Zeer te vreden

Goeie Service! Mooie Salon & top geholpen door Ibtissam, hele lieve meid!

Top bedrijf

Op 27-02-2021 heeft Ibtissam mijn benen behandeld. Lieve meid bedankt voor je vakkundigheid en vriendelijkheid. De laser is fantasie maar jij nog meer! Je hebt mijn zo goed behandeld dat de perifolliculair oedeem de volgende dag nog zichtbaar was. Super super tevreden. Rajae jij bedankt voor de gezichtsbehandeling.! Kortom top bedrijf.

Deze salon is gewoon what a girl needs!

Ben heel fijn en begripvol geholpen door Klaudia. Na een lange periode bij verschillende salons te zijn geweest, heb ik nu eindelijk het resultaat gevonden waar ik naar op zoek was. De laser doet gewoon wat je als vrouw wenst. Namelijk haarvrij waar het niet hoort te groeien! Dank Rajae en Klaudia!

Top top ervaring

Ik ben door verschillende dames super goed behandeld! Vandaag voor het eerst door Ibtissam. Wat is zij topper! Zij heeft mij van begin tot eind continu op mijn gemak gesteld. Daarnaast werkt ze super secuur en netjes. Heb de salon vandaag weer tevreden verlaten.

Ongelofelijk fijn!

Ik was super sceptisch over het laseren.. heb helaas in het verleden veel tijd en geld verspild aan het laseren met andere apparaten zonder enige resultaat. Ik ben nu 1 behandeling verder bij Dutchskincare en ik verbaas me over het resultaat, mijn benen zijn super zacht en ogen heel “schoon” ik heb na 4 weken bijna geen 1 haartje terug en wat er groeit zijn echt baby zachte lichte haartjes.. I can’t wait for my next appointment! Best invest ever!

Vandaag mijn 2de laser behandeling gehad voor mijn gelaat en ik ben dik tevreden! Me huid is ook nog eens rustiger geworden, door de haargroei in m’n gezicht kreeg ik puisten/pukkels daar heb ik geen last meer van! Omdat er vrijwel geen haar terug is gegroeid. Ben vandaag behandeld door ibtissam wat een lieve meid die ook nog eens perfectionistisch is geen haartje die haar voorbij schiet en zorgvuldig tewerk gaat, stelt je echt op je gemak en met de 1000 vragen die ik vandaag had bleef ze geduldig met me haha sorry! Ik raad dutchskincare zeker aan heb vaker gelaserd zonder resultaat, meestal ben je gewoon een nummertje en dat gevoel heb je bij dutchskincare zeker niet.

Ik had vandaag een afspraak met Ibtissame, voor mij was het de eerste keer en ik werd goed geïnformeerd! Ibtissame is een super lieve dame en zorgt ervoor dat je je helemaal goed voelt, geen vraag is ge gek! Daarnaast wil ik zeggen: Wat een prachtig salon, Woaw Woaw Woaw! Mij zien jullie terug

Fijne service en goede resultaten

Ik laat mij tijdens mijn kostbare me-time graag in de watten leggen door de vrolijke pro’s van Dutch Skin Care. Fijne service en goede resultaten, zowel het bijna pijnloos laseren als een goede facial, de gepassioneerde meiden weten van wanten. Zowel Rajae als haar angels Ibtissam en Sana weten mij met hun fluwelen handjes een fijne tijd te bezorgen.

Ontspannen laseren ;D

Ibtissame is een schat! Voelde me gelijk ontspannen bij haar en ze werkt heel nauwkeurig. Ze weet waar ze het over heeft, geeft tips, kortom ik ben super tevreden met de behandeling en alles eromheen.

Ben zeer tevreden

Super fijne intake gehad

Zeer benieuwd naar het proces, maar ik heb er volle vertrouwen in!

Uitstekende service

Mijn brievenbus pakket was niet geleverd maar kreeg na contact met Dutchskincare een nieuwe toegestuurd!

Alleen maar toppers!!!

Dit is de tweede keer dat ik een review geef, de eerste ging over Sana de topper! Maar tot mijn grote verbazing is er nog een topper bij! Namelijk de lieve, zorgzame en meedenkende Klaudia! Mijn complimenten team Dutchskincare! Jullie doen het allemaal zo goed! Lieve Klaudia als je dit leest! Ik ben helemaal weg je meid! Je hebt me zo erg op mijn gemak gesteld, je bent ook nog eens zo lief en je voert je werk perfect uit! Ga zo door allemaal! Jullie hebben er een vaste klant bij die een wereldreis maakt om bij jullie te komen! Maar dat doe ik met alle liefde!

Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien!!

