Met spoed had ik 100 Petit Fours nodig in specifieke kleuren en logo, gelukkig kon ik bij Taarten.nl snel terecht en hebben ze uitstekende service geleverd!
Bedankt voor je mooie review, Maikel! 😊 We zijn blij dat we je snel konden helpen met de Petit Fours in de gewenste kleuren en met het logo. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een nieuwe bestelling! 🎂🎉 Team Taarten.nl
De koek smaakte geweldig. Iedereen was te vrede over de smaak. Ook een fijne vroege levering.
Bedankt voor je mooie review, Lieke! Wat fijn om te horen dat de Abraham koek in de smaak viel en dat de levering goed is verlopen. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer blij maken met een van onze taarten! 😊🎂 Team Taarten.nl
Dit kan een korte beschrijving worden, onze bestelde Abraham was prima op tijd bezorgd, hij zag er optisch super uit en hij smaakte heerlijk
Beste Rob, Wat een mooie woorden, bedankt voor je feedback! We zijn zo blij dat de Abraham op tijd is bezorgd, er mooi uitzag en heerlijk smaakte. Het is altijd ons doel om zowel optisch als qua smaak te verrassen, en we zijn blij dat dit gelukt is! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Op tijd bezorgd smaak en opmaak een dikke 9
Beste mevrouw Duchatteau, Wat een fantastische review, dank je wel! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat de taart op tijd is bezorgd en dat zowel de smaak als de opmaak in de smaak vielen. Een dikke 9 is voor ons al een enorme compliment! We hopen je in de toekomst weer te mogen verrassen met onze lekkernijen. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
De taart was een verrassing voor een vriend maar jullie verzuimden het kaartje bij de aflevering van de taart mee te leveren. Alom verwarring dus. Niet leuk.
Beste Ank, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het ontbreken van het kaartje verwarring heeft veroorzaakt, en bieden hiervoor onze excuses aan. We willen u laten weten dat we al een e-mail hebben gestuurd met uitleg over deze situatie. Bij de bestelling was er namelijk geen tekst opgegeven voor het kaartje, waardoor wij niet konden weten dat er een kaartje bij de taart moest worden geleverd. We hopen dat we hiermee enige duidelijkheid hebben kunnen bieden en staan uiteraard klaar om u verder te helpen bij eventuele vragen. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Beste Els, Hartelijk dank voor het nemen van de moeite om een review te schrijven. Het verheugd ons om te lezen dat u tevreden bent met de geleverde service. We zien u graag een volgende keer terug en dan staan we natuurlijk weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Prijs kwaliteit te duur.
Beste Frits, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Uit uw review begrijp ik dat u niet helemaal tevreden bent met het geleverde product. We hebben u reeds een e-mail gezonden met het verzoek om meer informatie en het voorstel om samen te kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Top service en Top taarten (Sarah) Komen zeker terug!
Beste Rob, Wat geweldig om te horen, bedankt voor de leuke feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en de Sarah koek. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Bestelling was snel gemaakt. Werd ook op tijd bezorgd. Kado voor onze zoon. Abraham zag er mooi uit en rook heerlijk. Een leuk certificaat erbij ingesloten!
Beste Joke, Hartelijk dank voor je lieve woorden! Fijn om te horen dat de bestelling op tijd geleverd werd en dat Abraham goed in de smaak viel. We hopen dat jullie zoon ervan genoten heeft! Ook leuk om te weten dat de oorkonde goed ontvangen is. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Fijn bedrijf, zijn snel en zeer beleefd. Ze hebben een 70 personen slagroomtaart waanzinnig mooi gemaakt en afgeleverd. Kreeg direct complimenten van onze klant! CHAPEAU!
Beste Priscilla, Wat een fantastisch om te lezen! We zijn ontzettend blij dat de slagroomtaart zo goed in de smaak viel en dat onze service naar wens was. Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen in ons bedrijf. We hopen in de toekomst weer voor jullie te mogen bakken! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Bij de 1e bezorging werd niet opengedaan. Daarna gebeld en in overleg een 2e bezorgmoment gekozen dat perfect uitkwam. Begreep van de 50e jarige feestneus dat de Abraham pop ook zeer goed smaakte. Hulde.
