Zeer goede service

Spelspul denkt mee met de klant na nieuwe covid 19 restricties. De producten afgeven bij een onderneming was geen probleem nadat afhalen niet meer mocht.

Super snelle levering

Heel eerlijk had ik een spel ergens anders besteld. Maar weken op moeten wachten en had het nog steeds niet. Hier besteld, meteen de volgende dag ik huis! Super blij!

Slechte communicatie

2 artikelen besteld en pas bij levering staat op de pakbon dat één van de artikelen wordt nagestuurd. Wanneer dat dan gaat gebeuren is onbekend. Ik had dit liever even van tevoren via e-mail vernomen.

Complete service

De bestemming kwam netjes binnen een paar dagen. Top

Prima winkel

Snelle levering en goede communicatie. Ben tevreden.

Zeer goede ondersteuning bij bestelling

Zeer goede ondersteuning bij bestelling van spelonderdelen. Goed begrip voor de omvang van de geplaatste order.

heel blij met de nieuwe aankoop

even wat verwarring omtrent de wel of niet aanwezigheid van het spel in de voorraad, maar na een week toch het spel mogen ontvangen met een kleine promo erbij. Uiteindelijk heel tevreden over de aankoop ervaring en wij gaan zeker vaker spellen bij Spelspul bestellen

Duidelijke informatie, goede levering

Goede service, duidelijke informatie over een spel, goede en snelle levering.

Very helpful service

Quick handling of orders. Fast and helpful communication for questions and problems. wide variety of games an accessories. Totally recommend!

Geweldige winkel, vriendelijke medewerkers

Ongeveer een half nadat Spelspul een winkel in Bleiswijk opende, werd ik door mijn vrouw en een collega getipt. Sindsdien kom ik met enige regelmaat langs om iets voor mijzelf en/of mijn kinderen te kopen. Mark heeft een GIGANTISCHE berg kennis over spellen en kan mij dan ook meer dan prima adviseren als ik iets zoek. De opzet en indeling van de winkel is ook fijn, met een enorme collectie aan verschillende spellen, duidelijk verdeeld over de ruimte. Voor de website mis ik filter opties, zoeken op bv “aantal spelers”, “taal”, “speltype”, “speelduur”, “leeftijd” etc. Dit is wel informatie die bij een spel vermeld wordt als je doorklikt naar de pagina van het spel. Maar als je niet direct weet wat je zoekt, dan ben je wel even aan het zoeken. Maar ook dan is Spelspul prima bereid en bereikbaar om per mail, Messenger etc te adviseren. Al met al een aanwinst voor de regio, voor liefhebbers van (bord)spellen en ook prima geschikt voor mensen die bv “alleen” de klassieke Monopoly of Kolonisten van Catan kennen. Ik ben blij, mijn portemonnee iets minder.

Super snel geleverd!

Op donderdag 17 december heb ik 4 spellen besteld, netjes per mail bevestigd. Ook stond er bij benoemd dat het vanwege de drukte bij PostNL langer kon duren, maar ik heb het nu al binnen gekregen. Dus helemaal blij en alsnog heel snel! Dankjewel daarvoor

Always reliable and fast

My go-to board game store in the Netherlands, always great service

Makkelijk bestellen, goede bezorging

De website kan wel een update gebruiken.

Top assortiment, snelle bezorging en goede communicatie!

Top assortiment, snelle bezorging en goede communicatie!

Great

Very fast shipping!

Supersnel

Het spel werd de volgende dag al geleverd, waardoor we gelijk konden spelen. In deze drukke tijden erg goede service.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering ondanks alle gekte met de lockdown en Corona.

Mooi assortiment en snel geleverd

Mijn eerste kennismaking was meteen helemaal raak.

Prima op tijd geleverd

Kerstkadootje voor schoonzoon

uitstekend

Bij een van de artikelen klopte er iets niet, buiten de schuld van Spelspul.nl. Het werd probleemloos snel vervangen.

Prima site. Met vragen wat betreft de levering snel antwoord. Producten in goede staat ontvangen

Doeltreffend en efficiënt

Saaie site maar doeltreffend en effectief, da's waar t eigenlijk om gaat

Snelle verzending en service.

Positief en klantvriendelijk

Duidelijk en klantvriendelijk geholpen op mijn telefonische vraag, snelle levering één dag later.

Top, aanrader en spelspul is echt

Ik was op zoek naar ticket to Ride nordic countries. Die was nergens meer leverbaar , behalve bij spelspul! Ik vond het wat spannend en vroeg mij af of ik niet werd opgelicht. Mede door de reviews werd ik wat gerustgesteld en ik kreeg de bestelling ontzettend snel binnen. Voor herhaling vatbaar!

7 Dorpsstraat

Bleiswijk 2665BG