Pluspunten

Pluspunten

Hii Rajae, wou je even zeggen, had de cups bij jou besteld.Echt wat een service volgende dag gelijk binnen. Laten we het niet over de kwaliteit hebben, daar heb ik maar een woord voor GEWELDIG

N.v.t

Pluspunten

I LOVE IT

De kleinste cup past niet op mn voorhoofd....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn bestelling was er niet binnen 1 werkdag, misschien is het handig dat er wat duidelijker wordt aangegeven dat het langer kan duren.

Pluspunten

Pluspunten

Top service. Super snelle levering

Pluspunten

Ik kon makkelijk alles vinden op de site. Daarnaast is de bezorging heel snel gegaan. Ik had mijn pakketje de volgende dag al binnen. Ik heb de cups een paar keer gebruikt en ik zie al verschil. Mijn huis is egaler, schoner en strakker geworden. Ben benieuwd hoe mijn huid over een paar maanden eruit ziet.

Ik heb totaal geen tips. Alles was super fijn uitgelegd.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Pluspunten

Dutchskincare pakt dingen goed en snel op, is vriendelijke tegen over haar klanten, neemt de klanten serieus.

Pluspunten

Reageert snel op mails. Vandaag bestelt en had het echt de volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle service.

Verzendkosten eventueel weghalen bij een bedrag hoger dan 15/20 euro.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via de mail krijg je netjes een antwoord. Heel duidelijk en volledig. Klantenservice is top, helaas geen belservice of ik kon niet langs komen ivm verbouwing

het gevaar dat je extreme rode blauwe vlekken krijgt meer duidelijk maken ik was letterlijk een week ziek geworden en ik schrok heel erg. Na herstel als ik hoofdpijn heb krijg ik het nog steeds op die punt waar ik te hard heb gecupt. De gevaren zijn belangrijker dan de positieve kanten vind ik persoonlijk. Had de eerste dagen spijt dat ik er aan ben begonnen. Maar ja ook een stukje eigen verantwoordelijkheid snap ik ook. Maar op de snap word het te weinig gepost vind ik persoonlijk. Je zou bijvoorbeeld een afbeelding kunnen posten dagelijks werkelijk van zo kan t eruit zien als je het verkeerd doet. Ik noem maar snel wat op. Verder ga zo door in sha Allah word het een grotere succes dan het al is.

Pluspunten

Snelle levering, goede service, en producten zijn van zeer goede kwaliteit! Ook is het bedrijf erg klantvriendelijk, hier zal ik zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Ik ben zo tevreden over dit product. Heb enorm veel durenproducten gebruikt maar echter heeft niets geholpen. Tot ik de facial cup ging bestellen! Na 3 dagen, zag ik al verschil en mijn huid werd zo rustig en egaal.. nu al 3 weken bezig en heb een glow! I really LOVE it! Ik raad het iedereen aan.. ga aub geen dure producten aanschaffen! De facial cup is echt het medicijn. ❤️

Pluspunten

Product is snel geleverd.

Pluspunten

I love it, het voelt zo lekker en heerlijk aan, ik gebruik het nu al een week en ik zie echt verschil , me huid voelt zo goed en ziet er zo veel beter uit

Pluspunten

Skincare Cubs, zowel de gezichtscup als de lichaamscups zijn geweldig!

Pluspunten

Snelle levering, de cups zijn van TOP kwaliteit en je krijgt dezelfde dag nog antwoord op je vragen!! Super gewoon

Ik weet niet hoe het beter kan aangezien de cups gewoon perfect zijn!

Pluspunten

Ik was lang aan het twijfelen om de cups te bestellen. Uiteindelijk de facial cup besteld en ben er blij mee. Voelt zo lekker aan. Hierdoor ben ik ook meer Mn gezicht gaan verzorgen. Zeker een aanrader. Nu heb ik wel spijt dat ik niet het gehele setje heb besteld. Hoop dat ze snel weer opgehaald kunnen worden op de zaak.

Ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke site en e-mailbevestigingen.

Wanneer er wordt aangegeven dat er bij een directe bestelling voor een bepaald tijdstip het product de volgende dag wordt geleverd, kom die belofte ook na.

Pijnackerstraat 46

1072JV Amsterdam