Beste Patrick, Bedankt voor uw leuke en positieve review! We zijn blij dat de tweede bezorging perfect is verlopen en dat de Abraham pop in de smaak viel bij de jarige. Flexibiliteit en tevredenheid van onze klanten staan bij ons voorop, dus het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Hulde aan u voor de goede samenwerking! Met vriendelijke groet, Het team van Taarten.nl
Gebakjes werden zoals afgesproken keurig geleverd, zagen er goed uit en smaakten heerlijk. Heel blij met de service en de kwaliteit van het gebak. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Robin, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de levering als de smaak van onze gebakjes. We zijn blij dat alles naar wens was en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Taarten.nl
Zeer last minute een taart voor 20 personen besteld in een kleur die niet in het gamma zit. Klantenservice was top, snelle reactie en al het mogelijke gedaan om aan onze wensen gevolg te geven. De volgende ochtend hebben we een smakelijk taart perfect in de gevraagde kleur goed op tijd op kantoor in Antwerpen ontvangen. Zeer tevreden zowel over de service als over de kwaliteit van de taart!
Beste Nikki, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het doet ons enorm plezier te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van de taart. We zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten om aan speciale wensen te voldoen, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Taarten.nl
Abraham besteld, werd prima geleverd.
Beste Klaas, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat de Abraham helemaal naar wens was. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Het assortiment gebak zag er zo mooi en lekker uit dat je meteen wilde aanvallen. Mijn visite heeft er ook ontzettend van genoten. Geen twijfel mogelijk dat ik het de eerst volgende gelegenheid weer bestel.
Beste Anita, Bedankt voor je prachtige review! Wat geweldig om te horen dat het gebak niet alleen lekker was, maar ook zo'n mooie indruk heeft gemaakt. We zijn blij dat jij en je visite ervan hebben genoten. We kijken ernaar uit om je bij de volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met ons assortiment! Met vriendelijke groet, Het Taarten.nl Team
Ook deze keer weer top geregeld de vlaai was heerlijk dank daar voor gr Leny
Bedankt voor je fantastische review, Leny! We zijn blij om te horen dat je opnieuw tevreden bent met onze snelle service en de heerlijke vlaai. We waarderen je loyaliteit en kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Taarten.nl Team
Wat een fijn bedrijf is dit, ik heb een Sarah besteld voor mijn vijftigjarige vriendin superlekker Bezorgd op de juiste dag met de juiste tijd leuke kaarten erbij kortom eerste keer heel bijzonder en erg tevreden
Beste Barry, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat de Sarah voor uw vijftigjarige vriendin superlekker was en dat de bezorging precies op de juiste dag en tijd plaatsvond. We zijn blij dat de leuke oorkonde en kaart ook in de smaak vielen en dat uw eerste ervaring met ons bedrijf zo bijzonder en positief was. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Wij hebben al onze kinderen bij het bereiken van de 50 jaar een abraham of sara gestuurd. Levering elke keer oké.
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw positieve review! We vinden het fantastisch om te horen dat u bij al uw kinderen een Abraham of Sara heeft gestuurd bij hun 50e verjaardag en dat de levering elke keer naar tevredenheid was. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze bijzondere mijlpalen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze service! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Ik had de Kersenvlaai. Heerlijk gevuld. Goed formaat. Een echte aanrader voor als je wat te vieren hebt. Bedankt Taarten.nl
Beste Mark, Bedankt voor de prachtige review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de kersenvlaai en onze service. Het doet ons goed om te weten dat je de taart heerlijk vond en dat alles naar wens was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Taarten.nl voor je volgende feestje of speciale gelegenheid. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Taarten.nl Team
Marsepein Cadeaugebak was heel lekker en licht, fambrozenjam had wel beetje meer mogen zijn en verjaardagswensen op gebak ipv op kaart gedrukt. Crumbble Appelvlaai een must, aanrader.
