Uitstekend!

Vandaag de probiotica bestel en de volgende dag geleverd. Dutch Skin care levert TOP service!!! De probiotica helpt heel goed.

Goede service en een snelle levering, en product is ook eens leuk verpakt in een tasje.

Vond het geweldig

Zallig

Ik keek ernaar uit. Was zalig om tebgebruiken.

GEWELDIG!!!

Ik vind de cups helemaaaal geweldig! Ik heb ze nu ongeveer 2 weken in gebruik en me gezicht begint steeds meer te glowen onzuiverheden worden minder heb een gecombineerde huid dus bij de vette zones best veel onzuiverheden maar het word steeds minder echt super blij met de CUPS een echt aanrader..

super snelle service vandaag besteld volgende dag had ik hem in huis. netjes verpakt goed uitleg.

na 1ste keer gebruikt was al heerlijk.

Supersnelle levering. Zit netjes verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Op mijn gezicht voelt het heerlijk, lukt alleen niet om mijn voorhoofd te cuppen daar laat hij direct los. Gezicht heeft dan wel een mooie gezonde kleur daarna. Cuppen op de benen vind ik echt SUPER pijnlijk en ik zit vol met blauwe plekken (gebruik het nu 1,5 week= geduld zien te krijgen dus). Het zijn stevige cups, netjes verpakt, snel bezorgt met een duidelijke beschrijving.

Top product!

Ik was op vakantie toen ik de cups bestelde. Dus heb het laten afleveren bij mijn vriendin (die door mij ook heeft besteld) kon niet wachten om ze te gebruiken. Het is echt een heerlijke massage voor je gezicht/lichaam.

Super service!

Ik raad iedereen aan om bij dutchskincare te bestellen. De maten van de cups zijn perfect voor het hele lichaam en gezicht. De vacuum is sterk en werkt effectief. Ook is de service geweldig. Mailtjes worden spoedig beantwoord en de eigenaresse is heel professioneel en vriendelijk. Ze denkt mee als er vragen zijn en staat netjes te woord. Kortom, super!

Gewoon super!!!

Ik had eerst zo me twijfel erover dacht dat het meer reclame was . En daarom alleen de facecup besteld maar owww wat is die cup goed eerste week kwamen al me onzuiverheden naar buiten daarna geeft het je een soort glow. En na het cuppen voelt het net alsof je een peeling Of facial heb gedaan bij een schoonheidssalon jk raad zeker iedereen dit aan. Binnenkort bestel ik ook de andere cups voor het lichaam .

Goed voor me huid, reinigt en geeft een glow

Top product, ik doe het elke dag voordat ik make up aanbreng xx

Zeer tevreden en aan te raden!

Helemaal top

Ze blijft mij verwonderen

Rajae super behulpzaam duidelijk en heeft ware kennis van datgene wat zij uitvoert. Keer op keer als ik te kampen heb met een huidprobleem lost zij het op. Ze blijft me verwonderen waardoor ik volle vertrouwen in haar behandelingen heb gekregen. Ze weet wat ze doet en dat is voor mij belangrijk. Bovendien waardeer ik ook haar eerlijkheid, valse beloften maakt ze niet en haalt met haar behandelingen het uiterste uit je huid. Rajae keep on the good work and dont you dare to go on a early pensioen because my skin needs you...!!!!

Perfect!!

Na 3 dagen zag ik al een verandering. Mijn puisten en mee-eters zijn verminderd 😍

Geweldige trigger voor de bloedsomloop!

Eindelijk een thuismassage die de onderliggende spieren goed ontspant! De cuppings gebruik ik ook voor de voetjes (bekend met Cerebrale Paraese) van mijn dochtertje. Ze weet hier zichtbaar van te genieten en de spierkrampen zijn na de behandeling helemaal verdwijnen. Dochter blij, ik blij❤

Superr!!

De cups zijn zooo geweldigg. Dacht altijd dat dit een hype was, maar dit is het geval niet. De cups komen super snel aan en zijn ook super fijn om te gebruiken❤️

geweldig

het voelt heerlijk aan

Heeerlijk ontspannen

Heb al een aantal keren gecupt, Is heerlijk ontspannen.

Echt heerlijk

Ik vind het echt fijn om te cuppen. Mijn gezicht ziet er meteen veel beter uit. Ik raad het iedereen aan!!! Heeeerlijkkkk gewoon i am happy.

Super fijn

Me voorhoofd lukt niet e me neus ook niet maar gelukkig voor me vang heerlijk

Tevreden met de cupjes!

Erg fijne cupjes😊 Ik merkte binnen een paar dagen na gebruik al verschil in mijn gezicht! Ben benieuwd hoe dit op mijn lichaam zal aanvoelen en ontwikkelen.

Geweldig product!

Mijn gezicht is altijd een beetje rood geweest en ik heb vaak last van hoofdpijn. Ik heb de cups aangeschaft en was na 2 keer al verkocht! Mijn huid voelt beter aan en mijn hoofdpijn is verdwenen. Ook gebruik ik het nu op de rest van mijn lichaam en ik ben helemaal in love! Zeker een aanrader!!

Super goed!

Handige gebruiksaanwijzing en zeer behulpzame mensen werkzaam.

Vind het geweldig

Je ziet na een paar dagen al verschil

Mijn huid voelt super zacht aan! LOVE IT

Mijn huid was een beetje rood maar dat is heeeell normaal, kwaliteit is ook heel goed :)

Pijnackerstraat 46

1072JV Amsterdam