Goed assortiment

Spelspul is niet de enige spellensite, maar is beter dan de rest omdat ze ook een uitgebreid assortiment spelonderdelen hebben.

Wederom top

SpelSpul blijft verrassen; het loont om eens in de zoveel tijd door de nieuw binnengekomen spellen te browsen want zo blijkt dat ze toch weer moeilijk-aan-te-komen spellen hebben bemachtigd. Chapeau! Top.

Snel verzonden en goed aangekomen. Fijn dat ze jullie hier bepaalde spellen hebben die niet/slecht beschikbaar zijn bij andere Nederlandse winkels (maar wel bij buitenlandse sites). Top!

Easy to order, no hidden charges, received in good time in the UK

They sent my order to the UK, they sorted everything, including import/export issues, no unexpected surprises on my end. Communication was good!

Everything perfect!

I love buying in this shop. They are very professional, the customer service and attention to details is awesome. Great communication, fast delivery and in case of any issue, they respond quickly and efficiently solving it. I really recommend it.

Snel, goed verpakt en scherp geprijsd

Ik keer telkens tevreden terug.

Snelle leverering, prima verpakking! Spel zoals beschreven en zoals hoort!

Snelle levering !

Snelle levering. Leuk spel.

Altijd vriendelijk en behulpzaam, super!

Great product selection

I am continually amazed how you are always the only shop in Europe to have a product available that I am looking for

Snelle levering en kwanen aan in goeie staat

Zaterdag ochtent betelling geplaatst. Dinsdag aangekomen zoals aangegeven.

Goede service en behulpzaam

Mijn vragen via de mail over specifieke spelonderdelen werden snel beantwoord en ze dachten met me mee over een oplossing. Fijne communicatie!

Got everything I wanted as fast as one can expect

Very positive, got everything I was expecting with a speed that is good.

Altijd raak met SpelSpul

Ik bestel regelmatig onderdelen en relatiegeschenken via SpelSpul. Er wordt altijd tijdig geleverd en - indien je een vraag hebt - meegedacht. De producten worden netjes geseald geleverd. Pakketjes worden snel verzonden. Over het algemeen in een dag.

Elke keer heel tevreden

Spelspul biedt allerlei materiaal en spellen aan een eerlijke prijs. Ze hebben vaak de allernieuwste uitbreidingen en er wordt snel verzonden.

Gewoon goed

Goed verpakt en snelle levering, zal vaker spellen hier kopen.

Inmejorable

Muy contento. Envío a españa rápido y en todo momento informado del seguimiento del envío.

• ¿Nos recomendarías?

top!

Duiidelijke website en precies geleverd wat ik kocht en op tijd geleverd.

zoals het hoort

besteld en bezorgd Wel laten leveren bij vrienden in Nederland omwille van verzendkosten uit te sparen haha.

De spellen werden snel geleverd en waren netjes verpakt. 1 spel was helaas per ongeluk in een andere taal geleverd dan besteld. Ik had hierover een mail gestuurd en er werd heel snel gereageerd met een goede oplossing. Blij met de goede service!

Duidelijke communicatie, snelle verzending.

Spelspul heeft vaak spellen die bij andere webshops (nog) niet te krijgen zijn. Snelle afhandeling van de koop, en je krijgt voldoende info over de verzending. Fijn ook dat je naar DHL servicepoint kunt laten verzenden. Top!

Alles is prima!

Goede en snelle levering

Het spel was perfect verpakt. Levering ging vlot. Absoluut een aanrader.

Snelle levering. Goede verpakking.

Prima bedrijf

Dorpsstraat 7

2665BG Bleiswijk

702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.