Beste Claudine, Hartelijk dank voor je feedback! Fijn om te horen dat je hebt genoten van het marsepein cadeaugebak en de crumble appelvlaai. We waarderen je suggesties over de hoeveelheid frambozenjam en de verjaardagswensen. We nemen dit mee om onze producten en service verder te verbeteren. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te zien bij Taarten.nl! Met vriendelijke groet, Het Taarten.nl Team
Ik heb een Sara besteld. Deze was echt heerlijk. De levering was volgens afspraak.
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw positieve review, onze banketbakkers hebben met liefde de Sarah koek gemaakt. Onze chauffeurs hebben haar graag bezorgd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Ik had een Sara besteld Hij was prachtig en lekker en op tijd
Beste Elly, Hartelijk dank voor uw positieve review, onze banketbakkers hebben met liefde de Sarah koek gemaakt. Onze chauffeurs hebben haar graag bezorgd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt. Smaak is prima. Mooi en niet te overdadig versierd. Helaas waren de ogen eraf gevallen, die moest ik weer vastplakken (met eiwit). Jammer is ook, dat er geen keramiek hangertje bij zit, maar ja.. tijden veranderen.. Verder had ik niet door dat er ook nog btw bijkwam, waardoor de uiteindelijke prijs, inclusief bezorging, flink hoger bleek te zijn! Ook ben ik benieuwd of welke banketbakker dit exemplaar had gemaakt.
Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met onze Sarah koek. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen. Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het feit dat de ogen van de koek waren losgeraakt tijdens het transport. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Wat betreft het keramiekhanger, begrijpen we uw teleurstelling dat deze niet meer wordt meegeleverd. Helaas zijn deze hangers inderdaad niet meer verkrijgbaar omdat de ambachtelijke keramiekbakkerij er enkele jaren gelden mee gestopt is. Een alternatief is er helaas niet. Wat betreft de prijs, we begrijpen dat het ongemakkelijk kan zijn om onverwachte kosten tegen te komen. We zullen ervoor zorgen dat de prijzen duidelijker worden gecommuniceerd tijdens het bestelproces, inclusief eventuele belastingen en bezorgkosten. Wat betreft de vraag over de banketbakker die deze specifieke koek heeft gemaakt, omdat onze Sarah koeken worden vervaardigd in onze centrale banketbakkerij, kunnen we niet altijd specifiek aangeven welke banketbakker verantwoordelijk was voor een individueel exemplaar. Echter, we verzekeren u dat ons team van ervaren banketbakkers met veel zorg en toewijding aan al onze producten werkt. Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw feedback enorm en zullen er alles aan doen om onze service en producten te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen bij het bestellen van mijn verjaardagstaart. Ondanks dat ik per ongeluk een verkeerd adres had opgegeven, slaagde het bezorgteam erin om de taart op de juiste locatie te bezorgen, wat een geweldige opluchting was. Het contact met het bedrijf was gemakkelijk en zeer behulpzaam, wat mijn stress verminderde. De taart zelf was een waar kunstwerk en zag er precies zo uit als ik had besteld. De smaak was voortreffelijk en werd zeer gewaardeerd door iedereen op het feest. Bedankt voor het leveren van een geweldige ervaring, ondanks mijn eigen vergissing met het adres. Ik zal zeker in de toekomst weer bij jullie te bestellen.
Beste Annemarie, Dank je wel voor je positieve review, we hebben het met plezier voor u gemaakt en bezorgd. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Eenvoudige en gemakkelijke webshop om te bestellen. Goeie kwaliteit vlaaien. Kan het iedereen aanraden. Ik had ook een grootte bestelling voor 100 personen. Geen enkel probleem :-)
Beste Mark, Dank je wel voor je positieve review, we hebben het met plezier voor u gemaakt en bezorgd. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Taarten.nl
Peppelkade 32
3992AK Houten
Taarten maken en bezorgen zit in ons DNA. Taarten.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste en ambachtelijk gemaakte taarten in Nederland en België. Taarten met foto, logo of afbeelding. Zowel voor de zakelijke als particuliere klant. 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten, gebak en vlaaien bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten, gebak en vlaaien van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt. Vandaag besteld, morgen vers in huis!