Very good service

It's took longer than expected but delivery was with small present inside compensate any inconvenience :) To compensate not available liquids I did receive many more additional brands to test. Good practice !

Juiste prijs, snelle en correcte verzending.

Ik ben zeer tevreden.

Super service!

Ruime keuze, makkelijk contact, snel antwoord bij vragen en een cadeautje bij iedere bestelling. Top!

Goede voorraad.

Smok Novo 2 mesh coils waren alleen hier voorradig..

Geweldige service

Misschien niet altijd de volgende dag, maar altijd leuk om het pakketje te openen! Verrassing always!

Super klantenservice!

Mijn bestelling was door foutieve verpakking per post beschadigd aangekomen, na kort contact met de vaper hebben zij direct de volledige bestelling opnieuw nageleverd. Geen discussie of iets, heel goed, daar kunnen anderen bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Goede service,altijd kado is ook fijn

Laaste bestelling kwam de levering niet overeen met wat ik besteld had. De smaken waren verkeerd en 1 flesje te weinig geleverd maar had 2 flesjes als kado dus hier niet meer op gereageerd. Was nu de eerste maal na een aantal keren besteld te hebben.

Snelle levering en goede service.

Tevreden klant, goeie service. Snel geleverd

Is gewoon goed

Duurde wat langer, maar netjes een briefje erbij met uitleg waarom

Prima webshop

Altijd goed en snel, ook bij een foutje wordt er direct naar een gepaste oplossing gezocht!

Bestelling snel binnen met zelfs 1 artikeltje gratis, heel fijn

Snelle verzending, altijd een cadeautje erbij. Prima service!

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en snel!

Er was iets misgegaan met de bestelling. Los van het feit dat de Vaper een persoonlijke noot en een “verrassing” had bijgevoegd, nam ik telefonisch contact met hen op. Zij hielpen mij direct en heel service gericht. Een en ander werd gecorrigeerd en kosteloos aangepast. Daarnaast adviseerden zij mij omtrent nieuwe andere producten die ik mag proberen! Geheel vrijblijvend! Buitengewoon en ongekende goeie service die ik nog niet eerder heb meegemaakt!

Perfecte service

Altijd snelle levering en goede communicatie!

Snelle levering, een verrassing door 2 flesjes kado te krijgen en een aardige klantenservice

Zie bovenstaande :-)

Geweldige en persoolijke service

Altijd behulpzaam, goed assorti,ent, goed advies, wat wil je nog meer

Alles compleet en snel verzonden

Goede service!

Product besteld, is netjes aangekomen en zelfs een coil gratis bijgekregen. Hartelijk dank hiervoor!

Snel, duidelijk, scherp geprijsd en altijd verrassend

Goede service, altijd vriendelijk

Word altijd goed geholpen. Hebben altijd alles op voorraad en zo niet, dan word dit zsm geregeld. Top service!

Prima levering

Vanwege corona maar online besteld, perfect geleverd met als kadootje een extra flesje!

Zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk. Goede uitleg over mogelijkheden. Snelle service en bestellingen worden snel afgehandeld.

Heel erg goed

Heel erg goed en altijd leuk dat je er een kadootje bij krijgt!! 👍🏻👍🏻

Snijdersstraat 14

8224 AA Lelystad