Prachtig materiaal, snelle levering

Geen klachten: super levering!

Altijd vriendelijk en professioneel met de juiste oplossing voor wat ik nodig heb.

Als ik bel met een vraag of om advies, krijg ik altijd het antwoord dat ik nodig heb. De materialen die geleverd worden zijn prachtig en van hoge kwaliteit.

Snel en goed

Goed verpakt, compleet, betaalbaar en snel geleverd

slecht

Ik heb raamsluitingen gekocht. maar die vallen zo uit elkaar

gewoon goed

snel geleverd, precies wat ik zocht

snelle levering van mooi product

De deurklinken staan goed

Goed assortiment, snelle afwerking

Goed assortiment, snelle afwerking; wat moeite met betaling

Kwaliteit en prijs zijn goed. En mooie snelle levering.

Mochten we meer nodig zijn, weet ik nu waar ik moet zijn . Een aanrader

Super super super

Echt heeel goed bedrijf mooie spullen super snel bezorgd kunnen heel wat bedrijven wat van leren echt top !!!!!

Mooi spul

Prima, precies wat ik had verwacht.

Product is goed van kwaliteit en de levering ging perfect.

Snelle levering na goed advies

Na telefonisch advies het juiste produkt besteld en de volgdnde dag ontvangen!

Geen problemen

Zeer vlot

goed en snel

er waren 5 deurknoppen niet geleverd volgende dag ontvangen.

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad. Zij heeft ons uitleg gegeven. Daarna hebben wij besteld. We zijn erg blij met het deurbeslag. Je ziet meteen dat het niet alledaags bouwmarktbeslag is. Wat een verschil!

Na heel lang zoeken eindelijk de passende pin voor mijn slot en daarbij super snel geleverd

Goede kwaliteit, snelle en vlotte levering

Goede kwaliteit, makkelijk te bestellen, snelle levering. Een groot assortiment, een must voor mensen die op zoek zijn naar nostalgisch hang- en sluitwerk. Top!!

Mooie deurstopper

Mooie producten

Avonds besteld en volgende dag in huis Handig als je iets af wilt maken Degelijk en netjes verpakt

Mooi degelijk product, goede kwaliteit

Wij zochten een mooi vintage wc-slot met draaischijf en vonden deze bij de oude deurklink. Eenvoudig besteld en snel geleverd. De montage vroeg wel enige timmermansvaardigheid, maar is uiteindelijk prima gelukt.

Mooi product en snelle levering

Prachtig product, ik wist niet dat jullie bestonden. Jullie link gekregen via iemand. En deze heeft jullie gelinkt naar weer iemand anders.

goede kwaliteit en zeer mooi licht

bij het aannemen van het pakketje voelde het al goed best zwaar

Levering volgens afspraak en schitterende deurklinken. En nog leuk verpakt ook!

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Het klopt voor 21.00 besteld de volgende dag in huis. Zorgvuldig ingepakt. Had zelf iets verkeerd besteld, ruilen geen enkel probleem. ben zeer tevreden over "De Oude Deurklink"!

Snelle levering, goede service

De website is overzichtelijk, bestelproces snel en levering ook snel en zorgvuldig. Ook snel contact en goede service toen een onderdeel niet helemaal passend was. Vervangend onderdeel gekregen.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.