Doen wat ze beloven

persoonlijk gemaakt

wat leuk en lief hoe jullie de bestelling helemaal persoonlijk hebben gemaakt met het handgeschreven kaartje erbij Verder ook erg tevreden met de snelle bezorging en het cadeautje kwam extra goed uit want onze wokkels waren harder opgegaan dan verwacht

Uitstekende snelle service en topproducten

Producten werden snel geleverd. Super kwaliteit.

Parfait

Parfait

Erg duur

Dertig euro voor een eenvoudige hoesje over de KamadoBBQ is wel erg veel

Snel geleverd.

De dag na bestellen geleverd. Ook mooie artikelen. Helemaal top!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Excellent

Beautiful, very easy to use and cleaning. Highly recommend!

Goede artikelen

Snelle levering, maat past perfect voor de inferno kamado compact. Wel een beetje duur, maar echt aan te raden!

Zelfs na 15.00 besteld toch de volgende dag in huis!! Dan ben je echt voor je klanten bezig!! Toppie

Heb mijn producten goed kunnen bestellen en de levering was zoals beschreven een dag later. Als was goed verpakt. Toppie.

Fijne en snelle levering!

Snelle, maar ook levering met personal touch. Leuk!

Snel geleverd. Duidelijke instructies. Personal touch bij levering. Prima!

Top product en bedrijf

Overzichtelijke duidelijke site, bestellen is simpel. Persoonlijk telefonisch contact over het aflever moment. Levering door transporteur tot in de tuin. Bij openen verpakking nog een persoonlijke boodschap aangetroffen. Prima in orde, echt een aanrader!

Een accessoire set voor de Kamado besteld die ik snel ontvangen heb. Uiteindelijk bleek het niet helemaal volgens verwachting te zijn maar na de tips voor wat aanpassingen en advies van Abbey kan ik alles naar wens gebruiken. Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Zeer tevreden over de ervaring met KamadoBBQ!!!

Prima bbq, doet zijn ding, accessoires doen wat ze moeten doen, goede temp. Beheersing

Goede bbqq, temperatuurbeheersing prima. Assecoires prima mee te werken. In elkaar zetten was goed te doen

Persoonlijk en snel

Goede communicatie over het juiste product kiezen, daarna snel een leuk verpakt pakket ontvangen!

Prima produkt, snel geleverd

Goede site, was makkelijk en duidelijk. Leuke persoonlijke attentie bij de levering

Heb een onderstel voor mijn 15 inch Keij komado gekocht. Kwam de volgende dag al binnen,met een leuk presentje (aanmaakkrullen) en een leuk briefje erbij. Dat vond ik super leuk. Bedankt.

Vriendelijke en snelle service

Perfecte hulp bij de keuze van een deflector.

Parfait !

Pour ma toute première commande je suis conquis ! Très bon contact et suivi de commande, envoi rapide, le matériel reçu est parfaitement adapté à mon Kamado, et un petit mot très gentil dans le colis pour ma première commande, bref une très bonne expérience. Je commanderai à nouveau chez Kamado BBQ c’est certain ;-)

Top bedrijf

Netjes afgeleverd volgens afspraak en goede communicatie

Snelle levering en kwaliteit

Prima webshop

Geen klagen, Top!

Prima snelle levering.

Snelle bezorging

Snel geleverd en goed verpakt. Artikel helemaal naar wens.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam