Precies wat ik hoopte!

Prima service, vriendelijke en kundige mensen

Ik ben twee keer langs geweest in Amstelveen en twee keer prima geholpen. Deze mensen zijn vriendelijk en nemen de tijd. Doen niet moeilijk en denken met je mee.

Snelle levering, nette prijzen. Persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling is ook altijd leuk

Super…denken in oplossingen prima geholpen.

Snelle reactie en ook iets retourneren ging zonder problemen.

Snelle levering en persoonlijke aandacht.

Na het bestellen heel snel thuis bezorgd en een leuk persoonlijk kaartje erbij en een klein cadeautje. Super.

Een goede en makkelijke website. Levering snel en duidelijk, alles netjes en goed verpakt. Ik zal zeker hier weer bestellen.

Gaaf setje

Ik voel me al een topkok als ik de deksel open zet.

Goede snelle duidelijke afhandeling

Duidelijke website, snelle bezorging, goede communicatie

Bij de action een kamado gekocht waar reguliere accesoires niet op blijken te passen. Mail gestuurd voor hulp. Kreeg een mooi antwoord met twee tips die wel zouden passen. Deze besteld en er zat een persoonlijk geschreven briefje bij. Zo leuk!! Klantenservice top! Nu met devide and conqueror super goed vlees, we hebben genoten!

Om 14:40 uur besteld en de volgende dag in huis

In een soort van opwelling bestelde ik voor de eerste keer wat spullen om een pulled pork te gaan roken. Op de website stond: indien voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Ik had wat marge en dacht dat gaat hem niet worden. Niks was minder waar. Spulletjes netjes een dag later thuis met een leuk handgeschreven complimentkaartje van Eva erbij. Deze website staat nu in mijn favorieten.

snel geleverd en een persoonlijk kaartje erbij met een attentie, heel leuk.

snelle levering van kwaliteit product en keurig verpakt

Super service

Een hele goede service mailtje gedaan met dat ik een verkeerde bestelling heb geplaatst, direct mailtje terug dat ze al een nieuwe hebben opgestuurd en er een retourlabel bij hebben gedaan

TOP !!!

Als je iets zoekt voor uw kaamde dan vind je het hier wel !

Very good

Very quick delivery, almost like a domestic package. Well padded. I liked the handwritten postcard in my package.

Snel en mooi verpakt geleverd

De rocket stove werd de volgende dag al geleverd. Mooi verpakt en een leuk kaartje erbij.

Product zoals beschreven en zoals op de foto's. Snelle levering. Zorgvuldig verpakt.

Wij hebben veel plezier van onze Kamado. Niet meer weg te denken uit ons leven.

Snelle levering en heel leuk dat er een briefje bij zit met een persoonlijk geschreven berichtje. Gewoon goede kwaliteit qua materiaal

Top Product, top delivery, top service!

I ordered on a Thursday from Germany and received my package just 2 days later on Saturday with a nice little personal note and high quality products! I was very pleased to get such a good service, I will for sure come again ;)

Perfecte service

Gietijzeren rooster besteld, snel geleverd goed verpakt en met een persoonlijke boodschap. Dat zie je niet meer vaak. Top ga zo door

Top bedrijf zeer vriendelijk en altijd een vriendelijk bericht bij de bestelling

Perfecte toevoeging aan Kamado

Maakt kip bereiden tot een feest

vlot en professioneel

niets verder aan toe te voegen!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam