Pluspunten
Bedankt voor je positieve feedback en veel cupping plezier!
Pluspunten
Hii Rajae, wou je even zeggen, had de cups bij jou besteld.Echt wat een service volgende dag gelijk binnen. Laten we het niet over de kwaliteit hebben, daar heb ik maar een woord voor GEWELDIG
VerbeterpuntenN.v.t
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Wat fijn dat je de kwaliteit van de cups geweldig vindt. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, samen met onze service. Wij wensen je verder heel veel cupping plezier! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
I LOVE IT
VerbeterpuntenDe kleinste cup past niet op mn voorhoofd....
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. The cups loves you too! Cuppen is oefenen, hoe vaker hoe beter. Je kunt oefenen door eerst op je armen te cuppen. Op je voohoofd is het aan te raden om de cup diagnoaal/horizontaal te verbuigen zodat deze beter past. Check onze Instagram account voor video voorbeelden! Nog veel cupping plezier! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Beste reviewer, Bedankt voor je bestelling en je positieve review. Veel cupping plezier! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Mijn bestelling was er niet binnen 1 werkdag, misschien is het handig dat er wat duidelijker wordt aangegeven dat het langer kan duren.
Beste, Bedankt voor je bestelling en review, wat vervelend dat je jouw pakket niet binnen 1 werkdag hebt ontvangen, dit was niet de bedoeling. Wij hebbencontacmt opgenomen met het magazijn om uit te zoeken hoe dit kan en om dit in de toekomst te voorkomen. Alvast veel plezier met cuppen. Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Top service. Super snelle levering
Pluspunten
Ik kon makkelijk alles vinden op de site. Daarnaast is de bezorging heel snel gegaan. Ik had mijn pakketje de volgende dag al binnen. Ik heb de cups een paar keer gebruikt en ik zie al verschil. Mijn huis is egaler, schoner en strakker geworden. Ben benieuwd hoe mijn huid over een paar maanden eruit ziet.
VerbeterpuntenIk heb totaal geen tips. Alles was super fijn uitgelegd.
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Fijn om te weten dat de informatie op onze website toegankelijk voor je was. Wij hopen (:verwachten) dat je huid er over een paar maanden nog beter zal uitzien. Just keep cupping! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Beste, Bedankt voor je bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
Pluspunten
Dutchskincare pakt dingen goed en snel op, is vriendelijke tegen over haar klanten, neemt de klanten serieus.
Beste Yasmina, Bedankt voor je feedback. Helaas is hier iets mis gegaan bij het inpakken in de magazijn, dit kan gebeuren. Excuses voor het feit dat jij dit meemaakt. Snapchat is geen officieel communicatie middel voor het stellen van ( spoed) vragen, dit wordt daar vaker aangegeven. Wellicht heb je dit over het hoofd gezien. Wij kunnen je het juiste pakket alsnog verzenden, deze ontvang je dan binnen 1 werkdag thuis. Wij vernemen graag van je per mail [email protected] Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Reageert snel op mails. Vandaag bestelt en had het echt de volgende dag in huis.
Beste, Bedankt voor je bestelling en review! Wij vinden het erg fijn om te weten dat de cups bijdragen aan het verlichten van pijn in het lichaam. Zulke ervaringen zijn dé drijfveren van dit initiatief! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Snelle service.
VerbeterpuntenVerzendkosten eventueel weghalen bij een bedrag hoger dan 15/20 euro.
Beste, Bedankt voor uw bestelling en review. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en zullen daarom zeker nadenken over uw verbeterpunt! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Via de mail krijg je netjes een antwoord. Heel duidelijk en volledig. Klantenservice is top, helaas geen belservice of ik kon niet langs komen ivm verbouwing
Verbeterpuntenhet gevaar dat je extreme rode blauwe vlekken krijgt meer duidelijk maken ik was letterlijk een week ziek geworden en ik schrok heel erg. Na herstel als ik hoofdpijn heb krijg ik het nog steeds op die punt waar ik te hard heb gecupt. De gevaren zijn belangrijker dan de positieve kanten vind ik persoonlijk. Had de eerste dagen spijt dat ik er aan ben begonnen. Maar ja ook een stukje eigen verantwoordelijkheid snap ik ook. Maar op de snap word het te weinig gepost vind ik persoonlijk. Je zou bijvoorbeeld een afbeelding kunnen posten dagelijks werkelijk van zo kan t eruit zien als je het verkeerd doet. Ik noem maar snel wat op. Verder ga zo door in sha Allah word het een grotere succes dan het al is.
Pluspunten
Snelle levering, goede service, en producten zijn van zeer goede kwaliteit! Ook is het bedrijf erg klantvriendelijk, hier zal ik zeker vaker bestellen!
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Wij vinden het erg fijn om te weten dat je onze service zo positief hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Ik ben zo tevreden over dit product. Heb enorm veel durenproducten gebruikt maar echter heeft niets geholpen. Tot ik de facial cup ging bestellen! Na 3 dagen, zag ik al verschil en mijn huid werd zo rustig en egaal.. nu al 3 weken bezig en heb een glow! I really LOVE it! Ik raad het iedereen aan.. ga aub geen dure producten aanschaffen! De facial cup is echt het medicijn. ❤️
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Wij zijn enorm blij dat facial cupping ervoor heeft gezorgd dat jouw huid rustig, egaal en glowy is geworden! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Product is snel geleverd.
Pluspunten
I love it, het voelt zo lekker en heerlijk aan, ik gebruik het nu al een week en ik zie echt verschil , me huid voelt zo goed en ziet er zo veel beter uit
Pluspunten
Skincare Cubs, zowel de gezichtscup als de lichaamscups zijn geweldig!
Pluspunten
Snelle levering, de cups zijn van TOP kwaliteit en je krijgt dezelfde dag nog antwoord op je vragen!! Super gewoon
VerbeterpuntenIk weet niet hoe het beter kan aangezien de cups gewoon perfect zijn!
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Omdat kwaliteit en tevredenheid bij ons voorop staat, waarderen wij je positieve terug koppeling enorm! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Ik was lang aan het twijfelen om de cups te bestellen. Uiteindelijk de facial cup besteld en ben er blij mee. Voelt zo lekker aan. Hierdoor ben ik ook meer Mn gezicht gaan verzorgen. Zeker een aanrader. Nu heb ik wel spijt dat ik niet het gehele setje heb besteld. Hoop dat ze snel weer opgehaald kunnen worden op de zaak.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste, Bedankt voor je bestelling en review. Wat fijn dat de cups, ondanks je twijfels, positief hebben uitgepakt voor je huid! Wij streven ernaar dat de cups binnenkort weer opgehaald kunnen worden op de zaak en zien je dan graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Team Dutchskincare
Pluspunten
Duidelijke site en e-mailbevestigingen.
VerbeterpuntenWanneer er wordt aangegeven dat er bij een directe bestelling voor een bepaald tijdstip het product de volgende dag wordt geleverd, kom die belofte ook na.