Super top!

In het begin kreeg ik paarse vlekken door de cups, maar je moet echt geduld hebben. Ging allemaal van zelf weg en mijn huid is nu zo strak geworden en heb veel minder onzuiverheden. Zeker een aanrader! En echt een top service je kan altijd bij ze terecht voor advies en vragen

GEWELDIG!!

Stralend resultaat en zeker een aanrader!!

Sinds het cuppen mijn donkere kringen veeel minder geworden.

Geen enkele crème hielp mij om van de lelijke donkere kringen onder mijn ogen af te komen. Ik cup nu een aantal maanden mijn gezicht en ook onder mijn ogen en de kringen zijn zichtbaar veel minder geworden. Ik ben echt heel blij met de cups en adviseer dit aan iedereen. Thnx Rajae ❤️

De cups zijn geweldig

Met name voor mijn gezicht. Je krijgt meteen een gezonde gloed en de porieen worden kleiner. Wat ook fijn is: ze helpen ook tegen hoofdpijn/migraine

Onder andere De cups besteld bij Dutch skin care.... cups zijn van goede kwaliteit en de prijs zeker waard. Ben er enorm blij mee.. Rajae is een professionele dame op het gebied van huidverzorging en behandeling. Absolute aanrader <3

Super blij met de facial cup

Ik gebruik de facial cul Wauuw na 3 dagen zag je gelijk al verschil ben er zo blij mee

Zeer goede en snelle service!

Gebruik het pas maar nu al heel blij mee.

Toppie

Was super snel geleverd, en een heel goed product face cupping

Product top, service minder

Ik heb een set cupjes besteld voor face en body. Daar ben ik tevreden over. Doet wat het moet doen en fijn dat een gebruiksaanwijzing bij zit. De service vond ik minder. Er wordt laat via de mails gereageerd en ik heb nog geen oplossing gekregen over een service probleem, hoop dat die nog komt!

Goed product

Ik heb de face cup gisteren besteld en de vandaag binnen gekregen. Direct heb ik het product direct getest omdat ik zo nieuwsgierig was naar de werking ervan op mijn gezicht! De cup werkte meteen goed en het heeft meteen gezorgd voor de werking van de bloedcirculatie op mijn gezichtshuid na 1 keer oefenen. Ook is mijn gezichtshuid zachter geworden. Rajae is een huid professional en de face cup die zij aanraadt, is zeer terecht wat mijn ervaring betreft.

Super tevreden

Me poriën zijn minder zichtbaar geworden ik raad het zeker aan en me cellulitis op me benen zijn echt veeeeeel minder geworden. Niet zichtbaar meer! Chokran Rajae xx

top

ik ben super blij met jullie product ik had groete poriën maar nu zijn kleine geworden dank u

Ik ben zeer zeer tevreden over Dutchskincare.

Een jaar geleden durfde ik niet zonder makeup naar buiten al was het 10 minuten. Ik wist me geen raad meer, toen ben ik bij Rajae terecht gekomen. Ze behandelde mijn gezicht stap voor stap en gaf me producten en adviezen mee om mijn huid te verbeteren. Ik gaf mijn huid vorig jaar als cijfer een 4, nu geef ik het een 7,5. Ik kan nu vol zelfvertrouwen zonder makeup het huis uit. Ik ben Rajae zo dankbaar, mijn huid is zooo enorm verbeterd en krijg veel complimentjes. Super super bedankt Rajae voor je goede zorgen.

Nooit meer Zonder!

Lieve rajae, Ik wou even zeggen dat ik helemaal in love ben met je cups❣️ na lang twijfelen aangeschaft en nu wil ik noooit meer zonder😍 heb me moeder en buurvrouw ermee gemasseerd en die waren gelijk ook verkocht! Daarnaast wou ik ook even zeggen dat ik door jou de zen detox heb gekocht en vandaag is me tweede dag en man o man wat een troep zit er in onze lichaam! 😱Wou je daarvoor ook even bedanken!!! So thank youuu rajae❣️❣️❣️❣️❣️❣️😘

Super blij mee

Ik ben heel goed geholpen, je kunt ze gewoon een Whatsapp bericht sturen I.p.v. een algemeen nummer. En met de cups ben ik echt super blij!! Je ziet al heel snel verschil en het voelt echt heerlijk.

Snel levering, die doet zijn werk goed maar ik krijg helaas blauwe plekken op mijn gezicht

Ik vond bij de eerste behandeling al vooruitgang, alhamdoelillaah. Enige tip die ik kan geven mss kleinere maat maken voor het gelaat. Ik heb een kleine voorhoofd en kleine kin, op zich klein gezicht dan heb ik er meer moeite mee om elke vlakte te kunnen bereiken als het niet blijft zitten door gebrek aan zuigkracht. Voor de rest top Allaahoemma baarik fiekoem. DjazzakAllaahoe khairan! Al aangeraden aan de anderen xx

Super goede cups

Heel blij met de cups ze zijn super stevig en doen hun werk top! Zeker het geld waar ook hele snelle levering.

Hartelijk bedankt voor de cups

Heerlijk te gebruiken vooral onder de douch dan voel je de pijn ook echt minder, echt goed en snelle levering! Had ze binnen 1 dag al binnen. Liefsss

Pluspunten

Ben er echt super blij mee en heb spijt dat ik niet de hele set meteen heb besteld. Alles wordt duidelijk door gecommuniceerd via de mail over ontvangst van pakket. Ook is de uitleg over hoe de cup te gebruiken zo helder en duidelijk. Ga zo door

Niks aan te merken hierop

Pluspunten

Geweldig, volgende dag meteen binnen! Goeie instructies hoe je het moet gebruiken.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Top kwaliteit voelt heerlijk aan en mijn huid is weer zacht en flexibel ! Echt een aanrader

Pluspunten

Cup's zijn van topkwaliteit, snel geleverd goed ingepakt en verslaafd je huid ziet der na gebruik mooi glanzend en zacht aan raad het iedereen aan top top ga zo door duimpje omhoog voor jullie

Pluspunten

Heel helder, voornamelijk persoonlijke aandacht. Neemt de tijd voor haar klanten. Ik raad echt echt iedereen de cups aan. Ik wil niets anders meer. Dus al met al supertevreden.

Pijnackerstraat 46

1072JV Amsterdam