Goeie verzending van de produkten en snel geleverd.

Netjes verpakt en snelle levering. Kom zeker nog eens terug

Magnifique

Super site je recommande à 100%. Produits de qualité livraison hyper rapide et je suis de France.

Snel en keurig

Er was een vraag over het afleveradres. Werd keurig gebeld. Goede service.

Ik ben fantastisch geholpen

Een hele mooie zaak , zeer vriendelijk geholpen. Ze geven hier een eerlijke mening en advies Kon zeker nog eens langs

Uitstekende service!

Erg meedenkend en een hele snelle en vriendelijke service!

Recommended

I recently purchased a BBQ stand and some BBQ supplies. The delivery was incredibly fast, and the customer service was excellent. They even included a small gift with my order, which was a delightful surprise. Highly recommend!

Snelle levering en goede service

Op de website goede beschrijvingen wat wel en niet past op jouw kamado Een aanrader

Top service mooi kaartje erbij.

Wordt goed geholpen Neem de tijd en goede uitleg

Snel en goed geleverd

Heldere omschrijving van het produkt zodat ik precies kreeg wat de bedoeling was.

Top bedrijf

Goed geholpen , bestelling gedaan snelle levering , snelle reactie op email extra cadeautje bij bestelling , mensen met verstand van zaken

Juiste en snelle levering

Grillrooster besteld. Product zoals beschreven.

Snelle en goede levering. Rechtstreeks bestellen is zelfs goedkoper dan via bol.com. Vriendelijk kaartje erbij met een bedankje voor de bestelling. Nogmaals gewoon top

Prima snel geleverd en goed verpakt Rooster zag er uitstekend uit.

Uitstekende prijs-kwaliteit en erg behulpzaam

Voor de 2e keer spullen gekocht bij KamadoBBQ en ook deze keer was top, had per abuis verkeerde artikel besteld en nagelbed, was geen probleem en moest alleen even mailtje sturen met het correcte artikel. Bij ontvangst ook nog eens een extra bus kruiden gekregen maakte het pakketje wel af. Super blij mee.

Uitstekende Aftersale.

Na aanschaf van onze Keij Kamado contact gehad met de leverancier van dit fraaie en solide product. Aanleiding was de mogelijkheid te onderzoeken of er een verrijdbaar onderstel is voor de Kamado Compact Pro. Dat is inderdaad het geval. en inmiddels aangeschaft. Wat opvalt is de vriendelijke, persoonlijke klantgerichtheid in de communicatie. Geeft je een gevoel van “welkom bij de Keij Kamado familie”.

Top, conform afspraak

Prima!!

Positief.

Snelle levering. Compleet product.

Snelle levering met persoonlijk bericht

Kreeg het pakket de volgende dag geleverd met een kaart in de doos met een persoonlijke boodschap van diegene die de spullen had ingepakt. Voegt verder niets toe maar geeft toch een goed gevoel.

Top, super schnelle Lieferung, sehr gute Qualität

Hallo, Die Qualität vom Kohlenkorb ist top. Ebenfalls die Grillkohle. Die Lieferung erfolgt innerhalb weniger Tage. Gerne wieder!!

Een verademing

Tijdens mijn whatsapp werd ik opgebeld omdat ze me beter konden helpen wat ze ook gedaan hebben, prima service. Wat een verademing tegen over veel diensten waar je word afgescheept. Kortom top.

Heel klantvriendelijk

Na mijn bestelling gedaan te hebben ontving ik de volgende dag al de producten die van echt goede kwaliteit zijn en vooral betaalbaar. Hulde aan het bedrijf en vooral hulde aan Marcel!

heerlijk zo'n BBQ

Gemakkelijk in gebruik, weinig rook tijdens aansteken en het bereiden. gebruikt weinig houtskool voor een groot resultaat. Goed op temperatuur te houden.

Klantvriendelijk

Zoals ik voor de allereerste keer iets heb besteld ,staat er netjes in een bijlage hoe je het moet doen.

top product

zeer vriendelijk geholpen bij bestellen

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam