Super snel en goed verpakt geleverd

Netjes verpakt. Snel geleverd. Super dus

Bekeken op site, uitgekozen, besteld, betaald en ontvangen... Ik ben er heel blij mee.

Bestelling vlot afgehandeld en binnen korte tijd ontvangen.

Topkwaliteit edelstenen!

Een prachtige paarse labradoriet hanger gekocht. Nog nergens anders zo’n hoge kwaliteit labradoriet aangetroffen. Echt topkwaliteit!

Produit conforme et envoi rapide

Produit conforme et envoi rapide. Je recommande ce vendeur.

Mooi product, was er al langer naar op zoek.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestellen ging eenvoudig. Ben blij met dit product.

Zeer tevreden.

De artikelen zijn zoals beloofd en komen zeker overeen met de foto's op de site. Levering was snel en alles was zeer goed verpakt. Prijs/kwaliteit is ook zeer goed.

De steentjes waren precies wat ik verwachtte. ( zoals op de foto ) Snelle levering.

Leuk pakket

Had een pakketje besteld met 1 kg gemixte knuffelstenen. Werd snel geleverd en was goed ingepakt. Stenen zijn mooi! Zou voor een volgende keer graag een briefje erbij hebben met de namen van de stenen. Meeste waren mbv de site wel te identificeren, maar zo'n 5 niet. Erg jammer!

Mooie stenen, maar niet in het beloofde gewicht

Voor 89,95 verwacht ik wel 5 kilo, niet 4,83 kilo inclusief de plastic verpakking, wat kartonsnippers en een verroeste spijker. Zij zouden natuurlijk ook niet akkoord gaan als ik 17 cent minder zou betalen dan afgesproken. De stenen zijn erg mooi en precies wat ik verwacht heb, maar niet in het beloofde gewicht . Misschien een goed idee om op de website bij het product aan te geven dat het daadwerkelijke gewicht kan afwijken.

goede prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijk en bestelling in goede verpakking snel mogen ontvangen.

Super service

Super mooie stenen en ook super snel in huis! Heel tevreden ga hier zeker meer bestellen

Een goed ervaring, de foto´s waren duidelijk en de bestelling was snel verzonden

Zeer snelle levering, netjes verpakt... Mooie producten.

perfect

goedkoop een snel

Alles prefect.

Prachtig product

Waar voor je geld en goed contact met de klantenservice. Post.nl had vertraging, maar met een beetje geduld een mooi product gekregen. Bedankt!

Mooie kwaliteit stenen, komen volledig overeen met de foto's op de website. Vlot geleverd, met goede verzendinformatie, kortom: helemaal prima

mijn ervaring in een zin

ik ken alleen de webwinkel. superkrachtige stenen ! goed verzonden. en ontving de stenen zoals op de foto. op de site staat duidelijk gewicht of lengte. vriendelijk (alleen als er alleen foto's zijn is het soms moeilijk ook te zien hoe dik de steen is) ik zag later dat mn steen een gelijmd is helaas... :s maar toen had ik hem al gedragen/me ermee verbonden. dus ik heb hem gehouden. zou in t echt dat wel hebben gezien en misschien ook beter een hanger kiezen die niet in de steen boort/ niet door de hanger risico heeft op scheuren. 1e nacht had ik een nachtmerrie dat stenen werden gesmokkeld, maar ik vind dit een van de betrouwbaarste webshops op dat vlak. Ze letten erop. Er wordt bij veel andere edelstenenwinkel niks over gezegd.

Alles is prima gegaan zoals vermeld en beloofd ! Tevreden over hetgeen ik besteld heb en over de levering ! Minpuntje : ik had iets meer uitleg verwacht over het bestelde produkt, een briefje erbij met wat uitleg over bestelde produkt, wat het is, waar gevonden, echtheid . Dat zou super leuk zijn !

Super blij mee

2 tandjes gehaald voor een vriendin die gek is op dinosaurussen, ze zal er zeker super blij mee zijn. Snelle en goede levering, ook verpakt in een zakje met strik, heel erg bedankt!

Snel en goed

De levering was snel en de producten zijn erg mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Vriendelijk, supersnelle verzending en goed

Heel blij met mijn Moldaviet hanger

Prachtige hanger en heel voelbaar de energie. Heb er al hele mooie dromen mee gekregen. Echt een aanrader voor wie zich geroepen voelt tot Moldaviet.

Bedankt

Heel leuk kistje met fossieltjes, snel geleverd. Mooi verpakt. Echt leuk.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren