Super service snel en prima levering

Mijn eerste kennismaking met KamadoBBQ en waarschijnlijk niet de laatste. Ruime keus in wat je nodig hebt voor een goede bbq en de juiste adviezen voor de materiaalkeus. Vlotte afhandeling en levering van het bestelde en als netjes verpakt. Kortom een top bedrijf. Dus iets nodig voor de bbq, hier vind je de juiste benodigdheden, goede tips en een keurige prijs.

TOP

Snelle levering met een persoonlijke touch. Ik hou der van!

Snelle servise

Top prijzen en goede service!

Voor mijn kamado was ik op zoek naar een nieuwe afdichting. Heb een glasvezel rand besteld, mooie prijs voor de geleverde kwaliteit! Daarnaast zijn ze snel met communiceren en leveren.

Heel prettig bedrijf

Als klant van Kamado BBQ wil ik graag mijn ervaring delen over de accessoires die ik heb gekocht. Ik had een plattesetter besteld, maar helaas bleek deze te klein te zijn voor mijn Kamado Patton BBQ. Gelukkig verliep het retourproces zonder problemen. Het was fijn om te merken dat het bedrijf klantgericht is en dat ze moeite deden om het probleem snel op te lossen. Aan de andere kant ben ik erg tevreden met de pizza steen die ik heb kunnen behouden. Deze accessoire is van goede kwaliteit en heeft mijn barbecue-ervaring aanzienlijk verbeterd. Het was een geslaagde aankoop waar ik veel plezier aan beleef tijdens het bakken van heerlijke pizza's. Wat mij ook opviel en waardeer, was het handgeschreven persoonlijke briefje dat bij mijn bestelling zat. Dit kleine gebaar toonde aan dat ze als bedrijf echt om hun klanten geven. Het voelde persoonlijk en attent, iets wat je niet vaak meer tegenkomt in de huidige wereld van online winkelen. Al met al ben ik tevreden met mijn ervaring als klant bij Kamado BBQ. Ondanks het probleem met de plattesetter, was hun klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Ik kan het bedrijf aanbevelen aan andere barbecue-liefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatieve accessoires en een goede klantenservice.

Super behulpzaam en eerlijk

Had was spulletjes online besteld ,ze belde dat er 1 rooster niet echt nodig zou zijn ... Hup gecrediteerd en geld op de rekening .. wat n service en wat denken ze goed met je mee .

Levering betrof glasvezel voor mijn kamado. Zo te zien is het een compleet pakket dat er goed uit ziet. Ik heb e.e.a. nog niet aangebracht (tijd tussen levering en dit verziek is ook wel heel kort) dus kan verder nog geen oordeel geven.

Snel geleverd en hij past perfect

Top service,snelle levering

Nog niet gebruikt

Nog niet gebruikt

Super service

Snel geleverd, goed verpakt. Persoonlijke touch is echt top!

Top zaak met een hele goede service

Kamado besteld op zondag Maandag ochtend werd ik gebeld wanneer de kamado bezorgd kon worden, afspraak gemaakt en de volgende dag werd de kamado afgeleverd. De bezorg dienst is ook heel goed,de kamado werd netjes in de achtertuin neergezet. Bij het uitpakken bleek dat de vuurschaal en vuurring gebroken waren. Een foto gemaakt en via whatsapp opgestuurd ook even gebeld ,Er zou naar de foto gekeken worden en terug gebeld worden. Binnen 5 minuten werd ik terug gebeld en er wordt vandaag nog een nieuwe vuurschaal en vuurring opgestuurd en inderdaad de volgende dag in huis. Hier zien ze me zeker terug Beter gezegd de volgende bestelling heb ik al gedaan.

Persoonlijke service

Je wordt op persoonlijke en prettige wijze begeleid in het aankoop- en bezorgtraject.

Zeer fijne online-winkel waar je echt als gewaardeerde klant wordt gezien.

Een gepersonaliseerd kaartje bij de bestelling om zo de online ervaring toch wat dichter bij de fysieke winkel te maken. Goede producten (gietijzeren skillets), vriendelijke en persoonlijke benadering. Klasse! Een schoolvoorbeeld van hoe een online-winkel zou moeten zijn. Ik ga ook nog eens een kijkje nemen in de fysieke winkel.

Excellent shipping and product

Very nice website. Fast and smooth shipping. Product comes with nice package, and instructions. Marcel sent us also a small gift and a signed card. 5 full stars from me.

Goede en duidelijke service.

Afspraken worden nagekomen, ook nadat 1 onderdeel vergeten was meegeleverd. Kwam gelijk de volgende werkdag.

Snel en betrouwbaar.

Snelle levering en netjes verpakt.

Dit is een goede webshop.

Tot nu toe heb ik uitsluitend alleen maar goede ervaringen met deze shop.Ik ben er uitstekend en deskundig geholpen.

Ondanks vertraging in de levering doordat de container verlaat was is het na aankomst snel geleverd. Een min puntje is de summiere communicatie vanuit het bedrijf dat kan beter. Product is super in kwaliteit wat geleverd is.

Super om mee te werken

Zeer goede ervaring.

top service

had een gietijzeren rooster gekocht die na het eerste gebruik een kleine scheur vertoonde. Dit gemeld en meteen dezelfde dag is er een nieuwe verstuurd Dit noem ik gewoon super service

gewoon goed

snel en goed verzorgd

Helemaal geweldig

Super, meedenkend, vriendelijk en prima service.

Bbq netjes op tijd geleverd . Klantendienst zeer behulpzaam en vriendelijk .

super snel en goede service

snel en geen gepoespas heb de kipgrill en thermometer besteld….. best snel binnen alleen jammer dat er geen 10 vlees bij zat hahahaha

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam