Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Mooi product precies zoals omschreven

Snelle levering goed product

Prima spullen ook voor een mini kamado

De kolenmand en het gietijzeren rek en halve maan passen precies in mijn mini kamado. Goed spul.

Snelle en goede service

Bij mijn zoektocht naar de juiste plate setter uitstekend geholpen om de goede te vinden.

Fantastische service

Een nieuw kamado is binnen. De groene XL. Van aankoop tot levering liep dit zeer plezierig. Je wordt door zeer vriendelijke, klantgerichte medewerkers op de hoogte gehouden over de levertijd en het transport. De kamado was erg degelijk verpakt en voorzien van alle materialen en wat extra verassingen. Ook een duidelijke instructie en de nodige gereedschappen waren meegeleverd. Mocht ik weer wat nodig hebben da weet ik waar ik moet zijn! Complimenten voor de uitzonderlijke service.

Snelle en juiste levering van besteld product.

Je eigen Michelin sterren beginnen hier.

Wat een service, wat een vriendelijke mensen en wat een kwaliteitsproduct. Na eerst een andere aankoop en daarna een Keij Kamado te hebben gezien tóch besloten om deze aan te schaffen en de andere terug te sturen. Goede beslissing en inmiddels al heerlijke gerechten ermee gemaakt. In dit hele proces op een hartelijke manier begeleid door het team van KamadoBBQ. De pro-actieve manier meedenken en communiceren spreken mij bijzonder aan. De eerste Michelin ster ⭐️ verdien je bij KamadoBBQ, de tweede ster ⭐️ met de aanschaf en de derde ster ⭐️ met het bereiden van gerechten op een “Keij” van een Kamado.

Denken in oplossingen

Ik had een complete 21" voordeelset nodig (plate setter, gietijzer grill, pizzasteen )maar die waren op. Toen ik belde om te vragen naar de verwachte levertijd hebben ze van losse produkten nog een set samengesteld. Verder zou er een as pook bij zitten maar die had ik al 1 toen hebben ze die vervangen voor een tang voor het rooster. En nog snel binnen ook.

Een snelle levering waardoor ik weer snel kan BBQen. Leuke attentie erbij.

Superservice

Helaas verkeerde maat besteld, 1 telefoontje en alles was geregeld. Goede hulp en advies en juiste is nu binnen. En verkeerde kon zonder problemen retour

Makkelijk, duidelijk en snel

Service zoals het hoort: snel, duidelijk en vriendelijk. En een groot aanbod. Wat wil je nog meer??

Helemaal top

Snel geleverd, beschermhoes past perfect en tegen een nette prijs!

De beschermhoes werd snel geleverd en past perfect rond mijn Yakiniku kamado 19”. De uitsparing voor de luchtuitlaat is precies goed, alsof hij voor deze kamado gemaakt is. De prijs was ook netjes, want zo’n hoes hoeft voor mij geen €70 te kosten (zoals de originele). Ook het bedankbriefje wat bij de bestelling zat kon ik waarderen, geeft toch net even die persoonlijke touch. Ga hier zeker vaker bestellen, want voor mij hebben ze door alles hierboven nu de gunfactor!

super

Super snelle levering, netjes verpakt

Impeccable

Super site pour les kamado

Geweldige persoonlijke boodschap gekregen.

Ze doen recht aan hun naam. Keij goed

Goed en snel

Netjes

Super leuke bbq workshop gehad

Erg leuke bbq workshop gehad

Goede levering en kwaliteit van producten.

Fijn bedrijf met persoonlijke briefje bij levering. Producten zijn van goede kwaliteit. Ga zo door!

Goede omschrijving van het product, snelle levering

Goede omschrijving van het product, snelle levering.

Geweldig!

Producten snel geleverd met een heel leuk handgeschreven briefje erbij. Daarnaast ook nog een cadeautje erbij geleverd. Super service en ga hier zeker weer bestellen.

zeer goed vriendelijk en erg behulpzaam

zeer prettig om zaken mee te doen alle tijd en een zeer snelle levering

Compleet goed

Ken ze al aantal jaren altijd goed te pas en prima kwaliteit en prijs.

goede shop

Prima shop, overzichtelijk ingedeeld, met goede beschrijvingen bij de producten! Bestelling was snel verzonden.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam