Van bestelling tot bezorging perfect!

De prijs is uitstekend en de service doet er niet voor onder. Andere webwinkels (vooral de grotere) zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Levert snel en naar verwachting

De geleverde artikelen zijn zoals ik verwachtte. Zeer tevreden

Superservice en een heel ruim aanbod aan leuke spellen

Spelspul heeft regelmatig mooie en leuke spellen op voorraad die elders al uitverkocht of nog niet te krijgen zijn, en ook hele nuttige opbergsystemen die je niet overal kan vinden. Daarbij is hun service voor online bestellingen geweldig, dus ik kom zeker weer terug. De aanbiedingen met lichte beschadigingen zijn zeker de moeite waard, in mijn laatste bestelling had ik zo een mooi koopje! Een deukje aan de onderkant van de doos is als het spel in de kast staat niet eens zichtbaar, en het spel zelf is in perfecte staat.

Snelle en goede service

Top! Flink wat losse onderdelen besteld voor mijn werk, maar snel in huis.

Nette prijzen en vriendelijke service

Een spel was op voorraad volgens de website maar was in werkelijkheid niet op voorraad. Bleek een foutje. Geen enkel punt. De rest van de bestelling werd alvast opgestuurd en het vertraagde spel kwam later zonder extra kosten. Netjes opgelost dus.

Goede klantenservice

Perongeluk het verkeerde product besteld en gemakkelijk in de winkel kunnen ruilen. Verder is er in de winkel een heel groot assortiment.

Snelle en goede levering!

Goede prijzen en voorraad die moeilijk ergens anders te krijgen was. Danku!

Op tijd en goed geleverd

Zoals boven beschreven

Snel en netjes

Mooie artikelen, tegen hele redelijke prijzen. Snel en goed geleverd.

Reliable service and customer support

The shipment was fast and well packaged, and following a small issue, their response was equally fast and satisfactory

Heel snel, goed ingepakt

Heel snel, goed ingepakt, geen klachten

Top, zoals altijd!

Zeer breed assortiment, goede communicatie en snelle verzending

Veel keus en goede service

Veel keus in spellen en spelonderdelen, snel verstuurd en goede service

Outstanding!

Everything great. Very fast delivery and products perfectly protected.

Lang naar gezocht, eindelijk gevonden

Super! Eindelijk de HOUTEN uitbreiding voor Catan gevonden waar we al zo lang naar op zoek waren.

Dit spel was nergens te koop behalve op de site van GMT zelf waar je 55 euro verzendkosten moest betalen, dus ik was super blij dat spelspul hem had :)

Wat ik wou voor een goede prijs en zo in huis

Spelspul.nl heeft een ruim aanbod voor goede prijzen. Bestellen was makkelijk en ik had het binnen no-time binnen in uitstekende staat.

Eindelijk een spel kunnen kopen waar ik al heel lang naar op zoek was. Goede en snelle verzending.

Helemaal goed!

Spellen besteld, die kwamen aan zoals aangegeven. Helemaal top!

Snelle verzending, goed ingepakt.

Snelle verzending. De spellen zijn goed ingepakt om kans op schade bij verzending te minimaliseren.

My go-to board games store in NL

Fast, reliable, huge selection, my first option whenever I’m ready for more games (or expansions, accessories, etc)

Goed verpakt qua verzending. Alles was top in orde!

Hele goede webshop met breed assortiment en vaak de nieuwste spellen. Mogelijkheid om spellen alvast te reserveren en later gezamenlijk op te sturen en snelle levering. Aanrader!

Snel geleverd, prima spul

Bestelling geplaatst. Je ziet of iets op voorraad is, dus je weer hoeveel je kan bestellen. Bestelling was netjes ingepakt en snel geleverd.

Goede service!

Goed verpakt, snelle verzending.

Dorpsstraat 7

2665BG Bleiswijk

702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.