Helemaal volgens verwachting!

Snelle verzending, mooi product, heldere communicatie

Kwam op tijd op en ziet er prima uit

Het kopen ging prima en was logisch. Wel is het jammer dat in het steentje van het sieraad metaal duidelijk te zien is. Ook vind ik van het doosje toermalijn de print nogal lelijk. De stenen zien er mooi uit.

Perfect voor kwaliteit producten

Altijd mooie producten voor een realistische prijs. Betrouwbaar en prettig.

Steengoed

Ben helemaal tevreden met de kleine knuffelsteentjes. Site, communicatie en levering: alles was prima.

Mooie collectie

Nu kan ik mijn collectie weer aanvullen. Het zit in mooie doosjes met tekst. Top

fijne winkel, kwaliteitsedelstenen

mooie hangers, goeie energie en heel snel geleverd.

Het was precies wat ik hoopte!

Er zaten in de zak precies de mooie stenen die ik verwachtte, dus mooie tijgerogen, rozenkwarts etc.

Uitstekenf

Hele snelle levering en zuivere stenen en kristallen

prima zaak!

goede telefonische informatie gekregen en snelle levering, keurig verpakt!

Snelle verzending mooie stenen

goede ervaring

mooie steentijd pijlpunten

Ruim assortiment en keuze. Producten zijn precies zoals omschreven. Overzichtelijke site Goed verpakt. Snelle verzending.

Een prima afhandeling van mijn bestelling

Ik ben zeer tevreden over het geleverde product: de lapis lazuli steen is werkelijk prachtig!

Mooie kwaliteit, snelle service.

Het bestellen was makkelijk en overzichtelijk en de prijskwaliteit verhouding hoog. Zeker een aanrader.

Mooie armbandjes

Mijn bestelling was er vrij snel, goed verpakt en lijkt precies op de foto! Ik ben er blij mee, en zal deze site zeker onthouden :)

De bestelde meteorieten zijn perfect. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Super snel

Super snelle levering! Blij met mijn nieuwe hanger. Was een beetje huiverig want had nog nooit bij de barnsteen besteld. Maar wauw mn hanger voelt bijzonder goed aan!

Alles is zoals beschreven kortom super!!

De kristallen zijn als omschreven wel zitten er kristallen in die niet tussen de lijst zaten. De kristallen zijn goed afgewerkt en goed verpakt bij de levering.

Goede ervaring

Snelle levering top product

Echt tevreden

Ik vind mijn citrien echt mooi.Echt blij met mijn aankoop.

Je hebt er een nieuwe vaste klant bij.

Ik kreeg waar voor m'n geld, en dat met een snelle goed verpakte verzending.

TOP

De bestelde moldaviet hanger werd snel bezorgd en was super goed verpakt als een baby in een liefdevol wiegje :-))) Ben er heel erg blij mee.

Wordt goed op de hoogte gehouden over je bestellen. En is snel geleverd.

Zeer mooie kwaliteit

Heb goede ervaring snelle levering mooie kwaliteit stenen!

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren