Mooie producten.

Mooie producten en een snelle levering, wij zijn zeer tevreden.

Mooie deurklink

Leuke deurklink en oude stopcontacten voor een goede prijs

Mooi product

Overzichtelijk website, snel geleverd en goed verpakt ik ben tevreden

Zeer snel en mooie klinken

Ideaal voor oude stijl en woningen, aanrader !

Goede spullen, goede service

Goede spullen, goede vriendelijke service

Een goed en degelijk product en keurig op tijd geleverd.

Je kan op een duidelijke website zien wat je wilt bestellen .

Mooie producten!

Erg mooie producten voor goede prijs en met goede info! Snelle, betrouwbare levering.

Een goed product. Snelle levering.

De espagnolet is van een solide kwaliteit en technisch een stevige constructie.

Exact dezelfde raamkrukken als de bestaande krukken uit 1853

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Alles netjes en snel geleverd.

Gewoon goed

Mooi spul

Uitstekend!

Bestelling perfect verpakt volgens afspraak geleverd.

Snelle levering in duurzame verpakking

Ik kreeg al heel snel mijn deurklink zorgvuldig verpakt geleverd

Snelle levering, mooie klink, scherpe prijs

Snelle levering, mooie klink, scherpe prijs

Mooi spul, snelle levering

Mooi spul en binnen 1 dag geleverd

Slecht

Verkeerde product geleverd en 2 x bezorgkosten moeten betalen en nog niks in huis

Mooie kwaliteit, snel geleverd

We zochten klassiek deurbeslag en vonden dat bij De Oude Deurklink. We konden niet slagen bij de standaard bouwmarkten en hier wel. Mooie kwaliteit en duidelijke beschrijving en montageinstructies op de website. Prima ervaring :-)

Snel en goed

Fijn dat er ook aandacht is voor oud en incourant deurbeslag

Mooie producten en snelle service. Aanrader voor authentiek deurbeslag.

Ik heb voor mijn huis al het deurbeslag bij de Oude deurklink besteld. Mooie producten en snelle levering. Absoluut een aanrader.

Lange levertijd, maar die was aangekondigd en werd niet nóg langer. Alles dus zoals beloofd. Website werkt echter niet goed op mobiel. Montage moet ik nog doen, maar tot nu toe dus gewoon goed.

snelle bezorging

Alles naar wens

Super kwaliteit

De deurknop is van stevig massief ijzer Super kwaliteit Erg blij mee Netjes verpakt en snel geleverd

Mooie uitstraling, maar niet de kwaliteit wat ik verwacht.

Na 1x de boom van de raamsluiting op en neer bewegen, is de las aan de achterzijde los gelaten en blijft de boom niet meer staan als deze geopend is (open gedraaid) Bij navraag telefonisch, krijg ik als antwoord dat dit zo hoort en dat er geen boom blijft staan als deze geopend is, zelf geen AXA. Allemaal vallen ze weer naar beneden. Nu heb ik het vervangen voor een ander product van een andere leverancier, die keurig aan de verwachtingen voldoet en wat de boodschap van de klantenservice daarmee compleet ontkracht. Beetje jammer dat hierin blijkbaar alleen maar aan sales gedacht wordt en de service ver te zoeken is, sterker nog dat er onwaarheden worden verteld om een defect product te maskeren. Heel spijtig. Had het graag anders gezien.

Gewoon goed!

Mooie deurklinken, liggen fijn in de hand en bevestigen was een makkie.

Precies als op de foto

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.