Altijd goede ervaring

Zoals altijd snel geleverd en spullen in orde.

All perfect.

All perfect, thanks!

Smooth

Everything went smoothly

Ik had snel iets nodig. Zondagavond besteld en dinsdag was het er al. En natuurlijk netjes verpakt. Heel fijn.

Snelle levering van iets wat ik nergens anders kan vinden

Goede kwaliteit

Snel en betrouwbaar

Snel geleverd, goede prijs en betrouwbaar

Bijzonder spel, perfecte levering!

Spel dat ik al geruime tijd zocht en nergens anders in Europa te verkrijgen lijkt. Laten leveren met DPD. Liep allemaal perfect en vlotjes!

the package was never delivered

the order shows that it has been delivered, but it has not. I have not received anything. I sent an email, in the morning and in the afternoon, but I have not received a response.

Persoonlijk contact en kwalitatief materiaal

Voor een project was ik op zoek naar mooi afgewerkt gekleurde houten blokjes. Na een teleurstellende bestelling bij Amazon leverde Spelspul.nl precies het materiaal waar we naar op zoek waren. Daarnaast werd er snel en behulpzaam gereageerd op mailcontact over toekomstige bestellingen met grote oplagen

Quick and easy

Shipping was relatively fast to Germany. Good communication and the prices are fair. Would love to shop again sometime.

Smooth and incredibly fast delivery!

Well-stocked store and super fast delivery even to another country!

Simpelweg super!

Veel keus, een hele handige site en netjes op tijd geleverd!

Mooie spellen en spullen alleen de site is af en toe traag

Mooie spellen en spullen alleen de site is af en toe traag

Snel en netjes geleverd

Veel bordspellen, handige website.

Fijne webshop

Spelspul heeft soms toch net dat éne spel wat ik wil hebben op voorraad. Snelle levering en goed verpakt.

Handige voorraadnotificatie, snel verzonden!

Het spel dat ik wilde hebben was op het moment van bezoeken niet op voorraad. Ik kon mijn e-mailadres achterlaten zodat ik een mailtje zou krijgen zodra het wel weer voorradig was. Dit gebeurde binnen redelijk korte tijd. Ik kon meteen via de link in de e-mail bestellen. Het spel werd netjes verpakt en rap verzonden.

My favorite shop

I've bought numerous US games that are only available in this one shop in all of western Europe. Thanks.

Een van m'n favo online shops, dat zegt genoeg

Alom heel tevreden. 1 minpuntje; niet altijd hetgeen wat ik zoek is op voorraad.

Schnell, günstig und große Auswahl

Der Versand nach Deutschland ging sehr schnell. Die Preise und die Auswahl ist Top.

Bij ontvangst bleek één spel beschadigd te zijn tijdens het vervoer. Dit is ontzettend netjes en attent afgehandeld. Goede ervaring dus!

Nette Kommunikation und schnelle Abwicklung!

Alles bestens, Rückfragen wurden sehr schnell beantwortet, Lieferung schnell und einwandfrei!

altijd goed!

Vriendelijke medewerkers, snelle levering, goede service

Snel en betrouwbaar

Ondanks dat er 3 dagen voor de levering gepland stonden had ik mijn bestelling al de volgende dag in huis. Top.

Breed aanbod van spelen

Ruime keuze

keurig nette webshop

De bestelling is vlot en keurig verzonden, bedankt voor de snelle service en goede communicatie.

Dorpsstraat 7

2665BG Bleiswijk

702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.