Goede prijs/kwaliteit en goede service

Meermaals heb ik bij Spelspul bestellingen geplaatst en deze zijn altijd goed afgehandeld, ook als er een keer wat miste werd dit nagestuurd. Ook vaker contact gehad over levertijden of andere voorraad info, altijd goede reacties terug gehad.

Snel geleverd en goed verpakt

Zie boven

topservice

redelijke prijzen voor de beste spellen en spullen, top service, spelspul staat bij mij bovenaan als leverancier van spellen en spullen.

Fast Delivery Good Service

Once order questions were resolved, good customer service. Order arrived quickly and in good packaging

Vriendelijk en snel

Bij telefonisch contact snel en vriendelijk geholpen, zodat ik mijn bestelling de volgende dag toch nog in ontvangst kon nemen

Hele fijne service!

De notificatieservice van Spelspul.nl is heel professioneel en werkt super! Wanneer een spel binnenkort weer in voorraad komt ontvang je een persoonlijke e-mail. En ook wanneer het spel weer online te bestellen is. Na bestelling heb je het spel dan met 2 dagen al in huis. Zeer tevreden, ik kom graag nog eens terug!

Veel spel spul te koop!! Heerlijke site, je vind je dobbelsteen die je kwijt bent makkelijk weer en snel in huis!

Livraison rapide et efficace

Aucun problème avec le produit commandé, expédition rapide et sans pépin

Produit reçu et conforme aux attentes.

Produit reçu et conforme aux attentes. Merci.

Levering volgens afspraak en goed geprijsde spellen

Heel vaak, als ik op zoek ben naar een spel, komt ik uit op de website van Spelspul en in veel gevallen is de prijs ook nog heel gunstig. Er zijn veel spellen op voorraad en de levering is altijd volgens afspraak - behoorlijk snel.

Correcte afhandeling

Spel perfect geregeld, jarige was heel blij met dit mooie kado!

snelle ontvangst en degelijk ingepakt

snelle ontvangst en degelijk ingepakt

I'm completely satisfied

I had some doubts about the product and quick responses, the shipping of the product was also fast and it arrived in my hands in perfect condition.

Zeer vlotte en nette levering

Binnen 2 dagen alles keurig verpakt binnen.

ze denken met je mee

Ik zocht een specifieke uitvoering van een spel met een alternatieve naam in het Nederlands. Ik kreeg van twee personen mails die met me meedachten wat het spel zou kunnen zijn dat ik zocht. Het werd naar m'n vakantieadres gestuurd op een eiland waar bezorging een beetje ingewikkeld kan zijn en ook daarin werd meegedacht gedurende een telefoontje.

Goeie prijzen, en snel geleverd!

De bestelling kwam snel aan, niets te klagen. En bij een eerdere bestelling waar het helaas wel fout ging (maar dat kwam door de pakketdienst, Spelspul had daar niets mee te maken) heeft Spelspul het goed opgelost!

top perfecte inlay voor het spel

vlotte afhandeling en fijn dat er zoveel spullen voor spellen te bestellen zijn

altijd goed

Snelle levering goed verpakt en hebben ook games die je ergens anders niet kan krijgen. heel erg te vreden.

Good experience

Excellent website. Smooth transaction. Fast shipping. Thoughtful packaging. I am very satisfied.

Slechte communicatie en incomplete levering

De communicatie verloopt helaas erg stroef. Onbekende partijen die mij mails sturen over mijn pakje waar ik zelf vragen over moet gaan stellen. Mailtjes dat mijn pakje eraan komt op een bepaalde dag, maar dan niet op komen dagen. En dan als je eindelijk je pakje binnenkrijgt blijkt niet alles er in te zetten, en in plaats van dat ze aan het begin melden dat je bestelling incompleet verstuurt wordt en dat er nog iets nageleverd moet worden, staat het in dikke stift op het factuur bij de incomplete levering zelf. Thanks guys, heel nuttig om dat pas te horen als ik mijn pakje uitpak. Ik hoop dat de rest snel komt

producten perfect

.bestelling vandaag 114 aug binnen

Prijs, service, verzonding, top!

Niet altijd hetgeen op voorraad wat ik zoek, ook recente spellen

Snelle levering, veel keuze

Spellen zijn snel in het assortiment.

Goed assortiment en snelle levering

Bij Spelspul.nl vind ik toch altijd weer spellen die nergens anders verkrijgbaar zijn in Nederland. De prijzen zijn redelijk en de levering snel. Alleen de webshop is inmiddels ietsje traag in de browser.

Dorpsstraat 7

2665BG Bleiswijk

702066959

Over Spelspul.nl

Sinds 2011 kunt u bij Spelspul.nl terecht voor al uw spelonderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar pionnetjes/meeples/blanco kaarten voor een spel wat u zelf aan het ontwerpen bent of omdat u een onderdeel kwijt bent, bij Spelspul.nl vindt u het! Maar we verkopen ook sleeves, houten inlays, ziplock zakjes en nog veel meer. Maar wist u ook dat wij ook veel spellen op voorraad hebben? Naast de nieuwste spellen vindt u ook in onze winkel veel spellen waar moeilijker aan te komen zijn. Wilt u langskomen om items uit te zoeken? De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.