Geweldig, raad het iedereen aan!
Salaam Rajae, ongeveer 10 jaar geleden ben ik geholpen aan mijn kaak, alhamdoelilah is dat goed gegaan maar ik hield er alleen veel spanning over bij de spieren rondom mijn kaakgewrichten, pijn zit voornamelijk net voor mijn oor. Ik heb al jaren kaakfysotherapie. Sinds ik gestart ben met het cuppen van mijn gezicht, merkte ik eerst veel pijn in het gebied rondom mijn kaakgewricht, net voor mijn oor en na een week ongeveer werd de pijn ook minder. Heb tijdens mijn vakantie 6 weken geen fysio gehad, normaal verschrikkelijk veel pijn, maar nu helemaal niet! Mijn fysio merkt ook dat het rondom mijn kaakgewrichten rustiger is.
Mijn gezicht is meer glowy, beginnende rimpels zijn verdwenen en kraaienpootjes zijn ook weg gevlogen sinds het cuppen. Conditie van mijn huid is echt verbeterd. Oooo en ik cup in de ochtend, mijn wallen/donkere kringen zijn gelijk ook een stuk minder. Scheelt mij weer concealer etc.
Mijn bovenbenen en billen zijn egaler geworden.
En mijn moeder is er helemaal weg van, zij is fybromologie patiënte en het cuppen helpt de pijn verzachten. Door het cuppen voornamelijk van haar rug, ontspannen haar spieren en heeft ze minder pijn.
Wat een top product! Ik ben enorm tevreden.