Spel in verkeerde taal besteld.

Verkeerd taal besteld.. 1 telefoontje gepleegd en kon zo naar een NL variant omgezet worden tot mijn verbazing. Snel geleverd. Zeer klantvriendelijk aan de telefoon. Enige puntje voor mij was dat het handgeschreven kaartje niet heel netjes geschreven was.. maar dan moet ik echt zoeken om ergens over te zeuren.. al met al een fijne koop ervaring en het eerstvolgende bordspel o.i.d. koop ik ook hier

Snel en goed verpakt geleverd

Op de site kan je aangeven om een mail te krijgen als een spel/onderdeel weer beschikbaar is. Dat deel werkt in ieder geval prima. Zelfs tijdens de lockdown van de december '20 werd het snel (en goed verpakt) geleverd. Van 1 artikel had ik de beschrijving niet goed gelezen. Hoe het retourneren (m.n. in deze periode) werkt, moet ik nog afwachten.

Goede service en doet wat het beloofd

Goede service en doet wat het beloofd. Ook klantenservice goed bereikbaar en duidelijk.

Prima winkel voor je spellen

Leuke spellen, goede prijzen, snelle bezorging en ook goed verpakt.

Prima levering, mooi op tijd.

Prima communicatie, zeer tevreden.

Uitstekend ook in deze drukke tijden!

Uitstekend ook in deze drukke tijden!

Spel spul doet niks fout. Maar ik heb nog steeds niks.

5 dagen geleden een spel besteld. Nog steeds weet ik niet wanneer ik heb binnenkrijg. Lang leve PostNL.

Product in goede staat

Duidelijk en snel

Duidelijke afspraken, goede navolging en degelijke verpakking

Vlak voor kerst besteld en keurig op tijd geleverd

Ik was op zoek naar dit spel en kon het hier volgens website vanuit voorraad kopen Dat klopte idd en ondanks de drukte werd het goed verpakt en keurig op tijd bezorgd

Goede snelle service

Helemaal top!

snel en keurig

Dik voor elkaar

Goede koop, snelle verzending en duidelijke communicatie

Snelle service. Prijs/kwaliteit is goed. Snelle en veilige verzending, pakje kwam goed toe. Goed aanbod in webshop

Zeer goede service met het thuisbezorgen

Vanwege vertragingen bij postbezorging is het gekochte spel thuis bezorgd door een medewerker zodat het nog op tijd voor kerst in huis was.

Zelfde dag nog bezorgd!

S ochtends een bestelling geplaatst en eind van de middag bezorgd! Super!!

Toppie

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.

Goede verpakt, snel verzonden

Ik heb niets aan te merken op de bestelling die ik heb gedaan. Het product is tijdig geleverd en was goed verpakt.

Ga niet zo spammen in mijn mail

Snel geleverd maar spam in mijn mail

Snelle bezorging, goede prijs, netjes verpakt.

Duidelijke site, goede zoekfunctie. Meteen een mail met bevestiging en vervolgmails voor de te verwachten bezorgdag/-tijd. Spel was goed verpakt en kwam zo onbeschadigd aan.

Zelfs in de drukke week voor kerst super snelle levering!

Goede webshop, top spel en snelle levering.

gewoon goed

uitgebreide collectie, prima prijzen en snelle levering!

Prima op tijd geleverd

Groot aanbod games. En de enige in Nederland met war games. GMT Games enz. Ga zo door.

Lekker 9.5

Goede prijs en snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt

De spellen zaten in een stevige doos met nog extra versteviging aan de binnenkant. Op zaterdag besteld, dinsdag al in huis, zelfs met de kerstdrukte. Ik had er geen haast mee, maar toch fijn dat het zo snel in huis was.

Meedenkende mensen

Ik heb een aantal keer gemaild met deze mensen voor een product dat niet voorradig was. Het op de hoogte houden van de status had iets beter gekund. Uiteindelijk, na 1,5 maand geen leveringen te hebben gekregen hebben ze aangeboden een retour toe te sturen waarbij wat mist, en de missende onderdelen na te sturen. Heel fijn dat ze zo mee denken, want ik kan het ondertussen al wel gebruiken!

7 Dorpsstraat

Bleiswijk 2665BG