Heerlijke taart voor een mooie prijs

Heerlijke taart, veel keuze, snelle levering en een mooie prijs

Mooie taart

Afbeelding mag van mij iets groter maar voor de rest was hij erg goed en lekker op tijd geleverd 11.00 mag ook vroeger natuurlijk

Uitstekend!

Vanuit het buitenland een Sarahkoek besteld voor vrienden in NL. De volgende dag al geleverd, alles correct volgens de gekozen planning. Nette verpakking, mooie wenskaart/certificaat en meest belangrijk, een erg lekkere koek. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer!

Top service, look en streling voor de tong

De online tool werkt perfect en intuïtief, de bezorging persoonlijk (met zelfs een belletje), de kwaliteit van de bedrukking 10 out of 10, net als de taart (vers!)….en de smaak van de petit fours …. zalig!

top

keurig geregeld

mooie taarten

ruime keus voor iedereen wat wils en met zorg gemaakt en afgeleverd we hebben er met zn alle van gesmuld !

Geweldig.

De ontvanger van de Sarah von de uitvoering en de smaak fantastisch.

helemaal top

Mooi op tijd geleverd. Zag er erg goed uit en de smaak was ook prima

lekker taartje

Heerlijk taartje en keurig op tijd bezorgd.

Perfect!

Heerlijke petit fours en perfecte klantenservice! Een volgende keer bestel ik weer!

Prachtige taart en strakke timing

Vanuit Frankrijk een taart besteld met verzoek om op zaterdag te bezorgen. De ontvanger ontving zaterdagochtend van mij een mailbericht, waarin de verrassing werd aangekondigd. Terwijl hij deze mail las, ging de deurbel en stond de bezorger voor de deur. Strakke timing en prachtige taart! Dank voor deze Just-in-time bezorging.

Overzichtelijke website. Heerlijke taart.

heel goed

fijn dat ik op een vrijdag rond 5 uur nog kon regelen om een taart te bestellen zonder credit card en later een factuur kreeg.

Uitstekend zoals altijd.

Fijn om met een feest een mooie taart te geven en iedereen blij te maken!

Vanuit Frankrijk een taart besteld. Keurig op tijd afgeleverd en mij een berichtje gedaan dat de taart afgeleverd was!! Super service!!

Goed spul en op tijd geleverd.

Mijn ervaring met taarten.nl is goed

Mijn ervaring met taarten.nl hebben wij als zeer goed ervaren. Wij hadden voor onze bruiloft (12,5 jaar) petitfour besteld. Op tijd geleverd en ze waren erg lekker!

Heerlijke taarten

Wij zijn heel tevreden met de slagroom taarten van taarten.nl EINDELIJK de lekkerste slagroom taart gevonden en blijven uiteraard alleen hier nog bestellen

Heerlijke bruids petitfours

Prachtig om te zien, heerlijk om te eten. Het telefonisch contact voor informatie over de bruids petitfours was ook heel prettig. Op de dag van het feest werden ze mooi op tijd bezorgd. Gasten vroegen ook waar ik deze mini gebakjes gekocht had omdat ze het zo lekker vonden. Voor herhaling vatbaar om bij Taarten.nl nogmaals te bestellen mocht er weer een gelegenheid zijn.

Perfect op tijd geleverd en kwaliteit voldoet aan de verwachting

Stipte lekkernijen

Zeer speciale koek, origineel product

Mini taartje voor veel geld

Kwalireit was goed, 7 taarten besteld.maar taarten zijn super klein....voor 25 euro had ik meer verwacht.. ik bestel ze voortaan ergens anders.

Weer een Toptaart!

De kwaliteit van de heerlijke marsepeintaart voor de verjaardag van mijn vrouw, is hetzelfde als een jaar geleden... Uitmuntend! Taarten.nl bedankt!

prettig

lekkere taart, mooi versierd: naar wens.

Snel bestellen en op tijd geleverd

Peppelkade 32

3992AK Houten

Over Taarten.nl

Taarten maken en bezorgen zit in ons DNA. Taarten.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste en ambachtelijk gemaakte taarten in Nederland en België. Taarten met foto, logo of afbeelding. Zowel voor de zakelijke als particuliere klant. 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten, gebak en vlaaien bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten, gebak en vlaaien van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt. Vandaag besteld, morgen vers in huis!