Super snelle en goede service

Op vrijdag last minute 28 appeltaarten met logo besteld en deze zijn zaterdag al op 28 verschillende adressen bezorgd. Super snelle en goede service! En de appeltaart was heerlijk.

Ik ben blij

Dank u wel voor dat was lekker

keurig op tijd geleverd en goede kwaliteit

10 boven 10

Super dienst

De bossche bollen smaakte goed.

De taart smaakte goed en is voor herhaling vatbaar!

Ervaring was erg goed; flexibiliteit en meedenkendheid in de bestelling en aanloop van aflevering. En de taart was Heerlijk volgens de jarige.

De taart is optijd en goed geleverd en was heerlijk

Heerlijk

Goed afgeleverd vriendelijk en heerlijke taart

lekkere vruchtentaart

dit was de eerste bestelling online bij taarten.nl. ruime keuze en smaken. Lekkere taart, alleen vond ik de taart veel te zoet.

Lekker, mooi en op tijd geleverd

De Sarah koek zag er fantastisch uit, rook en smaakte heerlijk. Gebakken bakker! Wij waren er heel erg blij mee. Heel goed verzorgd.

Taart was geweldig lekker!,

De taart was geweldig lekker en mooi versiert en op tijd geleverd. Dus perfect!!!

Goed product en goede prijs

Makkelijk goede service goed verpakt vers en lekker. Prijs viel ook erg mee !!

Goede aflevering van de taart!

Duidelijke info over hoeven wanneer de taart bezorgd kan worden.

Vriendelijk, keurige kwaliteit en snelle levering

Vriendelijk, keurige kwaliteit en snelle levering

Op tijd en vroeg geleverd en was heerlijk

Beste mensen, Ik heb al verscheidene malen taarten laten verzorgen en bezorgen. Vaak ook met bepaalde verzoekjes, die ik dan apart via een medewerker vroeg. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ik ben vaak in het buitenland en laat het thuisfront dan genieten op speciale gelegenheden met meestal een heerlijke slagroomtaart, die door eenieder overheerlijk wordt gevonden. Hulde beste mensen. Als ik in Holland ben, wil ik ook zelf nog smullen van jullie taart(en). Vriendelijke groet, Ingrid Gerlagh

TOPPERS

Heerlijke taarten en Topservice. Kan niet anders zeggen. :)) Zeer tevreden en blij.

Voortreffelijk lekker!

De chocoladetaart die wij hadden besteld is echt een aanrader. Voortreffelijk lekker!

super lekker en mooi product

gister besteld vandaag in huis, leuke verassings taart met foto en tekst. Super lekker en leuke opgemaakt.

Mooie taartjes en ook erg lekker

Goede service, op tijd geleverd. Vriendelijke mailwisseling. De taarten waren mooi en heel erg lekker. Top en complimenten

super ervaring... geweldig

Wij hadden een taart nodig om te sturen naar een andere kantoor ter felicitatie. Zij konden de taart maken die wij wilden, in een korte tijd voor en redelijke prijs. Wij zijn reuze tevreden.

Zeer goede service

Per ongeluk 2 maal een verkeerde bestelling geplaatst, gebeld met de klantenservice en gesproken met Michel. Zeer fijne klantenservice waar ik snel geholpen werd! Via de mail een foto opgestuurd voor op de taart omdat dit niet goed gelukt was met bestellen, dit is binnen een dag geregeld en de volgende dag had ik de taart al in huis. Wegens alle moeite een taart met foto gekregen voor de prijs van een taart zonder foto. Bedank Michel! Zeker een aanbeveling waard.

Peppelkade 32

3992AK Houten

Over Taarten.nl

Taarten maken en bezorgen zit in ons DNA. Taarten.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste en ambachtelijk gemaakte taarten in Nederland en België. Taarten met foto, logo of afbeelding. Zowel voor de zakelijke als particuliere klant. 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten, gebak en vlaaien bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten, gebak en vlaaien van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt. Vandaag besteld, morgen vers in huis!