjes mijn bevestiging van de bestelling. In de mail stond dat het pakket door het bedrijf zelf werd bezorgd. Op donderdag stond DHL ineens voor mijn deur met de mineralenemmer. Gelukkig was ik thuis want er was voor het afleveren een handtekening nodig. Volgende keer zou een track en trace of enige duidelijkheid van wanneer het pakket afgeleverd word wel fijn zijn.

Lekker snel

Prima levering, lekker snel en lekkere paardensnoepjes

Aanrader

Wij hebben al enige jaren ervaring met dit bedrijf en altijd alles top geregeld. Leveringen altijd volgens afspraak, en de paarden zien er top uit.

Super service!

Bij het transport is 1 zak voer kapot gegaan. Ondanks dat we dit niet gemeld hebben werd de volgende het bedrag van de zak terug gestort. Super!

Overzichtelijke website, snelle levering en interessante acties. Verbeterpunt is de communicatie m.b.t. het verzenden. Ik wist niet wanneer het geleverd werd, ik werd een half uur voordien gebeld dat hij er aan kwam. Het is handiger als dit minimaal een dag van te voren word aangekondigd.

Snelle en goede service !

Bijzonder onvriendelijk aan de telefoon

Hoewel ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de Masters producten, en de vertegenwoordigster van Voermeesters, Nathalie, bijzonder vriendelijk en professioneel is, ben ik erg teleurgesteld over het telefonisch contact n.a.v. een online bestelling. Deze werd niet op de afgesproken datum geleverd waarop ik belde wanneer ik deze kon verwachten. Ik kreeg te horen dat hij "was blijven hangen" en dat ik de volgende ochtend teruggebeld zou worden. Dit is niet gebeurd, waarop ik wederom gebeld heb. Ik kreeg te horen dat er een "pop-up" in het scherm was verschenen en dat haar dus niet te verwijten viel dat er niet teruggebeld was. Toen ik zei dat ik dit teleurstellend vond, werd mij gezegd dat "ik niet zo vervelend moest doen".....Niet echt klantvriendelijk zullen we maar zeggen....De bestelling werd uiteindelijk 3 dagen later dan afgesproken alsnog geleverd.

Prima product en snelle levering

Mijn paardje is 30 jaar en heeft, voornamelijk door tandproblemen, moeilijkheden om voldoende voeding op te nemen. We maakten daarom voor hem een slobberpap, samengesteld uit verschillende paardenvoeders. Onze tandarts raadde ons Subli Seniores Priores aan omdat we dan geen 5 verschillende, maar slechts 1 allesbevattende mix moeten geven. We zijn heel tevreden over dit product, het is veel handiger, mijn paardje lust het graag en we zijn zeker dat hij al het nodige binnen heeft. De snelle service, geleverd binnen de week en in België is zeker ook een pluspunt!

Top bedrijf

Snelle levering Eerste keer zelfs speciaal in het weekend komen brengen voor mijn zeer jonge veulen.

Snelle correcte levering, goede klantenservice

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Keurig verpakt en bezorging volgens afspraak

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Snelle levering en goede service

Wij bestellen inmiddels al een paar jaar voer zowel voor onze paarden als voor onze honden. Ruim assortiment Goede service vanuit paardenvoer als het transportbedrijf die de levering doen!!

Geweldig !!!

Super fijn ! Geweldige bezorging aan huis Dit is voor ons echt een super uitkomst en blijven dit zeker doen ! Dus van mij krijgen jullie zeker meer als een 10 !

Snelle en super vriendelijke levering

Het product is gemakkelijk te bestellen via de site. Je kunt zelf de afleverdag bepalen door deze te selecteren. De heer die de zakken kwam brengen was SUPER behulpzaam en vriendelijk! Heel fijn!

goedkoop en snel geleverd

Goed koop en snel geleverd

Snelle levering en fijn thuis bezorgd

Marsdijk 31

4033 CC Lienden

Over Paardenvoer.nl

Paardenvoer.nl is het adres waar je al je paardenvoer en aanverwante voedingsartikelen kunt kopen. Van basis tot sportvoeding, supplementen en speciale paardensnoepjes. Wij bezorgen overal in Europa en vanaf 300 kilo in Nederland gratis.