Top spullen!

Raamboompjes en uitzetters besteld voor onze jaren 30 woning. Gisteren afgemonteerd, prima kwaliteit spullen, en ziet er erg goed uit!

Producten ogen goed, maar voldoen niet

Raamuitzetters en raamsluitingen besteld. Raamuitzetters zijn beperkt functioneel. Ik moest een gat bijboren. De slotzijde van de raamsluiting is te breed voor het kozijn. Daarvoor wordt je van te voren niet op gewezen. Na contact met de klantenservice werd mij geadviseerd, om net als andere klanten, een stuk eraf te zagen. Jammer van de aankoop van bijna 500 euro. Teleurstellend al met al.

Keurig en snel geleverd

Mooie producten, die keurig en snel worden afgeleverd.

Overzichtelijke website, grote keuze, gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Al jaren miste ik - en mijn gasten nog meer - een aanwijzing naar welke kant de glas-in-lood deur tussen hal en woonkamer van mijn jaren-30 huis opent. Nu ik gepensioneerd ben, heb ik eindelijk tijd om een paar bij het overige deurbeslag passende deurbeugels te zoeken. De eerste hit op Google die het gezochte bood, was de website van De Oude Deurklink. Een ware oase van stijl en klasse in een meestal hijgerige, commerciële woestijn. Een intelligent georganiseerde website, die zelfs binnen de groep 'jaren-30 deurbeugels' nog tientallen keuzes biedt in metaalsoort, stijl, maat, rozet, kleur en afwerking. Een verrassend gunstige prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede verpakking - met de benodigde schroefjes erbij - en vlotte levering maken deze aankoop helemaal 'af'. Een absolute aanrader.

mooie en zeer degelijke krukstellen

de krukstellen zien er perfect uit en doen wat ze moeten doen ,alleen jammer dat er verkeerde inbussleuteltjes bij zitten,deze zijn te klein

Prima webwinkel, overzichtelijk, supersnelle levering in mooie verpakking

Prima webwinkel met veel keuze en overzichtelijk productoverzicht. Bestelproces was eenvoudig en product werd heel snel geleverd. Product zat in mooie verpakking en is van goede kwaliteit. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel De Oude Deurklink van harte aan.

Mooi assortiment en snelle levering

Er is veel keuze dus voor iedereen een geschikt item

Mooi betaalbaar materiaal en top service

Betaalbaar ons jaren 30 huis kunnen opknappen. Materialen mooi uitgevoerd en stevig. Zeer behulpzaam indien vragen en ondersteuning nodig

Mooi assortiment en snel geleverd. Degelijk stevig materiaal.

Mooie kwaliteit snelle levering

Top kwaliteit producten

Zeer snelle verzending en topkwaliteit, niet goed koop, maar zeker waard.

Snel geleverd mooie kwaliteit

Goede ervaringen, mooie klinken

Prima product en snel geleverd.

Zie hierboven

Super product, super snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Product ook helemaal naar wens!

Mooie producten, goede service

Echt mooie jaren 30 spullen, makkelijk, zonder risico, te bestellen. Snelle levering, goede contact mogelijkheden.

Snelle levering en prachtige raamsluitingen

Mooie messing getrommelde raamsluitingen en raamuitzetters besteld prachtig en mooi zwaar materiaal.

product zoals omschreven en snelle levering

product zoals omschreven en de volgende dag al binnen dik in orde

Mooi product, langzame bezorging

Het duurde bijna een week dat ik product thuisbezorgd kreeg

Perfect/ snelle verzending en uitstekende kwaliteit

Draaibare deurknop besteld. Uitstekend product goede kwaliteit, en snelle verzending. Uitermate tevreden

Prima product, snelle levering.

Goed product, zeer snel geleverd en reeds gemonteerd.

Duidelijke site, goed contact en excellente service!

Mooie producten en voor een beschadigd product werd direct een vervangend exemplaar opgestuurd

Gewoon goed.

Snelle levering van mooie producten tegen schappelijke prijzen. Retourneren ook geen probleem

Prima product en snelle levering

Overzichtelijke keuzemogelijkheden met uitgebreide informatie en eenvoudig bestellen

Perfect!!

Superblij met mijn aankoop. Precies wat ik ik gedachten had! Kwaliteit kan niet beter. Volgende dag al geleverd naar België.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.