Hele goede service van bestelling tot en met levering!

De eerste bestelling liep van mijn kant niet vlekkeloos, maar is goed opgevangen door de medewerkers. Alles is netjes geleverd..

Goede prijs, kwaliteit.

1 zak voer was niet luchtdicht en dus beschimmeld, na mail, goed opgelost

Snelle en correcte levering tegen een super prijs

Geweldige service

Nu 2 x voer besteld bij paardenvoer, heel tevreden! Wordt keurig van te voren even gebeld en alles wordt op de aangegeven plek bezorgd. Echt geen slecht woord te zeggen!

Keurig op tijd afgeleverd

Uitgebreide keuze en regelmatig leuke aanbiedingen, dus ik koop nergens anders meer!

Perfecte levering, perfect voer, goede prijs

gemakkelijk.

gemakkelijk,correct.

Geweldig!!!! En is snel geleverd.

Duidelijk en makkelijk te bestellen zeer snel geleverd.

Nette en snelle levering

Makkelijke site, leuke aanbiedingen.

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering. Goeie brok Telefonisch altijd bereikbaar Word goed geholpen

Goed voer en snelle levering

super goed voer. alles geprobeerd maar dit is het beste.

ik heb 2 paarden van 30 jaar oud(haflingers) . 1 paard voor de dood weggehaald. zijn weer in blakende gezondheid en konditie.

Prima bedrijf id goedkoop en levert heel snel en

Ik kwam toevallig op deze site terecht en zag dat het voer wat ik zocht hier heel goedkoop was als je een aantal tegelijk bestelt. Heb ik gedaan op een zondagmiddag en dinsdagmorgen vroeg al geleverd op mijn afleveradres.

super levering

Bestelling super snel geleverd tegen schappelijke prijzen

Altijd goede ervaringen

Mijn ervaringen met Paardenvoer.nl zijn erg positief. Ze leveren snel en altijd meewerkend met opruimen. Zeer tevreden klant!

Top !

Producten zijn snel en correct afgeleverd conform afspraak

Prima quantum korting

Gratis en spoedige bezorging

Levering duurt lang

Levering duurt lang

Super service en goed voer!

Snelle levering en goed voer

Goede service, vriendelijk

Hele duidelijke website, veel op voorraad, ruim voldoende keuze en een snelle levering. Echt top!

Goed meedenken met klant

Ik had met spoed een zak veulen melkpoeder nodig. Fijn dat er wordt meegedacht zodat ik het dezelfde dag nog vlakbij kon ophalen in plaats van de gebruikelijke 2 werkdagen levertijd voor dit product.

De brokken zijn goed.bezorging kan veel beter

Brokken besteld. Aangegeve van te voren te bellen omdat wij er niet bijwonen. Helaas niet gebeld de Brokken aan poort gezet zonder plastic erover met t gevolg 8 zakken zeik nat

Klant vriendelijk attent betreft met een aantekening dat ze gelijk hebben gebeld.

Na andere week kreeg ik een persoonlijke kaart dat vind ik zeer attent van Paarden voer mijn partner zei nog kijk dit is persoonlijk iemand bedanken. Gr Charissa Olfers

Super snelle levering aan de deur

Marsdijk 31

4033 CC Lienden

Over Paardenvoer.nl

Paardenvoer.nl is het adres waar je al je paardenvoer en aanverwante voedingsartikelen kunt kopen. Van basis tot sportvoeding, supplementen en speciale paardensnoepjes. Wij bezorgen overal in Europa en vanaf 300 kilo in Nederland gratis.