Mooie producten om je huis in juiste stijl af te maken. Snelle levering en mooi assortiment

Snelle levering en prima product.

Omdat de zwarte zeer eenvoudig uitgevoerde raamuitzetters bij Weijntjes buitensporig kostbaar waren heb ik het nagenoeg identieke product bij De Oude Deurklink kunnen kopen. Bijgeleverde schroefjes hadden iets langer en robuuster mogen zijn.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Van begin tot eind grote duim omhoog !

Overzichtelijke webshop, duidelijk aanbod, snelle levering. Top kwaliteit!

Snelle service en prachtige producten

Ik had een vraag over een product en kreeg via een mail snel antwoord. Producten worden snel en mooi verpakt geleverd. Heel blij met de deurklinken en wc-sloten voor ons jaren 30 huis

Zeer snelle levering en een mooi product.

De bestelling was de volgende dag al binnen.

Mooie prijs en kwaliteitverhouding

De foto’s geven een goede weergave van het product. Ik was op zoek naar meubelknopjes die niet te groot waren. Die heb ik gevonden en ben er blij mee!

Mooie stijlvolle deurklinken

Mooie, stijlvolle deurklinken. Snel geleverd en makkelijk te installeren. Zeker een aanrader!!!

Ik weet niet of de producten zelf ontwikkeld zijn, maar wat een handigheidje in het schuifdeur beslag, geweldig!!

Snel en degelijk spul

Wat tegenviel was dat de geveerde deurklink veel langer is dan de niet geveerde

Klantvriendelijk en mooie producten

Zeer klantvriendelijk en reageren snel. Producten hoogwaardig, erg blij mee!

Zeer snelle service

Savonds besteld voor 21h en volgende ochtend geleverd in goede verpakking

Geweldig!

Mooie producten, behulpzaam en goede service!

Prachtig materiaal

Je krijgt wat je verwacht

Precies geleverd wat wij nodig hadden

Een prachtig insteekslot besteld. Snelle levering, en product was precies zoals omschreven. Heel erg bedankt.

Snelle levering, ik had gekozen voor afhalen en werd naar een industrieterrein in Ede gestuurd. Ik kreeg een beetje argwaan maar alles lag keurig netjes klaar voor me. Ook de communicatie verliep goed. Kortom, dit bedrijf is een aanrader en heeft zulke leuke nieuwe "oude"materialen. Iets minder vond ik alle reclames die me dagelijks toegestuurd werden via filmpjes e.d. vanaf het moment dat ik besteld had.

Oud in nieuw jasje

Snelle levering, product is zoals omschreven en verwacht! Super.

Doet wat het beloofd

Bestelling geplaatst. Twee dagen er na waren de artikelen er. Prijs kwaliteit is goed.

De schroefjes die erbij worden geleverd zijn mijn inziens veel te klein en heb ik vervangen , ook zat ik met het probleem vd de sluitplaat deze zit als je Aluminium tocht strippen in het kozijn plaatst te ver naar binnen zodat je er een stukje uit moet halen ? Verder vind ik ze wel sjiek staan en vraag me af wat de korting is als ik nogmaals 9 sets bestel , gr Cor

Mooi deurbeslag, snelle levering.

Ben blij met het deurbeslag.

Snel en correct

Product en levering overeenkomstig de verwachtingen

Prima netjes telefonisch geholpen met een specifieke vraag

Prima netjes telefonisch geholpen met een specifieke vraag

Product was in de juiste stijl zoals van bestaande deuren

Ok bevestigiing klink op stalen binnenwerk is een verbetering tov oude bevestiging op hout

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.