Gewoon super

Heel fijn!

Leuke producten om kinderen kennis te laten maken met het verleden

Pakketje was zoals beschreven op site en kwam op tijd. Echter een paar tips: Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en heb een aantal fossielen/ mammoettand gekocht om te gebruiken in geschiedenislessen. Om dit te laten zien in de klas en om uit te stallen, ga ik op zoek naar mooie doosjes; was wel handig geweest als jullie ook doosjes zouden verkopen zodat mensen optioneel dit erbij kunnen bestellen (wel bij haaientanden ed het geval). Ik vind het jammer dat er geen printje bij zat van producten. Nu moest ik weer op internet zoeken wat het ook al weer was en uit welke tijd het kwam/ waar het gevonden was, terwijl jullie jullie eigen info op website makkelijk even kunnen printen en erbij kunnen doen. Succes!

Goede prijs, maar product omschrijving klopt niet

Prijzen zijn goed heel jammer dat wat er staat omschreven bij het product, niet klopt wat je krijgt. Handig site ,vlug geleverd, goed verpakt. Ik snap dat het met stenen moeilijk is ,maar mijn eerste bestelling klopte echt niet. Het zal wel een uitzondering zijn geweest, maar ik denk dat ze het wel goed bedoelde .

Snelle levering en geweldige service

Alle meteorieten goed verpakt en met certificaat ontvangen . De barnsteen specialist vraagt goede prijzen en heeft een groot assortiment .

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg tevreden met de geleverde amethyst! Netjes verpakt en de kwaliteit is top

Uitstekend!

De aankoop voldoet aan de verwachting, keurige communicatie per mail over het verloop en op tijd bezorgd.

Nice company

First stone order and I am very happy with it. I will not hesitate to order again. Good quality and nice people. Thank you.

Helemaal tevreden

Snelle levering zorgvuldig verpakt

Snelle verzending, prachtige echte meteorieten.

Hartstikke mooi. Heel blij mee! De korting ga ik zeker gebruiken!! Bedankt.

Snel en goed

Snel de producten ontvangen. M’n leerlingen zijn er erg van onder de indruk.

Prima product voor een redelijke prijs

Vlug geleverd

Duidelijke omschrijving.

Betrouwbaar

Had een borniet besteld Veel keuze tussen verschillende stenen.Heb de steen gekregen die ik had uitgezocht.Snel geleverd,ook naar België in ieder geval. Geen negatief commentaar!

SUPER

Bestelling voor mijn dochter , zij is echt super tevreden. Duidelijke mailing en correcte levering !! Top , doe zo verder !!

Erg goede ervaring.

Snelle levering, mooie seleniet oplaadschaal in de vorm van een maan.

Love it

Ordered a piece of moldavite pendant and it came the next day before I even got to decide what intention I was going to set for it. The moldavite was bigger than expected and it’s really growing on me. I also loved that we can see the photo of each individual specimen on the site.

Kon de steentjes niet gebruiken

De gaatjes in steentjes waren zo klein dat ik ze niet kon gebruiken voor mijn ketting Ik kon er geen draad doorheen krijgen. Zeer jammer dat er een maat bijstaat en dat die dus niet klopt blijkbaar.

Mooie stenen

Mooie stenen, snel geleverd

Mooi, en snel in huis

Super mooi!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Blij met de kilo trommelstenen. Mijn kleindochter en haar vriendinnen vonden ze prachtig.

Hele mooie fossielen en top service

Wij hadden vijf fossielen en vijf kleine doosjes besteld. De Barnsteen Specialist mailde mij daarop om te vertellen dat de fossielen niet in de doosjes zouden passen maar dat hij er extra grote doosjes bij zou doen. De meerkosten zou hij voor zijn rekening nemen. Ontzettend vriendelijk! En de kwaliteit was ook top!

De stenen zijn echt ,hele goede service en snelle levering en keurig verpakt

Precies gekregen wat ik zocht!

Ik zocht naar een bepaalde edelsteen, waar vaak een neppe versie van bestaat. Ik kreeg keurig verpakt de echte versie van de edelsteen die ik zocht. Hartelijk dank!

Mooie spullen en goede service

Mooie spullen en goede service. Een aanrader!

Snelle levering, mooie producten.

De bestelling heb ik de volgende dag al mogen ontvangen. Ook de producten waren geheel naar wens.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren