Lekker spel

Aanrader!

Goede service, snelle verzending, breed assortiment. Aanrader!

Goed product, goede prijs

Ik heb het product die ik zocht hier gevonden, ook nog eens voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan ik gewend ben, maar verder was alles in orde.

Supervlot en perfecte levering en communicatie.

Zeer goed!

Goede aftersales

Super ervaringen tot nu toe. Altijd snelle leveringen. Deze keer was een onderdeel kapot (miniatuurtje gebroken), en deze is na emailtje, nagestuurd! Ontzettend fijn en klantvriendelijk! Tot de volgende keer!

Fijne communicatie en goed te bereiken

Unieke spellen voor goede prijzen. Daarnaast goed te bereiken en behulpzaam en communiceren goed.

Snelle levering duidelijke communicatie

Snelle levering duidelijke communicatie

Gezellige winkel met vakkundig personeel

Met weet overal een antwoord op

Very Good

Even though my order was coming from a different country, it arrived quickly in about a week. There were no problems and it arrived in good condition. Would use them again.

Super top dienst!

Snel levering, prima webwinkel!

Snelle levering met de juiste producten. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit

Kwam op tijd en ziet er netjes uit. Het enige wat ik bijna vergeten was was om het prijs-stickertje achterop bij sommige producten er af te halen die ik niet had verwacht. Maar al en al goede service, ben tevreden!

Overzichtelijke site, voldoende voorraad, uitstekende service.

Betrouwbaar

Een wat zeldzaam Engelstalig spel besteld, werd sneller bezorgd dan verwacht. Goed verpakt!

Ruim aanbod en goede service!

Verschillende spellen besteld waarbij er een eigenlijk niet meer op voorraad bleek te zijn, dit was op de site verkeerd aangegeven. Kreeg hier over snel een berichtje dat ze dit spel konden annuleren of bij bestellen. Ik wilde het spel nog steeds, dus moest uiteindelijk langer wachten op mijn bestelling, maar tussendoor contact gehad en de eigenaren/medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Na zo'n 2 weken is mijn bestelling gewoon compleet en goed aangekomen. Helaas vanwege dit foutje kan ik geen 5 sterren geven, maar door de goede service, ruime aanbod en betrouwbaarheid ga ik hier zeker vaker bestellen!

Livraison impeccable

Livraison rapide, produit parfaitement emballé.

Onbekend spel, toch snel geleverd

Het spel Expedition was niet zomaar leverbaar in NL, maar spelspul had het wel. Binnen 2 dagen stond het pakketje al op mij te wachten! Top!

Met zorg uitgevoerd

Goede communicatie en goed verpakt

Goede snelle levering

Goede en snelle levering, over het algemeen zijn de producten wel net ietsjes duurder dan gemiddeld naar mijn idee

Vriendelijke mensen. Ik vroeg of ze mijn pakket extra goed en schud vrij wilde verpakken omdat de post super onvoorzichtig is hier en dat hebben ze gedaan, super lief! En leuke die losse spelonderdelen en promo’s!

Zeer tevreden.

Overzichtelijke site. Snelle levering. Snel antwoord op e-mails. Netjes en vriendelijk aan de telefoon.

Great!

Great service, fast delivery! Thanks!

Excellent service - ALWAYS!

I would like to say how excellent the service I always receive from Spelspul. No matter which member of staff handles my orders, the service is always polite, personal and efficient. I am very happy with Spelspul. Roger P

Verslavend

Het is een gezellig spannend spel. We spelen het met vier personen en dat is een succes aan plezier.

Dorpsstraat 7

2665BG Bleiswijk

702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.