Supersnelle levering

Mooie stenen die snel geleverd werden.

Top kwaliteit mooi en snel

Je krijgt wat je besteld en het is helemaal OK. Mooi spul.

Leuk setje, maar de stenen zijn best klein vergeleken met andere runensets.

Ik heb de Onyx runenset mooi op tijd binnengekregen, helaas is er 1 minpuntje. Degene die de tekens op de stenen heeft geverfd is de X (gebo) vergeten en die ziet er een beetje kaal uit zonder de goudkleurige verf. Het teken is er wel grondig ingekrast en is wel als dusdanig te herkennen. Verder heb ik er geen klachten over.

Steengoed

Voor een relatief laag bedrag een zakje met stenen gekocht voor mijn kleinzoon. Een leuke sortering en ook de hoeveelheid is prima.

Uitstekende service

Mooie webshop en uitstekende service!

Helemaal prima

Super snel en alles naar verwachting!

Het kleurverschil tussen foto en echte steen is groot

Er was een groot verschil in kleur op de foto en in het echt. Toen ik daarover belde werd dit ontkent. Heel jammer.

good and professionalservice

Amethist hart (Brazilië)

Ik kreeg echt een warme gloed en was innerlijk heel blij toen ik deze parel van een Amethist in mijn handen had. Dank voor deze mooie edelsteen #blessed hands.

Alles zoals afgesproken.

Ik heb een meteoriet(je) besteld. Alles kwam binnen paar dagen, 100% in orde. Enige nadeel: niet thuis maar bij een afhaalpunt. Valt mee.

Mooie mineralen, goede prijzen, snelle levering! Ik ben er blij mee!

Mooie Robijn ontvangen. Snelle levering, goed verpakt.

Helemaal top!!!

Heel erg tevreden Snel geleverd en erg mooie spullen. Zal hier zeker weer bestellen

Snel geleverd en product zoals verwacht

Snelle levering en prachtige stenen gekocht!

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Het was netjes en zorgvuldig ingepakt. Blij met mijn bestelling! Ik bestel een volgende keer weer hier.

very positive

I wanted a piece of Mars. Got some. Need I say more.

Naar verwachting goed

Goed verpakt op tijd geleverd

uitstekend

alles is tot in depuntjes verzorgd, beter kan het niet, hartelijke dank en een aanrader voor iedereen, prachtige service

Overstijgt verwachtingen op elk vlak

De stenen zijn prachtig en van goede kwaliteit. Goed verpakt en snel verzonden.

Alles naar verwachting

Stenen jn gowde staat en goed verpakt.

Prachtige producten!

Mooie producten, betrouwbaar.

goed geleid bedrijf met mooie natuurlijke producten

bestelling ging gemakkelijk na een paar uur al een ontvangsbevestiging en een bericht bestelling werd diezelfde al verstuurd bestelling werd keurig verpakt aangeleverd TOP

Goed. Netjes en duidelijk.

Product snel geleverd. Netjes en veilig ingepakt. Met garantie van originaliteit.

geweldige kwaliteit

ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de moldaviet pentagram. hij heeft een heerlijke energie en geeft mij een goed gevoel.

Snelle levering en ik krijg precies wat ik besteld heb

De foto's van de producten zijn duidelijk, dus van tevoren kon ik precies de steen uitzoeken die ik wilde. Ik ben uiterst tevreden.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren