Snel en persoonlijk

Mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Een leuk opstart pakket gekocht. Genoeg informatie op de site en als klap op de vuurpijl een leuke persoonlijke boodschap bij ontvangst.

Kreeg gird advies en genoden oplosding werkt uitstekend.

Weer top producten en snel binnen

Vlotte en correcte levering

Steeds weer opnieuw correct geleverd, een fijn bedrijf om iets te vragen.

Kwaliteit en snel bezorgd

Laat in de middag besteld en evengoed de volgende dag in huis. Bestelde producten gewoon van goede kwaliteit, en dat voor een scherpe prijs.

Netjes

Netjes

Producten snel in huis en goed verpakt.

Fijne service!

Cadeau voor mijn man besteld met inpakservice. Het bedrijf neemt contact met mij op, omdat ze graag willen dat het cadeau met cadeaupapier goed aankomt en biedt aan dit zelf bij mij te bezorgen ipv met een pakketdienst. Dat noem ik nou service!

Uitstekend advies en geholpen.

Geen opdringerige verkopers en een relaxte sfeer. Voldoende keus!

Super!!

Lekker snel en voldoet aan verwachtingen!

Super klantenservice en advies.

Erg goed geholpen en bezorging ook perfect.

Snelle levering met persoonlijke boodschap.

Wat ik vooral waardeer is het handgeschreven kaartje bij de bezorging. Aandacht en waardering voor de klant. Daarmee zorg je dat de klant terugkomt. Super. Groet Chris

Super service

Ik had een bestelling gedaan en had producten voor de kamado in 3 verschillende maten. De volgende werkdag wat ik keurig gebeld met de vraag of dit wel klopte. Dit noem ik nog eens meedenken met de klant. Verder super snel geleverd en keurig verpakt. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit en service en bezorging

Goed ontvangen als cadeau

Ik had het aan cadeau besteld en het is door degene die ik het gegeven heb en goed en positief ontvangen.

Geweldige hulp, zo ga je met klanten om

Na advies in een winkel een divide en conquer bestelt. Hele snelle levering, maar helaas was het niet geschikt voor mijn compacte eitje. Via de email om hulp gevraagd en binnen een paar uur een heel vriendelijk bericht. Het stond op de website vermeld maar ik had het advies van de winkel opgevolgd. Blijkt een nieuwe reseller te zijn en die krijgt nu een betere uitleg voor vervolg klanten. Natuurlijk kon ik hem komen omruilen en ik ben naar Amstelveen getogen. Vlak voor sluitingstijd aangekomen en ondanks dat werd alle tijd voor me genomen om me te helpen. Een plate setter blijkt de uitkomst te zijn. Ook advies over de afdichting van het deksel gekregen en natuurlijk was alles op voorraad. Ik kreeg zelfs een stukje vilt mee voor de afdichting in het deksel. Super vriendelijk en snel geholpen. Een arme douche zeggen ze dan! bedankt

mooi product, past perfect

Bestelling moest naar DHL afhaalpunt en werd nu geleverd bij de buren, jammer maar is goed gekomen.

Super site, normale prijzen

Ik had 2 maten roosters besteld. Ik werd gebeld of dit wel klopte. Deze service krijg je normaal niet bij online sites.

Top.

Geweldig, snelle levering, handgeschreven bedankje en een attentie in de vorm van aanmaakwokkels. TOP.

Goed advies gekregen, snel en netjes geleverd!

Ik had wat twijfels of ik de juiste onderdelen had uitgezocht voor mijn BGE en via Whatsapp advies gevraagd. Op een fijne manier via de app geholpen en op basis daarvan de bestelling gedaan. Snel geleverd, goed verpakt en ook nog een klein extraatje! Zou hier zeker weer bestellen.

Hele overzichtelijke website en erg vriendelijk personeel

Ik heb een devide en conquer systeem besteld. Deze wilde ik inruilen voor een iets kleinere maat. Dit kon zonder problemen. De website is echt overzichtelijk en het personeel denkt echt met je mee. Ik hoop dat hun eigen merk mag uitgroeien tot iets groots want er zit een heel mooi verhaal achter!

Goed geregeld

Persoonlijk briefje bij mijn bestelling, vond ik echt bijzonder. Niets dan lof

On time, friendly, uncomplicated

A great shop to get started and go growth with. Not only did they give excellent advise, the delivery was amazing. My BBQ was ready for delivery even earlier than appointed, I was called twice and my BBQ was delivered. Post delivery I had issues understanding some instructions, and their team on the phone helped me through it with good mood and the right attitude! Can't wait for better weather to get a roast going, thanks team!

Top service, top contact!

Alles top verlopen. Hele leuke mensen.

Leuke spullen

Amsteldijk Zuid 198 B