Netjes geleverd met een persoonlijk berichtje

Na een slechte ervaring bij het bestellen van een Kamado bij een andere leverancier zijn we voor wat accessoires uitgekomen bij Kamadobbq.nl. Op dit bedrijf is niets aan te merken. Ook de persoonlijke boodschap en het kleine kadootje hebben we als positief ervaren.

Alle verwachtingen overtroffen!

Goed verzorgd. Voldoende begeleiding en vooral lekker eten en drinken. Mooie recepten die BBQen naar een hoger plan brengen. Beste workshop in jaren. By far!

Fantastisch!!

Mooie avond, goede uitleg, vriendelijke heren, leuke recepten!

Leuk en goed

Snelle levering en geschreven kaartje erbij.

Perfect opgelost nadat 1st levering mis ging

Super gehandeld nadat 1ste levering mis ging

Snelle en persoonlijke service, top!

Super leuk om een persoonlijke boodschap bij je bestelling te ontvangen. En bovendien ook een snelle levering, top!

Super snel geleverd en top kwaliteit

Fijne tool voor onze bbq die ik elders niet kon vinden. Erg blij mee

Goed advies

Bij het vermoeden vanuit kamadoo bbq dat ik een verkeerde combinatie van keuze gemaakt had , belde men mij op voor goed advies om fouten te voorkomen

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Snel geleverd, prima prijs kwaliteitsverhouding. Verzoek gestuurd om iets om te ruilen, maar tot op heden geen reactie gehad.

Komt afspraken na

Ruime keus

Snelle service en perfecte en snelle oplossing bij onvolkomenheden.

Product aangeschaft na goede telefonische voorlichting. Snel geleverd maar helaas beschadigd. Binnen 24 uur nieuwe geleverd. Echt top!!!!!

Supersnelle levering, top service

Vrijdag besteld, maandagochtend beschikbaar in afhaalpunt. Persoonlijke boodschap bij pakket: geweldig!

Moest wachten omdat het was uitverkocht kreeg netjes mail dat ik het weer kon bestellen snel in huis en echt een goede service

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goed/snel

Besteld en 1-2 dagen later binnen

Buitengewoon tevreden!

Super snelle reacties op vragen van mijn kant. Buitengewoon behulpzaam. Je krijgt het gevoel contact te hebben met vrienden.

Kamado + accessoires

Bestelling gedaan bij kamadoBBQ.nl vanwege de goede prijs voor een Kamado Keij XL. Bestelling was niet helemaal goed gegaan met de accessoires die in een maat L geleverd waren i.p.v. een XL, maar een hele snelle reactie van kamadoBBQ.nl en de volgende dag was de XL variant binnen + een retourlabel, klasse dus!

Super service te grote drip pan besteld. Na mail duidelijk antwoord met gratis retour bon omdat we een omruilen deden. Ook deze super snel geleverd. Bedankt hiervoor

Uitstekend geleverd de volgende dag zoals afgesproken, netjes verpakt en leuke kaarten toegevoegd !

Bester Service, Schnell, einfach Top, 100%

Schneller Versand, sehr gute Kommunikation, Beschreibung mit dabei, Jederzeit gerne wieder!

Super service

Super snelle service.

Gister besteld en vandaag ontvangen. Persoonlijk berichtje erbij, helemaal top

Goede ervaring met dit bedrijf. Makkelijk bestelproces, duidelijke omschrijving bij het artikel die ook precies klopt. Snelle levering.

Divide and conquer

Heel fijn dat ze per bbq erbij zetten of een dovide and conquer erin past! Super.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam