Zeker. Voor herhaling vatbaar!

Zowel de behoorlijk uit de kluiten gewassen appeltaart als de halve meter slagroomtaart waren perfect en kakelvers. Een echte aanrader!

Héél lekker, precies volgens afspraak

Heel lekkere taart, perfect!

geweldig

doen wat ze beloven

Heel netjes geregeld en super lekker

Bestellen en bezorgen is echt super goed geregeld. Als ik 2 kleine puntjes ter verbetering mag noemen is het dat het handig zou zijn als je per mail een bevestiging krijgt dat de zending onderweg is met een dagdeel van de bezorgtijd. Nu heb ik s'ochtends even gebeld of het idd verstuurd was omdat ik geen verzendbevestiging gekregen had (ik wilde het toch even zeker weten, anders had ik nog naar de bakker gemoeten). Ook zou het handig zijn als op de website of doos tht datum zou staan en de abraham is goed in te vriezen (misschien ook iets om te vermelden, want ze gaan niet altijd in 1x op bij een kleiner gezelschap). Verder echt top geregeld en de Abraham was heerlijk, dus toch 5 sterren voor jullie!

geweldige service

Meerdere taarten laten bezorgen door Taarten.nl. Een bedrijf met een no-nonsens mentaliteit. Inloggen via de site lukte even niet en ik kon met een simpele mail doorgeven wat ik wenste en het werd geregeld. Top!

Prachtig en smakelijk

De foto op het gebakje zag er prachtig uit en het hele gebakje was zeer smakelijk

Prijzig maar kwalitatief erg goed

Bestellen ging eenvoudig en alles op de site was duidelijk. Taart werd keurig op tijd geleverd en zag er uit zoals beloofd. Gasten waren het er over eens dat het een hele lekkere slagroomtaart was. Wel vonden wij de taart (volgens de site goed voor 16-20 personen) kleiner dan wij hadden verwacht (we waren maar met 9 personen en hij ging gemakkelijk helemaal op). Gezien de best wel 'stevige' prijs hadden we de taart groter verwacht want voor 20 personen hadden het echt wel mini-stukjes geworden.

Supper!!!

Ziet er mooi uit.erg lekker.zonder om op te eten.ieder een vond het mooi.bezorging perfect.

Mehh

Voor een taartenshop die als 1e plaats stond bij sbs6, vond ik de taart niet erg lekker vond die van de Hema beter.

Helemaal top!

Voor de opening van onze winkel hebben we petit fours besteld met logo. Ze konden de volgende dag al bezorgd worden en waren heerlijk!

top service

via chat mij super geholpen

Goed maar te laat.

De taart zelf was naar wens geleverd. Alleen had ik gekozen voor het tijdvak tussen 8-14u. Wanneer de taart dan om 15.15u geleverd wordt vind ik dat echt te laat. De persoon voor wie de taart was bestemd was dan ook niet meer aanwezig.

Heerlijke petit fours, ruim op tijd geleverd

Verschillende keren hier besteld; de petit fours zien er altijd goed uit, smaken heerlijk, en worden ruim op tijd geleverd.

Dit was hele lekkere slagroomtaart

Veel slagroom, lekkere nootjes, zalige zachte cake, jammer dat er geen aardbeien opzaten maar dat is met transport misschien lastig want kwetsbaar. De meloen was nogal hard en de appel past niet. Dan liever van die vruchtjes uit blik. Mandarijntje enzo. Chocolaatjes lekker maar voor 10-12 personen is vier wel weinig. En dan over de grootte, we waren met zijn vieren;). Flinke stukken dat wel. Maar meer dan 6 lukt echt niet.

Niks op aan te merken, op tijd geleverd en smaakte goed.

Abraham 'koek' besteld, super!

Ik heb online ongezien een Abraham koek besteld en laten bezorgen. Super tevreden over levering en kwaliteit!

Heerlijk

Mijn dochter heeft genoten van de chocoladetaart! Goede service

correcte levering en service boven verwachting

Een bestelde en schijnbaar 'zoekgeraakte' Abraham werd - na mijn melding per mail - door een medewerker van taarten.nl opgespoord. Buitengewoon vriendelijke actie: na sluitingstijd op vrijdagavond nota bene. Hij nam contact op met de afdeling planning en de betreffende bezorger en zo werd de zaak opgelost: de bezorging was correct gebeurd, de fout was intern op het bezorgadres gemaakt.

Fantastisch!

Helemaal goed!

Simpel geregeld en goed

Uitstekend verzorgd: zowel de taarten met logo als de bezorging.

Taarten met logo/boodschap op maandag besteld om woensdag bezorgd te worden. Fantastische geregeld en super lekkere taarten.

Heerlijke taart!

Ze vonden het zo leuk om de taart te ontvangen en de taart was heerlijk!!

Het is een feestje om zo'n taart te ontvangen! De taart smaakte zo lekker!

Heerlijke Koek

Boven verwachting! De Abraham was vers, zag er heel verzorgd uit en was erg lekker.

Taarten zijn een feestje en taarten.nl is een feestje

De Taarten waren top, de petitfourtjes met logo's van onze opdrachtgever waren top en het gebaar werd zeer gewaardeerd. erg leuk geholpen en geadviseerd door de klantenservice (michel). zeker voor herhaling vatbaar. dank aan taarten.nl voor de input, enthousiasme en het meedenken.

Peppelkade 32

3992AK Houten

Over Taarten.nl

Taarten maken en bezorgen zit in ons DNA. Taarten.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste en ambachtelijk gemaakte taarten in Nederland en België. Taarten met foto, logo of afbeelding. Zowel voor de zakelijke als particuliere klant. 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten, gebak en vlaaien bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten, gebak en vlaaien van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt. Vandaag besteld, morgen vers in huis!