Super goed en snel!

Ze zijn super snel met leveren en na eerste keer merkte ik al wat dingen. Ben zeer tevreden !

TOP !!!!!

late review, maar ik moest de cups natuurlijk eerst uitproberen , ik vind de cups super fijn , extra toevoeging aan mijn routine ( gezicht verzorging).

Geweldig!

In de ochtend heb ik een puffy face en iedere ochtend reinig ik mijn gezicht en cup ik hem tegelijk. Het voelt minder trekkerig en het voelt alsof mijn gezicht elastischer en strakker word. Ik gebruik hem voor mijn ouders als massage en het voelt heerlijk aan. Mijn moeder krijgt 2/4 weken geen last van pijn in de rug. En we noemen hem kusje xD You are the best Rajae!

Fijne producten

Hartstikke goed

Hele goede service!

Ik ben super goed geholpen, mijn e-mails werden snel beantwoord en mijn klachten in behandeling genomen en meteen met een oplossing gekomen! Ik ben een tevreden klant!

GE WEL DIG

Sinds ik de cups gebruik is mijn huid zoveel verbeterd, schoner en meer zuiver. Love them. Zo kan ik me huid ook beter reinigen met de cups!

Geweldig, heerlijk, zen.

Nieuwe verslaving!

Love it!!!

Ik heb nu nog maar 2 behandelingen gehad, maar zie al echt een groot verschil!! Ik ben echt zo blij dat ik bij jullie ben gestart met Laseren en Sana is ook zo lief en zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt. Ook geeft ze duidelijke en deskundige informatie waardoor je eigenlijk bijna geen vragen meer hoeft te stellen. Top top top. Love it!

Ik gebruik nu al een jaar de facial cup van Dutchskincare... ik had erg veel last van een droge en rode huid. Na het opbouwen en het dagelijks te gebruiken is mijn huid strakker, soepeler en minder rood. Dus in een woord: Famtastisch. Love it...

Cups

Het zijn perfecte cups raad iedereeen aaan

Nog niet uitgeprobeerd ☺️

Hoi hoi, Ik heb de cups binnen gekregen maar helaas zonder handleiding. Ik hoop dat ik op deze manier wel antwoord krijg....heb het al via snapp en de mail geprobeerd maar geen antwoord terug gehad.

Ben blij met mijn aankoop🙂

Moet het nog uitproberen , heb het vandaag aangelegen.

Dit is zo fijn voor mijn migraine!

Ik heb vaak last van migraine en dit is echt ideaal hiervoor. Het neemt echt af bij mij

Super goed !

Het is even wennen ook qua pijn , maar vooral nu met het lekkere weer is dit zo’n aanrader !!! Me huid is prachtig egaal !! Heel erg bedankt !

Mijn gezicht leeft weer!

Opeens had ik last van acne bij mijn kaak en kin. Het waren ontstekingen geworden, die maar niet weg wilden gaan. En wat een pijn! Na de eerste behandeling zag ik direct al result, doordat mijn gezicht rustiger werd maar eenmaal begonnen met de peeling en juiste advies. Mijn ontstekingen zijn verdwenen! Mijn huid is stabiel nu en kan zonder make up de deur uit! Echt een lifesaver!

The best!

Heel lang getwijfeld over het aanschaffen van de cups, had er zo mijn twijfels over ondanks alle positieve reacties. Heb uiteindelijk een goedkoop variant cups besteld ik dacht dat ik verkocht was, totdat ik toch maar besloot om de originele Dutch Skincare cups te bestellen. Ik kan zeggen dat ik heel veel tijd heb verloren met mijn andere cups. Had ik maar direct de cups van Dutch skincare besteld ze zijn geweldig! Door de goed doorbloeding genezen mijn vlekjes beter, en mijn producten worden veel beter door mijn huid opgenomen. Ga zo door jullie zijn top!!

GEWELDIG!

Na mijn gezichtsbehandelingen, heb ik ook besloten om bij Dutch Skincare te laseren. LOVE IT! Na 1 behandeling al snelle resultaat, bijna tot geen haren meer. Dikke aanrader!

ik heb een hele gevoelige huid en gebruik best prijzige producten nu heb ik het idee dat het allemaal beter opneemt mijn huid voelt zacht aan moest wel echt wennen had ook een blauw plekje maar zodra je het door hebt cup je zo tijdens je koffie

Super goed product , had een serum besteld , en het werd de volgende dag gelijk opgestuurd toppie!

Geweldig!

Dutchskincare is in een woord geweldig. De cups en bijhorende producten hebben mijn huid en lichaam weer helemaal mooi en strakker gemaakt. Dagelijks of wekelijks Cuppen met cups en serum werkt super verslavend en ontspannen! Dikke vette aanrader

Fijne cups en mooie verpakking

Ik ben blij verrast met de cups en ik gebruik ze regelmatig. Ook vond ik het erg fijn om een soort gebruiksaanwijzing bij de cups te ontvangen omdat ik deze voor het eerst gebruik. Verder komt het team vriendelijk over en heb ik snel een reactie terug ontvangen op Instagram.

Super service

Na mijn product niet te hebben ontvangen ben ik super geholpen. Nieuwe opgestuurd gekregen. De klant is koning en dat kan wel gesteld worden. Ben er super blij mee❤️ Echt een aanrader

Geweldig product!

Zeer tevreden over de cups! Je krijgt er een mooie glow van. Ook is mijn huid nu al veel rustiger dan voorheen.

Goed en snel is wat beloofd wordt

Snelle bezorging en erg fijn dat je je eigen tijd kan kiezen product wat ook wat ik ervan verwacht had goede beschrijving erbij

Het werkt verzachtend en laat een stralend effect achter ik ben er zelf zeer tevreden van en het is zeker een aanrader voor een smooth skin!

Pijnackerstraat 46

1072JV Amsterdam