Rajea is echt een huid goeroe die echt passi heeft.

Meeste oprecht persoon

Raje serieus gewoon, haha want betaal en ik ben geen influenceer hahaha sinds ik bij jou word behandelt is me huid zo vooruit gegaan, vooral me talg iedereen waar ik was geweest ja is van binnenuit kan gewoon niet weg is teveel voeding dit water dit deed ik allemaal maar na de behandeling bij andere leek het na 1 dag alsof er niets was verandert bij jou subhnallah echt komt gewoon niet terug wollah en ben gewoon happy met me huid geen makup elkedag en de producten zijn gewoon top je raadde mij alleen aan wat ik nodig had en niet zo alles aansmeren haha Hou oprecht van jouw omwille van allah swt❤️❤️❤️ prachtmens ben je

GEWELDIG!

En dikke vette 10! Bij de vorige clinic was ik voor me oksels gegaan, was totaal niet tevreden, haartjes bleven maar terug komen. Ik dacht laat me het dan bij Dutchskincare proberen want ik hoor goeie verhalen erover maar had alsnog me twijfels. Nouuu ik moet zeggen ben zeer tevreden! Zo tevreden dat ik nu me benen ook laat laseren, na 8 weken nog geen haar te zien en ben zeker van plan om nog andere delen te gaan laseren. Ook is Sanae een leuke spontane dame en je voelt je zeer op je gemak bij haar. Zeker een aanrader!

GE-WEL-DIG

Wat was mijn afspraak toch heerlijk verlopen! Klaudia is zo vriendelijk en heerlijk om als laser specialiste te hebben! Ze stelt je meteen op je gemak en vraagt telkens hoe het gaat. Ben heel tevreden bij DutchSkinCare! Steeds maar geweldige ervaringen en telkens kijk ik met plezier weer uit naar de volgende afspraak! Tip Top en niks anders!

Uitstekend!

Ik heb nu al meerdere laserbehandelingen gehad en ben zeer tevreden. Ik heb lang getwijfeld om te beginnen met laseren, maar door Dutchskincare is die twijfel verdwenen. Ik zag al gelijk na de proef behandeling verschil! Ik ben altijd supergoed geholpen en op mijn gemak gesteld. Ik ben door Sana, Yasmin en Klaudia behandeld en alle drie gaan nauwkeurig en professioneel te werk en zijn ook nog eens superlief. Je voelt je bij hen gelijk op je gemak! Kortom, ik raad een ieder aan bij Dutchskincare te laseren!

Fijn ontvangst

Ik kwam vandaag binnen en voelde me meteen thuis bij Claudia en Raja. Wat een super meiden! Vervolgens doorgelopen naar de laserkamer. En daar werd mij haarfijn uitgelegd wat ik kan verwachten van het laserproces. Mijn oksel is vandaag als proefbehandeling gedaan, dus super benieuwd naar het resultaat. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak! Goed bezig meiden!!!

Fijn!

Zojuist een Intake gehad voor laseren bij Klaudia. Een hele fijne dame, die je op je gemak stelt! Geeft haar eerlijke mening en advies en kijkt samen met jou mee naar wat het best bij jou (of jouw huid) past.

Ge-wel-dig

Klaudia is een hele aardige huidtherapeute die precies weet wat ze doet. Ze zorgt voor een fijne sfeer, waarin ik me niet ongemakkelijk voel. Zekerrr een aanrader om behandeld te worden door haar in deze kliniek.

Zeer tevreden over de behandeling, aardige medewerkers. Therapeut heeft mij juist geadviseerd.

Ik ben heel erg tevreden

Was een heerlijke behandeling. Rajae is heel vriendelijk en spontaan, vind het fijn dat alles stap voor stap wordt doorgenomen tijdens de behandeling. Hierdoor wist ik waar ik aan toe was. Zeker voor herhaling vatbaar

Ontzettend fijn geholpen door Klaudia! Ze wist wat ze deed en liet me op mijn gemak voelen!

Super eerlijk over wel/niet in aanmerking komen voor laseren.

Ik had een afspraak bij de laserspecialiste. De vraag was of ik wel/niet in aanmerking kon komen voor de laserbehandeling in verband met super gevoelige huid (psoriasis). Daar heb ik zo een fijn consult van achter de rug. Er wordt geluisterd en goed uitgelegd wat de voor-en nadelen zijn. Verder gebruik ik de facial cups en dagcrème (heerlijk dik van structuur met spf30!!!) . Mooi resultaat. Binnen enkelen dagen zag de omgeving zelfs mijn glowing and sparkling face. Echt een aanrader voor mensen met een super gevoelige huid.

Pijnackerstraat 46

1072JV Amsterdam