Wirklich total schneller Versand

Ich war wirklich begeistert wie schnell die ware an mich geliefert worden ist. Vielen lieben dank :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal top

Ik zocht een spel engels/duits. en ben bij spelspul.nl goed geslaagd. persoonlijk ga ik liever voor een lokale fysieke winkel, maar deze kon het spelletje niet leveren. spelspul.nl wel! het spelletje werd keurig verpakt geleverd, en omdat ik aan de late kant was, ben ik ook blij met de snelle levering geweest. kan niet anders dan een 10 geven.

Absoluut fantastisch

Snelle levering, zelfs in het buitenland. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling... Fantastische service.

Zeer ruim aanbod en snelle levering

Al meerdere spellen gekocht bij Spelspul en zeer tevreden! Ze hebben vaak spellen die je moeilijk bij gewone winkels kan krijgen. Een erg leuk en groot assortiment dus! Ook altijd keurig op tijd geleverd.

De game is nog niet aangekomen en ze willen een beoordeling

levering 1-3 dagen, 18 €, nu is dag 5 en het spel is nergens :(

Min ervaring was goed

Min ervaring was goed

Snel en goedkoop

Ik bestelde een groot aantal card sleeves, die snel aankwamen en met de goedkoopste prijs die ik kon vinden

Snel en precies

Brievenbusdoos omdat het kan. Super.

Snelle levering, goed verpakt

Op zoek naar een 10 jaar oud spel gevonden via Boardgamegeek. Webshop kan beter toegankelijk gemaakt worden. Na het vinden van dit spel nog even gesnuffeld. Zoeken op merk is mogelijk, maar dat wordt niet aangeboden. Wat ook niet helpt is dat heel veel dingen dan "niet op voorraad" zijn. Een knopje met "alleen op voorraad weergeven" zou de lijst aanzienlijk korter maken. Levering en verpakking is prima.

Really good!!

Fast shipping, no issue with games (no damage)

Snelle levering, uitstekende after-sales, goede prijzen, reageren snel, goed ingepakt.

Functioneel bord, goede prijs

Bord is ok, wel liever een luxere uitvoering gehad

Goeie product omschrijving en snelle levering

Wszystko ok!

Szybka wysyłka, doszło bez problemu. Polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Great Seller

A perfect package quick sent and a good communication. what could be expected more?

Uitstekend!!

Helemaal top, snelle levering en goed verpakt

Snel, betrouwbaar en gunstig geprijsd

Prijzen zijn zeer concurrerend en tot nu toe zijn al mijn bestellingen snel en correct geleverd Kortom, ik ben zeer tevreden!

Snelle en goede service

Via BGG zag ik dat spelspul.nl als enige het spel in voorraad had. Normaal bestel ik bij locale Belgische bordspel-winkels. Dus het was mijn eerste bestelling bij deze webwinkel. De verzending ging enorm vlot en makkelijk. Goede track and trace (wel wat vertraging op de status van het pakje.) Maar hier kan de winkel uiteraard niks aan doen. Het bordspel was niet beschadigd en perfect toegekomen in een ophaalpunt. In de toekomst zal ik hier zeker nog eens iets op bestellen!

Groot assortiment, goeie service

Groot assortiment, snelle levering, top!

Amazing, unexpectedly rapid delivery to England!

I thought brexit would throw a spanner in the works, but the package came through in just a few days. Amazing work, thank you

Fantastic Service

Delivered promptly to the UK and packaged very well.

Mijn nr 1 in bordspellen!!

Snel geleverd. Het spel is goed verpakt. Ruim aanbod en de prijs is ook goed.

Ruim assortiment en snelle levering.

Zeer tevreden, 5 sterren. Ruim assortiment en snelle levering.

Snel en netjes bezorgd

Ik heb de Similo uitbreidingen Animals en WILD Animals gekocht. Ze waren lekker snel binnen en netjes verpakt. Heel blij mee. We hebben al menig spelletje ermee gespeeld

Vriendelijk en behulpzaam. Snelle reactie en verzending.

Zoals altijd vriendelijk en behulpzaam. Spullen worden netjes verzonden en snel verstuurd. Absolute aanrader.

7 Dorpsstraat

Bleiswijk 2665BG