Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het ruime assortiment en de snelle verzending. Het bestelproces verloopt duidelijk en efficiënt. Het personeel staat klaar om te adviseren en helpt vriendelijk. Over het algemeen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Goed assortiment, goede en redelijke prijzen. Website wel wat onoverzichtelijk, maar dat is alkeen lastig als je btje rond wil neuzen. Als je gericht zoekt, werkt t prima.
Raoul
Rotterdam
Goede producten voor een goede prijs en ook nog eens snelle verzending! Eerste keer dat ik hier iets gekocht heb, maar waarschijnlijk niet de laatste keer!
Milou
Raalte
Nu ik niet meer fysiek naar de winkel kan bestel ik graag via de webshop. Fijn dat dit mogelijk is. Fijne leveringsvoorwaarden
Nadine
Bleiswijk
Snelle verwerking en verzending van bestelling.
Jeroen+
Diemen
Super snelle levering, binnen 48 uur ontvangen na bestellen, en kon zonder probleem nog wat toevoegen aan mijn bestelling. Erg vriendelijk personeel en goede service. Geleverde producten compleet en erg attent dat er nog een kleinigheidje aan was toegevoegd.
2 February 2021
Gi
Zwaag
Eclipse 2nd dawn gekocht. Dit spel is nergens verkrijgbaar. Ik was dus wel even sceptisch over de levertijd. De informatie op de site vwb de voorraad klopte als een bus en had hem snel binnen. Prijs was ook goed.
31 January 2021
Niels
Monnickendam
29 January 2021
Stephan
Leiden
Nog steeds pakket niet ontvangen
Beveelt niet aan
29 January 2021
Henk-Jan
Utrecht
Beste Henk-Jan,
Ik hoop dat uw pakket inmiddels is aangekomen.
Helaas hebben wij geen invloed als de vervoerder vertraging oploopt.
mvg,
Mark
Recieved order as described, fast shipping outside the native country. Very satisfied!
27 January 2021
Aaron
Gothenburg
Prima winkel. Zeldzame spellen gewoon bestelbaar en snel verzonden. Top!
Bas
Doetinchem
Duidelijke website en bestellen gaat snel en eenvoudig. Kosten voor gratis leveren (bij €75 of meer) wel aan de hoge kant. Vlak na eerste bestelling die nog niet geleverd was een tweede bestelling gedaan. Gevraagd om deze aan de eerste toe te voegen (via opmerking bij bestelling en losse e-mail). Ondanks dat ik geen reactie kreeg op mijn verzoek is hier wel aan voldaan en werd alles in een zending geleverd.
Rein
Eindhoven
Beste Rein,
Bedankt voor uw beoordeling.
Goed dat u het verbeterpunt aangeeft over de informatieverstrekking.
we proberen alles zo snel mogelijk te verwerken, waardoor het mailtje met de bevestiging van het verzoek er wel eens inschiet.
Wij kiezen er voor om de verzendkosten zo transparant mogelijk te houden en deze niet in de prijs van de producten te verwerken.
mvg,
Mark
Heel tevreden over het aanbod, prijzen, verpakking en service van Spelspul!
Willem
Eindhoven
Zoals gewoonlijk weer goede service en snelle verwerking van mijn order zodat ik snel mijn spellen kon spelen. Bedankt!
Henk
Utrecht
Snelle levering en prima service!
Marcia
Rotterdam
Veel spellen vind je bijna nergens anders. E-mail update bij niet op voorraad wordt daadwerkelijk gestuurd, en de bestellingen worden vrij snel en goed verpakt verzonden.
Hugo
Geleen
Heb mijn spel daags na bestelling al ontvangen, was erg goed ingepakt. Al met al prima service.
Sytse
Venray
Leuke spellen, snelle en goede service
Tiemen van Bruggen
Driehuizen
Geen enkel probleem
marga
eindhoven
Een kaart van de benelux voor carcassonne bij spelspul gekocht. Zou handig zijn geweest als er op de site even gemeld was dat daar aparte fiches bij nodig zijn, die niet inclusief zijn. Vervolgens wordt mijn mail adres aan kiyoh gegeven, om een review te schrijven, zonder dat om mijn toestemming was gevraagd. Niet gedaan (normaal geen zin in om reviews te schrijven), maar wel meteen uitgeschreven van verdere uitnodigingen..... maar paar dagen later toch een herinnering?? Dus naast deze review, is de volgende stap een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.... (ps, de ontbrekende fiches zijn nu rechtstreeks bij cundc.de besteld, zijn ook nog eens lagere verzendkosten)
Beveelt niet aan
H
Ergens
Allereerst, vervelend te horen dat u niet tevreden bent met het product.
Uw feedback is voor ons waardevol en we gaan dit toevoegen bij het product.
Juist dit soort feedback als die van u is de reden dat wij gebruik maken van een beoordelingstool zoals Kiyoh. Op deze manier kunnen wij de service aan u en andere klanten blijven verbeteren. Dat wij gebruik maken van Kiyoh staat overigens in onze algemene voorwaarden, die u voor bestellen kunt inzien en ook via automatische berichten wordt gecommuniceerd.
Ik had kort na elkaar 2 bestellingen gedaan en belde of dit in 1 pakketje kon zodat ik maar 1 keer verzendkosten hoefde te betalen. Dit was geen probleem en alles is goed verlopen.
Oscar Lauf
Delfgauw
Goede ervaring. Site was duidelijk en verzending volgens afspraak.
Sebastiaan
Bemmel
Doordat de doos iets ingedeukt was is er vooraf contact met mij opgenomen en 10% korting aangeboden.
21 January 2021
Nol Bok
Groningen
Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer.
Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.
Hoofdstraat 60 D
2678CL De Lier