Snelle levering van goede spullen tegen scherpe prijs

De bbq-spullen die ik bestelde waren heel scherp geprijsd en had ik volgende dag al in huis met een persoonlijke touch van KamadoBBQ als extraatje. Helemaal Top!!

Snel, betrouwbaar en persoonlijke touch

Eerst gebeld en goed advie. Scherpe prijs en snelle bezorging.

Echt geweldig

Ik vind de brief die erbij zat echt heel leuk en persoonlijk

Super.

Ik had een bestelling gedaan voor onze nieuwe BBQ. Er was onduidelijkheid over de juistheid van de bestelling en er werd gelijk contact met mij opgenomen. Dit noem ik super service!

Alles prima

plate-setter (conquer and divide) voor mijn medium 15-inch Bastard kamado. Past precies. Nou, niet een perfecte fit, maar dat kun je van zo’n tuincentrum-kamado ook niet verwachten. Info op de website heel volledig en correct.

Snel en heel vriendelijk geholpen!

Ben snel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Had gietijzeren bakplaten besteld en snel, een dag later, gekregen. Puntje: na gebruik en schoonmaak zaten er al wel roestplekken op de platen. Ik neem aan dat dat met olie snel te verhelpen is.

Professioneel en gezellig

Veel geleerd van de ruim 5u durende workshop. Mooie locatie, duidelijke en professionele uitleg en een heerlijk resultaat. Top dag gehad.

Topservice

Duidelijke website. En zoals beloofd de bestelling dezelfde dag verstuurd en dus volgende dag in huis! Heel tevreden.

Vlotte orderbehandeling met aantrekkelijk produkt

Toe aan een vervanger kamado, 23 inch (i.v.m. reeds verkregen 23 inch accessoires) Keij kamado, nette prijs voor compleet produkt en degelijke garantie!

Na kort contact en vriendelijk te hebben gecommuniceerd over mijn specifieke wens zijn de juiste artikelen goed en snel geleverd. Gewoon top service.

Geweldige service

Snelle verzending en vriendelijke communicatie en service. Extra pluspunt dat ze telefonisch bereikbaar zijn.. Tegenwoordig verschuilen de meeste bedrijven zich achter ellenlange keuzemenu's of alleen schriftelijk contact.. Dus top!

Persoonlijk

Op tijd bestelling binnen en zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk tintje eraan. Nette zakenmensen.

Snel en goed!

Het is allemaal heel snel gegaan. Product precies zoals omschreven. 10/10 dat ik hier nog een keer ga bestellen

Zeer goede service

Had een bestelling geplaatst voor nieuwe wieltjes voor de bbq maar waren niet de juiste na contact te hebben gehad andere wieltjes gekregen en een retour sticker voor als deze ook niet goed waren.die andere wieltjes waren ook niet goed waarna ik ze mocht terugsturen. Top service.

Superservice

Geweldige service

Goede kwaliteit, prima website en snelle levering

Goede kwaliteit, prima website en snelle levering

Top geregeld

Prima uitleg,perfect verpakt en goede service.

Leuk cadeaupakket

Snel verstuurd, ontvanger was blij verrast en vond het erg lekker. Helaas zat het kaartje er niet bij, dus was niet duidelijk van wie hij het had gekregen en waarom. Ik had daarvoor een tekst(je) gemaakt in het opmerkingenveld toen ik de bestelling plaatste.

Kamado-workshop: Een feestje!

We hadden net een Kamado BBQ gekocht en vonden het best lastig om met behulp van boeken en filmpjes te leren hoe we dit het best kunnen gebruiken. De workshop bij Pieter was de beste aftrap voor ons Kamado avontuur die we konden bedenken. Alles super goed uitgelegd door Kamado-specialist Rob, duidelijke recepten en als resultaat de meest malse zalm, en vlees gerechten die ik ooit geproefd heb. We kunnen niet wachten om nu met onze Kamado aan de slag te gaan.

Prima webshop :)

Bij mijn bestelling kreeg ik een kaartje met handgeschreven tekst, die ook nog eens gerelateerd was aan de bestelling :) Dat vind ik altijd erg leuk, want dat geeft het een persoonlijke touch en het gevoel dat je bij een wat kleiner bedrijf koopt gerund door mensen met passie voor wat ze doen ipv een miljoenenconcern die alleen maar geeft om winst. Bestelling was ook netjes verpakt en snel verzonden. Niets op aan te merken en ik verwacht hier wel vaker te gaan bestellen!

Altijd goede service bij KamadoBBQ

Zowel bij de aanschaf van onze bbq als bij de workshops die we gevolgd hebben zijn onze ervaringen erg goed! Je wordt heel klantvriendelijk geholpen en er wordt ook echt met je mee gedacht. De levering van de producten is ook erg snel.

Super snel en keurig geleverd

Snelle bezorging hoogwaardig materiaal

Snel en correct

Product voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam