Vlotte, persoonlijke levering. Ik kreeg een persoonlijk kaartje en een klein presentje. Erg tevreden met deze ervaring. Ik beveel iedereen deze winkel aan. En nette prijzen!

BBQ gekocht een Team uitje

Twee jaar geleden een Kamado BBQ gekocht. Perfecte voorlichting en een top BBQ, staat altijd buiten en blijft mooi. Afgelopen maand een team uitje vanwege het 5-jarige bestaan van SQLBrander.nl en dat was een bijzonder geslaagde BBQ workshop. Ook weer fijne contacten en heel leuke avond.

De zaak blinkt uit in hun menselijkheid

Het klinkt misschien raar maar er was bij ons niet echt een koop of verkoop. Maar een wederzijds gunnen. Als je je verdiept in het verhaal achter dit bedrijf ben je als mens zijnde eigenlijk al verkocht.

prettig contact

fijne mensen!

Heel vlotjes

Klaar en duidelijk, goede opvolging, vlotte levering! Top!

perfect

snelle en goede aflevering en goed verpakt met persoonlijke boodschap

Top.

Blij mee, en snel ontvangen.

geen gevormde zin

I bought the product as a gift for my boyfriend. I paid a small extra amount to wrap it in gift paper and it wasn't done. I was disappointed. As for the product, I still can't talk about the quality as its birthday hasn't arrived yet.

Zorgvuldig en persoonlijk

Snelle levering, keurig ingepakt met presentje en persoonlijk kaartje.

Het pakket komt goed verpakt thuis. Goede prijs t.o.v. andere leveranciers. Op de site gedetailleerde informatie over de producten.

Super Service!

Super Service! Sehr netter Kontakt!!! Gerne wieder

Super good

it works perfect!!

Snelle levering en leuk met een geschreven kaartje, bedankt voor de bestelling…. Leuk toch!

Een zeer goede service en je wordt ook heel netjes te woord gestaan.

Top ervaring

Snel Verzonden, perfecte service.

Bestelling geplaatst in een weekend, werd ik gebeld dat er een miscommunicatie was met de interne telling waardoor bleek dat mijn bestelling helemaal niet op voorraad was en of het een probleem was of deze eind van de week werd opgestuurd. Nee natuurlijk niet was mijn reactie, wat een geweldige service om toch ff contact te zoeken met de klant. En bij de bestelling zat ook nog een kaartje met de hand geschreven. In een woord een top bedrijf.

Hele goede ervaring

Wij hebben een hele goede ervaring. Snelle levering, fijne communicatie en hele goede Service En natuurlijk een super barbeque

Commandez les yeux fermés.

Top, délai rapide pour la livraison en France. Douce petite attention dans le colis, qui fait plaisir.

Prima eerste ervaring!

Via via hier terecht gekomen en een goede ervaring. Bestelling werd netjes afgeleverd met een leuk handgeschreven kaartje, dat maakt het extra persoonlijk. Ook de belofte over de bezorging is meer dan prima, dag later afgeleverd!!

Keurig geleverd

Helaas past het niet bij ons. Dus teruggestuurd

gewoon wat je mag verwachten

Gewoon afspraak = afspraak

Eenvoudig goed en snel geleverd hh

Het is een genot om mee te werken

Goed contact

Snelle reactie na mail contact. Ook telefonisch netjes te woord gestaan en goede info verkregen. Bestelling Na 2 dagen in huis, en dat tijdens alle drukte met de kerst. Heel blij met onze aankoop.

Prima onlinewinkel

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog bezorgd. Super. Daarna nog 2 bestellingen gedaan die ook weer snel werden geleverd.

Top fijn contact gehad telefonisch

Mijn pakket is volgens hdl maar niks Na telefonisch contact wat erg fijn was en opgelost. Al eerder besteld bij kamado zijn top spullen

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam