Heb een assortiment gekocht voor het echte werk, Prima advies gehad en keurig geleverd. Kwaliteit is echt heel goed met een scherpe prijs.

Goed materiaal en makkelijk in elkaar

Levering goed geregeld, goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Solide BBQ en een paar leuke extratjes erbij gekregen. Enige aanmerking dat de instructie van de Keij Kamado Large was waar 2 onderdelen op stonden die ik niet had i.v.m. de ronde plaat waar KEIJ in staat gegraveerd. Solide kamado en zeker een aarader.

uitmuntend omgegaan met een door mijn eigen fout verkeerde bestelling

fijne webwinkel

Fijne persoonlijke service met kennis van zaken

De plek om je kamado uitset uit te breiden. Uitstekend geholpen.

Super BBQ met verschillende functies uit te breiden

Had al een positieve ervaring met de kleine Kamado 15" maar nu een slag groter aangeschaft 21" met wieltjes onderstel. Daarnaast ook verschillende gietijzeren platen aangeschaft waardoor er wat meer variatie op de BBQ kan. Alles bij elkaar een super setje

Gewoon goed!

Netjes geleverd, goede service!

Geweldig!

Geweldige winkel, prima geholpen. Levering volgens afspraak. Zal zeker deze winkel adviseren aan anderen. Erg tevreden over de kamado.

Slechte klantenservice

Zeer slechte klanten service.. reageren een paar dagen later. En lang moeten wachten op een retour formulier

Snelle vriendelijke service

Snel geleverd goede prijs en leuk persoonlijk kaartje erbij.

Daar wordt je blij van

Meedenken, goede producten, netjes verpakt, snelle levering en een handgeschreven bedankje, daar wordt je blij van: top!

Goed en snel

Snel geleverd en duidelijke beschrijvingen.

Snelle levering en updates over de levering. Producten waren ook prima

Cadeaubon aanrader

Voor als je niet weet wat weet voor een Kamado BBQ liefhebber moet geven!

top!

Heb gebeld om wat vragen te stellen over welke accessoires een bbq set heeft. Werdt gelijk uitgezocht en meegedacht wat de beste combinatie zou zijn. Waren ook nog wat artikelen die nog niet op de website stonden ook dat werd gelijk benoemd en voor mijn bestelling gelijk ingeladen. Erg fijn contact gehad en werd snel geleverd. Goed verpakt en op een pallet aangekomen.

Top.

Plate setter besteld.

Snelle levering. Doen wat ze zeggen.

Snelle levering en behulpzaam

Mijn bestelling was snel geleverd. En bij vragen werd mijn mail de zelfde dag beantwoord.

Prima winkel

nvt

Top uitleg en service

Vandaag wat accessoires gekocht voor de Kamado. Ik had veel meer willen kopen maar dit werd mij door de medewerker afgeraden omdat ik volgens hun bepaalde dingen niet nodig zal hebben. Ze hebben mij dus geld bespaard dat ik waarschijnlijk in een later stadium aan andere zaken bij hun weer uit ga geven. Als je in gesprek bent met de medewerkers voel je echt de passie voor de Kamado!

Geweldige bbq onderstel.

Afgelopen week het onderstel voor mijn Kamado shorty 15” aangeschaft en toen het werd bezorgd zag ik dat het allemaal netjes was ingepakt en goed verzorgd. Twee losse delen die makkelijk waren samen te voegen. Mooi gemaakt en nette lassen van de onderdelen geweldig. Netjes afgewerkt en gespoten in het zwart. Hij paste perfect onder mijn BBQ natuurlijk eerst alles opgemeten zodat je daar geen problemen mee krijgt. Meten is weten toch en mooie prijs. Ik beveel dit product zeker aan. Veel bbq plezier allemaal.

Maatvoering is minder

Een buurschap besteld voor mijn Green Egg En volgens de beschrijving was deze 44 cm Dit is precies de goede maat Toen ik hem thuis kreeg en in de Egg plaatste stak de buurtonderzoek die erop komt er meer dan 2 cm overheen Na gemeten en nu is deze buurschap slechts 42 cm Hij is verder wel goed maar toch is dit een aandachtspuntje

Vlotte verzending, goede Kamado onderdelen

Onze thermometer van de kamado was stuk. Op de site al snel een vervanging gevonden voor een redelijke prijs. Service was snel, dus we kunnen dit weekend weer als van ouds bbq’en

Gewoon top en de persoonlijke groet is geweldig.

Goed !

Levering was op tijd , goed verpakt. 1 artikel moest retour, geen probleem, alles werd keurig afgehandeld. Vriendelijke medewerker. Top!

top!

Keurig verpakt, met een persoonlijke kaart, erg leuk!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam