Geen vertragingen en supersnelle verwerking, ook in april 2020!

Omdat bloemen sturen bijna onmogelijk is, geen garantie ze arriveren op tijd, zo ik zocht naar een alternatief voor het 53ste huwelijksfeest van mijn ouders. Dat je ook taarten kon sturen was nieuw voor mij. De bestelling arriveerde op tijd en toen ik een vraag had werd er direct via chat geantwoord. Hartelijk dank taarten.nl en chapeau!

Perfect en op tijd geleverd!

Perfect en op tijd geleverd

Overheerlijke taart

Heerlijke verse taart👍

Snelle service!

Door het behalen van een certificaat hebben wij meer dan tien taarten besteld en op verschillende locaties laten bezorgen. Alle taarten zijn in goede orde ontvangen en waren heerlijk!

Een heerlijke Abraham en een uitstekende bezorging

Omdat mijn schoonzoon en mijn dochter op het moment van bezorgen niet thuis waren, werd de Abraham bij de buurman afgeleverd. De Abraham was heerlijk van smaak en zag er heel mooi uit en was heel netjes verpakt. Er zat ook nog een klein beeldje van Abraham bij, zodat je toch nog een aandenken hebt als de koek weer op is.

Wat een goede service, zeer vriendelijke medewerker aan de lijn gehad en hij nam de tijd om mijn netjes te woord te staan. Zal hier zeker vaker bestellen!👍🏻

prima taart

bezorgen voor 12 uur gevraagd; om half 8 echter waren we nog niet aanwezig. Gelukkig goed opgelost door het bij de buren af te geven.

Super dienstverlening

Prima dienstverlening, meedenkend en snel. Zeer tevreden.

Prima!! Lekker gebak en volgens afspraak geleverd

Ruime keus, leuk met bedrijfslogo! Makkelijk te bestellen. Goed en keurig volgens afspraak geleverd. Lekkere Petit Fours. Een volgende keer kom ik zeker terug!

Wel duur

De 2 taarten waren goed, maar welkostbaar

Precies zoals besteld!

Correct en klantvriendelijk. Op tijd, als afgesproken

Goede service!

Goede service, zeker een aanrader.

u roept wij draaien

op het laatste moment hadden we nog wat gebakjes nodig, na een belletje bleek dit geen probleem en werd de bezorging dezelfde middag nog afgeleverd

Zeer aan te bevelen.

hele vlotte verwerking van de bestelling; alle informatie en suggesties worden samen besproken. Levering ruim optijd. zeer aan te bevelen. Persoons gegevens hoeven niet opgeslagen te worden. Helaas geen optie zonder vinkje te versturen.

Heerlijke petit fours!

We zijn zeer verguld met de smaak en hoe de petit fours er uit zagen. Ook de levering was conform afspraak op diverse adressen. Een klein minpuntje: het plaatje met de bedrukking lag er los bovenop, waardoor er veel verschoven waren of eraf gevallen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, en goed bedrijf!

super bedrijf snelle service

super bedrijf

Duidelijke website met meer dan voldoende keuze. Bestellen gaat ook heel gemakkelijk. Goede communicatie en keurige afhandeling. De taart zag er prima uit en was van uitstekende kwaliteit.

Lekker!

Prima geregeld.

Goede service. Werd nog even gebeld om telefoonnummer van ontvanger door te geven.

uitstekend

geen verrassingen! top!

Gemak van bestellen via internet.

Van onze leverancier kreeg ik een foto en bedankje geappt. Tot mijn schrik stond heel groot onze naam vermeldt op de taart. Dit heb ik zeker weten niet opgegeven, maar helaas kan ik daarover niets meer terugvinden. Na mijn geplaatste review heeft de klantenservice direct contact met mij opgenomen, uitgelegd waardoor onze naam op de taart is gekomen, excuus en tegemoetkoming aangeboden. Dit laatste vond ik niet nodig. Voor ons allen een leermomentje!

Perfect geregeld

Zeer te vreden

Lekkere,mooie en verse taarten

Was op de dag van levering helaas een kleine onduidelijkheden omdat de bestelling nog niet op 'groen' stond.Na 1 telefoontje duidelijkheid en taarten werden op tijd bezorgd. Zagen er super mooi uit en smaakten heerlijk

Top service, heerlijke taart

Het afleveradres veranderde van onze kant, maar dat was geen enkel probleem. Snelle reactie, goede communicatie.

Peppelkade 32

3992AK Houten

Over Taarten.nl

Taarten maken en bezorgen zit in ons DNA. Taarten.nl heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste en ambachtelijk gemaakte taarten in Nederland en België. Taarten met foto, logo of afbeelding. Zowel voor de zakelijke als particuliere klant. 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten, gebak en vlaaien bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten, gebak en vlaaien van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt. Vandaag besteld, morgen vers in huis!