levert goede kwaliteit stenen

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Onze bestelling was van goede kwaliteit en degelijk verpakt. Het werd ook zeer snel bezorgd (ongeveer 1 week, naar België). Wat ook erg leuk was, was het extra fulgerite dat als cadeautje werd bijgeleverd.

Tevreden

Heel tevreden Dank

Snelle levering en prima service

Binnen 20 minuten had ik (op zondagochtend vroeg) een reactie op mijn vraag. Hierna heb ik een bestelling geplaatst, deze had ik erg snel in huis.

Zoals beloofd supergoed, en top communicatie!

Heel fijn!

Zeer behulpzaam

Vantevoren heb ik geappt, ik kreeg direct antwoord. Een deskundig antwoord, de bestelling is keurig verpakt toegestuurd. Ik ben erg tevreden.

Leuke webwinkel!

Veel aanbod en snelle/goede levering.

Snelle levering, goede prijsverhouding en leuke extra's voor een klein bedrag.

Haaientand

Mijn zoon is heel blij en zeer tevreden met zijn ketting met haaientand. Zeer snelle en goede service.

Niks op aan te merken

Duidelijke website, deskundige en snelle service

Mooie steentjes, snel geleverd!

Een goede ervaring om te bestellen bij de Barnsteen Specialist, de website is ook goed, prettig om de stenen al te zien op de foto's.

Fijne en correcte levering

De 2e x dat ik steentjes bestel als uitdeelcadeau. Deze keer zaten er best veel steentjes met een breuklijn bij.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Mooie stenen, ben tevreden

mooie steen, goede service

Na lang zoeken op internet hier een mooi exemplaar Moldaviet kunnen kopen. Erg mooie steen van goede kwaliteit, heel blij mee. Verzending was snel en goed verpakt. Koop hier zeker weer.

Te gevaarlijk voor een baby

Ik heb een armbandje van barnsteen gekocht voor mijn kleine meisje die last heeft van haar tandjes. Maar deze steentjes laten gewoon los van het armbandje, dus is het waardeloos en zonde van het geld

Besteld en snel geleverd gekregen

Uitstekend!

Snelle levering en mooi product ik ga zeker opnieuw bestellen.

Je krijgt wat je kiest, super!

Je krijgt wat je kiest, super!

Goed, zelfs beter dan verwacht.

Ik had een trommelstenen mix gekocht, zat meer in dan verwacht. Enige gekke was dat er ook stenen in zaten die niet op de lijst van mogelijke stenen stonden.

goede ervaring en goede keus

nvt

leuke steentjes

doosje met kleine steentjes besteld voor mijn zoon, mooi doosje met kleine gekeurde steentjes.

Niets op aan te merken

Zeer tevreden! Mijn bestelling is vroeger toegekomen dan aangegeven werd!

mooie stenen , snelle levering

Ik had iets specifieks gevraagd en kreeg goed advies. Daarna nog een vraag en wederom snel antwoord . Top

Top kwaliteit!

Product zoals te zien op website, netjes geleverd.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren