mooi product, past perfect

Bestelling moest naar DHL afhaalpunt en werd nu geleverd bij de buren, jammer maar is goed gekomen.

Super site, normale prijzen

Ik had 2 maten roosters besteld. Ik werd gebeld of dit wel klopte. Deze service krijg je normaal niet bij online sites.

Top.

Geweldig, snelle levering, handgeschreven bedankje en een attentie in de vorm van aanmaakwokkels. TOP.

Goed advies gekregen, snel en netjes geleverd!

Ik had wat twijfels of ik de juiste onderdelen had uitgezocht voor mijn BGE en via Whatsapp advies gevraagd. Op een fijne manier via de app geholpen en op basis daarvan de bestelling gedaan. Snel geleverd, goed verpakt en ook nog een klein extraatje! Zou hier zeker weer bestellen.

Hele overzichtelijke website en erg vriendelijk personeel

Ik heb een devide en conquer systeem besteld. Deze wilde ik inruilen voor een iets kleinere maat. Dit kon zonder problemen. De website is echt overzichtelijk en het personeel denkt echt met je mee. Ik hoop dat hun eigen merk mag uitgroeien tot iets groots want er zit een heel mooi verhaal achter!

Goed geregeld

Persoonlijk briefje bij mijn bestelling, vond ik echt bijzonder. Niets dan lof

On time, friendly, uncomplicated

A great shop to get started and go growth with. Not only did they give excellent advise, the delivery was amazing. My BBQ was ready for delivery even earlier than appointed, I was called twice and my BBQ was delivered. Post delivery I had issues understanding some instructions, and their team on the phone helped me through it with good mood and the right attitude! Can't wait for better weather to get a roast going, thanks team!

Top service, top contact!

Alles top verlopen. Hele leuke mensen.

Leuke spullen

Super geholpen

Vriendelijk en gelijk de juiste oplossing gevonden en mee denken

Past perfect!

Goede omschrijving van de producten waardoor ik precies wist welke maat ik nodig had. De hoes past perfect en bedekt de BBQ. Ik had de hoes binnen een dag binnen, lekker snel!

Leuke en betrouwbare webshop

Onze Kamado jaren geleden hiervandaan gehaald (de XXL variant) De onderdelen zijn gelukkig nog wel verkrijgbaar. Overzichtelijke webshop, goede communicatie en betrouwbare levering. Zelfs een handgeschreven kaartje bij onze bestelling gekregen! Super leuk.

Scherp geprijsd, snelle levering en uitstekende nazorg

KamadoBBQ.nl heeft een mooi assortiment met met scherpe prijzen. Iedere barbecue fanaat kan hier goed slagen. Had kort voor 17:00 de bestelling geplaatst en kreeg met een half uur een belletje: DHL was eerder dan normaal. Dus heldere afspraken gemaakt over levering bij een PostNL punt en dan ook gewoon de volgende dag. Simpelweg top!

Prima service en snelle levering

Snel geleverd en leuk zo’n persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Bestelling naar verwachting

Netjes verpakt met persoonlijke noot

Probleemloze bestelling

Heb hier nieuw vilt en houtskool voor mijn BGE besteld. Ging zonder problemen.

Leuke gerechten en eigenaren met passie

Gezellige opzet, leuke gerechten bereid en eigenaren met passie voor eten

Ik had gevraagd of het ingepakt kon worden omdat het een cadeau voor mijn man was. Ze hebben hier perfect gehoor aangegeven! Het is zeker een bedrijf waar ik nog eens zou kopen.

Mooie spullen en snelle levering met een persoonlijke touch.

Mooie spullen en snelle levering met een persoonlijke touch. Top!

Kwaliteit met een persoonlijke tint

Hier Bastard Urban Compact eigenaar die per toeval tegen een hele leuk deal aanliep in een tuincentrum betreffende de Keij Legende Blue Large. Prachtige barbecue die in kwaliteit zeker niet onder doet voor de Bastard. Praktisch compleet geleverd, maar mist wel de kolenmand. Deze via Bol.com besteld bij KamadoBBQ, de mensen die ook achter de Keij Kamado zitten. Het persoonlijk geschreven kaartje en de wokkels als cadeautje worden hier zeer gewaardeerd. Daarom vanuit mij de behoefte om zowel KamadoBBQ als Keij Kamado hier in de spotlights te zetten.

snelle bezorging

online besteld .en bbq/grill boek heel snel in huis gekregen

Excellent

Produit de grande qualité et livraison parfaite. S’adapte parfaitement à mon Kamado Somagic

Netjes en snel ontvangen met een persoonlijk geschreven kaartje! Heel leuk! Daar wordt je toch blij van?!

Iedereen aan te bevelen

Perfecte service, fijn persoonlijk contact

Mooie producten, we wilden na de bestelling nog wat accessoires toevoegen, was geen probleem, konden gewoon bijbestellen bij dezelfde order. Alles in 1 pakket geleverd. Persoonlijk berichtje erbij, helemaal top!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam