Snel bestellen en op tijd geleverd

zeer goed

alles ok, taart + levering

Heerlijke taart

Snelle bezorging van een heerlijke taart

Makkelijk besteld wat ik nodig had, levering keurig zoals afgesproken en de petit fours zagen er heel goed uit en waren heerlijk!

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Al meerdere taarten besteld. Lokale bakker brengt dit keurig op tijd langs en kwaliteit is altijd top

Perfecter kan haast niet.

De levering was mooi op tijd. De gebakjes een feest om naar te kijken. En de smaak, valt overste twisten. Iedereen vond het heerlijk. Ben zelf gluten- en lactosevrij. Dus bij mij bleef het bij kijken.

prima verzorgd en super lekker

Wat een heerlijke verse taart

Je proefde gewoon dat die vers was echt zo'n goede taart heb je niet vaak

Goede service gecombineerd met heerlijke taart!

De slagroomtaart smaakte uitstekend, we komen hier graag nog eens terug!

al jaren goed

altijd leuke reacties

De Sarah koek is heerlijk!

Een heerlijke traditionele traktatie, echt zoals beloofd en zoals het hoort voor een 50-jarige! Met een mooie oorkonde voor de Sarah. Een aanrader!

Perfecte sevice!

Na een typfout van mijn kant in het huisnummer bij een bestelling voor vrienden, is er op slechts kosten van nieuwe bezorgkosten een geheel nieuwe taart bij onze vrienden geleverd. Wat een top service!! En hij smaakte wederom HEERLIJK.

Keurig op tijd bezorgd

Heel lekker en goede bezorging!

Ik heb een Abrahamkoek besteld en hij was echt heel erg lekker! Aanrader en ik zou hem zo weer bestellen. Bezorging vriendelijk en zorgvuldig.

Snel besteld, perfect op tijd afgeleverd en lekker!

Heb een Abraham-koek besteld voor mijn zoon, die werd al in de ochtend afgeleverd en het was een geweldige verrassing, zag er leuk uit en smaakte goed heb ik gehoord. Kan het aanbevelen!

Lekker maar duur

Lekkere taart. Erg machtig want ik had bij een taart van 30 personen iets groter formaat verwacht, echter is de taart zo gemaakt dat je aan een klein stukje genoeg hebt. De foto is als het ware er op gelegd en dus simpel vervaardigd. Hier heb ik betere voorbeelden en bewerkingen van gezien zeker gelet op de prijs is het te duur maar de smaak compenseert veel. Erg lekker

gekregen wat ik wou hebben.

Was simpel om te bestellen. Het bezorgen was ook op de afgesproken tijd, hij belde mij nog voor de zekerheid of hij goed zat. oftewel super.

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd en lekker gebak

Zie wat ik hier boven geschreven heb.

Top service en snel geleverd

Lekkere taarten oprecht en top service!

geheel volgens afspraak

Gewoon goed en betrouwbaar

Lekkere taart

Zeer verse taart. Goede smaak. Netjes afgeleverd

Service is top

Taarten.nl doet net dat stapje extra! Vriendelijk conntact met kantoor ook buiten kantoortijden en super flexibel als het gaat om niet alledaagse bezorgingen! Bezorgen/chauffeur zet net dat stapje extra dus wat mij betreft een heel dik compliment!!

Geweldige service

Een abraham koek besteld voor een slechtziende collega. Enkel in de opmerkingen gevraagd om het kaartje voor te lezen. Dit werd gelijk opgepakt en met volle overtuiging uitgevoerd ter plaatse. Onze collega was positief verrast en geraakt door deze toevoeging. Kleine moeite voor de bezorging , maar met een heel groot effect. Bedankt voor jullie inzet! PS de koek was ook nog eens super lekker (is mij vertelt)

Heerlijke taart

Heerlijke geboorte taart, zag er zeer aantrekkelijk uit Keurige bezorging Super vers!

Iemand blij maken met kwaliteit-gebak zonder zorgen te maken over de aflevering. Super!!

Peppelkade 32

3992AK Houten

Over Taarten.nl

Taarten maken en bezorgen zit in ons DNA. Taarten.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste en ambachtelijk gemaakte taarten in Nederland en België. Taarten met foto, logo of afbeelding. Zowel voor de zakelijke als particuliere klant. 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten, gebak en vlaaien bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten, gebak en vlaaien van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt. Vandaag besteld, morgen vers in huis!