Goede service, prijs kwaliteit is heel goed

Bijzondere keuze

Ruime, bijzondere keuze

Prachtige, sterke mineralen

Mooie energie, mooi om naar te kijken. Heel blij met mijn dendriet en blauwe chalcedoon.

Super levering mooi ingepakt

Tevreden over de aankoop

Ik kocht voor mijn kleinzoon een tand van een mosasaurus. Er is voldoende keuze op de site. De tand zit in een mooi doosje met een infokaart. Goed beschermd en leuk om af te geven.

Goede communicatie en snel geleverd

Mooie kwaliteit stenen, snel geleverd en goed verpakt

top

snel en netjes verpakt

Tevreden

Snel geleverd. Mooie product. Ik ben tevreden.

Kundig, weten waar ze t over hebben, gaan zelf de grens over om de stenen te halen.

Eerlijke mensen die passie hebben voor het vak en waar je met een gerust hart kan browsen en voelen welke stenen bij jou passen zonder bang te hoeven zijn of ze wel echt zijn.

Tevreden

Heel blij met mijn aankoop

Goede afhandeling.

Levering zeer snel maar helaas niet de verwachte kwaliteit niet earlier product beshrijving

Ik besteld al Valerie bij de barnsteen en tevreden over het ontvangen product. Nu bij MN laatste bestselling verwachte ik wat ik al Lang zoek te vinden een echte edel shungiet. Helaas het exemplar Dat aangeboden werd als edel shungiet en dat ik ontvangen heb. Bleek geen edel shungiet. Maar van de minder kwaliteit die 10km verder Dan de vindplaats van de echte elite shungiet gevonden word. Het stuk Dat ik ontvangen heb was heel Poreus en viel na dag 1 in posing edelshungiet water te maken. Viel het gewoon uit elkaar en brookside compleet uit elkaar in kleine stukjes. Wat een book moest zijn rest nu nog 2 kleine brokjes en shilfers van over na dag 2 in ontvangst name. Begrijpelijk was ik zeer teleurgesteld neeeee die vast Gans uit elkaar. Ik zocht het op en de vond een beshrijving van minder kwaliteit die zeer brokelig is Dan de werekelijke elite edelshungiet naam waardig

Snel geleverd. Mooi bakje (seleniet)

van bestelling tot levering alles verliep soepel.

Mooie natuurlijke steen

Mijn dochter Amber over the moon met haar eigen ambersteen. Is wel kleiner dan gedacht, maar eigenlijk de gepaste grootte.

Prachtige stenen

Ik heb barnstenen gekocht: een gebalanceerde set met een mooie afwisseling van verschillende stenen en de grootte van de stenen is ook goed.

Voldoet aan verwachting

Een zakje trommelsteentjes besteld om uit te delen. Was op tijd bezorgd en de steentjes voldeden aan wat in de beschrijving en foto stond.

Goed produkt, goede service

Het bestelde zag er uit als op het internet. Keurig vetpakt en op tijd geleverd.

Perfect!

Helemaal blij! Goede snelle service alsook reactie op mail. Top!

Simply fantastic.

Extremely cool and beautiful products, sent ridiculously fast.

Goede prijzen, goede service

Voor Barnsteen en aanverwante zaken de winkel om te vinden wat je zoekt.

Tegenvaller

Kwaliteit v gekocht fossiel viel zwaar tegen. Te duur voor wat ik gekregen heb.

Onze eerste bestelling vlotte levering

Zeer proffesioneel, vlugge levering, goed verpakt

2 x bestelling gemaakt, en zeer tevreden. Mooie meteorieten exact als op de foto, in excellente staat! Dag na bestelling al geleverd, ook al woon ik in Belgie.

Snel geleverd en precies wat ik besteld had!

Zie boven

Hoge Braak 12